Edmonton – St. Louis 0:2 (kon.) | Ottawa – Arizona 6:2 (kon.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.)
Montreal – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Los Angeles 4:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 3:6 (kon.)
Tampa – NY Islanders 5:3 (kon.) | Nashville – Philadelphia 1:3 (kon.) | Vancouver – Buffalo 1:5 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | Calgary – Carolina 3:2 (po pr.) | Chicago – Seattle 5:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 5:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
3:2 (1:2, 1:0, 0:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 23.10.2022, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:30 Tyler TOFFOLI - 3:2
     
    64:30
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod bere Calgary! Rasmus Andersson projel do útočného pásma kolem Nečase i Aha, aby celou akci vyšperkoval přihrávkou mezi kruhy na TYLERA TOFFOLIHO, na jehož pokus z první k pravé tyči byl Raanta krátký. Asistence: Rasmus Andersson.
    22:31 Brett RITCHIE - 2:2
     
    22:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Dillon Dubé po pravém mantinelu poslal touš k BRETTOVI RITCHIEMU a ten nahozením z velkého úhlu dokonale zaskočil Raantu. Překvapený finský gólman už se přesouval k opačné tyči, kus černé gumy si srazil za záda sám. Asistence: Dillon Dubé a Nazem Kadri.
    13:31 Nazem KADRI - 1:2
     
    13:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny jsou znovu na dostřel! Forhendovou střelu Anderssona ze zápěstí Raanta pouze vyrazil. Volný puk v levém kruhu dojel NAZEM KADRI a forhendovou ránou bez přípravy k pravé tyči potrestal faul na svou osobu. Asistence: Tyler Toffoli a Rasmus Andersson.
    10:28 Calvin de Haan - 0:2
     
    10:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se začali dostávat do hry, ale je to Carolina, jež odskakuje do dvoubrankového náskoku! Tlak třetí útočné formace vyvrcholil přihrávkou Stastnyho za levý kruh na CALVINA DE HAANA, který dlouho nerozmýšlel a svižnou ránou zápěstím propálil Markströma, stejně jako Aho, mezi betony. Asistence: Paul Stastny a Stefan Noesen.
    01:44 Sebastian AHO - 0:1
     
    01:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni zahajují střetnutí bleskovým gólem! SEBASTIAN AHO se po levé straně procpal za posledního obránce, natlačil se před gólmana Markströma a forhendovou střelou našel mezeru mezi jeho betony. Asistence: Teuvo Teräväinen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 14. Kadri (Toffoli, R. Andersson), 23. B. Ritchie (Dubé, Kadri), 65. Toffoli (R. Andersson) – 2. Aho (Teräväinen), 11. de Haan (Stastny, Noesen)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – C. Tanev (A), Weegar, R. Andersson, Hanifin, Mi. Stone, Zadorov – Toffoli, E. Lindholm, Huberdeau (A) – Mangiapane, Kadri, Dubé – Lewis, Backlund (A), Coleman – B. Ritchie, Rooney, Lucic.
    Trenér: Darryl Sutter

    Carolina Hurricanes: Raanta (Andersen) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, de Haan – Jarvis, Aho, Teräväinen – Nečas, Kotkaniemi, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Stastny – Noesen, Stepan, Martinook (A).
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: O'Rourke, Lambert – Gibbons, Flemington

    Diváci: 17 210
    thejrc.org