Třebíč – Přerov 3:0 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Litoměřice – Pardubice B 5:0 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Zlín – Šumperk 7:1 (kon.) | Sokolov – Slavia 2:3 (po pr.)
Prostějov – Kolín 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 24.10.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Z levé strany byl blízko poslání zápasu do prodloužení Tomáš Gřeš. Maxim Žukov jeho střelu neudržel, Vsetín zachránil pohotovým odpalem Ondřej Němec!
     
    54:01
    Nervy stoupají. Jan Berger s Patrikem Urbancem se tak dlouho pošťuchovali, až muži v pruhovaném obě horké hlavy poslali za hrubost na trestnou lavici.
     
    53:30
    Poruba má příležitost vrátit stav do vyrovnané podoby v početní převaze. Dvouminutový trest za porušení postupu při vhazování si odjíždí odpykat Roman Přikryl.
     
    51:15
    Po vstřeleném gólu Vsetína došlo k potyčce a rozhodčí z ní vyvodili důsledky. Dvouminutové tresty za hrubost inkasovali David Kajínek a Daniel Klímek z domácích řad, Vít Christov a Jiří Brodek za Porubu.
    51:15 Riku SIHVONEN - 2:1
     
    51:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přezkoumávání trvalo poměrně dlouho, gól nakonec platí! Pavel Klhůfek ještě forhendovou dorážkou Kajínkovy střely neuspěl, avšak Bláha neměl nad pukem plnou kontrolu a byl to Fin RIKU SIHVONEN, kdo bekhendem dotlačil touš za brankovou čáru. Asistence: Pavel Klhůfek a David Kajínek.
     
    51:15
    Hokejisté Vsetína vstřelili gól, ale bude platit? To je zatím otázka! Rozhodčí míří celou situaci překontrolovat k obrazovce.
     
    42:49
    Přesilovka Poruby končí předčasně. Za katr usedl útočník Tomáš Šoustal, který si proti Vítu Jonákovi pomohl nedovoleným bráněním.
     
    41:14
    Až ve třetí třetině se Poruba dočká své první početní převahy. Fauloval gólman Maxim Žukov, který podrazil protihráče ve snaze odehrát touš. Trest odpyká Jan Berger.
     
    35:39
    Parádní semafor Ondřeje Bláhy. Skvěle se zkoncentroval proti dělovce Jiřího Říhy, na níž si smlsnul lapačkou.
     
    34:15
    Vsetín čeká druhá přesilovka v krátkém časovém sledu. Na lavici hanby usedl hostující kapitán Patrik Urbanec, ten podrazil rozjetého Jonáka.
     
    31:25
    První přesilovou hru utkání si zahraje domácí Vsetín. Na trestnou lavici usedl autor vyrovnávací trefy Roman Pšurný, ve střední třetině se provinil podrážením.
    25:29 Roman PŠURNÝ - 1:1
     
    25:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Tvrdou ránu z pravého kruhu Justina Lemckeho Maxim Žukov nepustil za svá záda, jenže puk ve výstroji neudržel. Volného kotouče si všiml ROMAN PŠURNÝ, zkušený šestatřicetiletý útočník úspěšnou dorážkou zrušil ruskému brankáři ve službách Vsetína čisté konto. Asistence: Justin Lemcke a Vojtěch Střondala.
     
    22:14
    Po přerušení došlo k potyčce, při níž byli nejaktivnější David Vítek s Jiřím Karafiátem, oba hokejisté vyfasovali dvě minuty za hrubost. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    22:14
    Ani teď to není gól! David Vítek zpoza brány nabil do předbrankového prostoru Danielsu Berzinšovi, ten z první vypálil pouze do brankářovy výstroje.
     
    21:47
    Daniel Klímek ujížděl do přečíslení dvou na jednoho s Riku Sihvonenem. Volil zakončení zápěstím na zadní tyč, Ondřej Bláha vytáhl parádní zákrok lapačkou.
     
    19:26
    Jakub Šlahař na sebe navázal dva protihráče, aby ve finále posunul puk do levého kruhu na Aarona Berishu, na nějž zívala prázdná brána, kanadský útočník ale promáchl!
     
    15:49
    Přečíslení dvou proti jednomu řešil Peter Lichanec křižným pasem na Jana Bergera, střelu z první k levé tyči přesunující se Ondřej Bláha dokázal vyrazit!
     
    14:35
    Blízko čtvrté branky v sezóně byl finský forvard Riku Sihvonen. Dostal ideální pas do pravého kruhu, ostrou ránu zápěstím ovšem nasměroval pouze do levé tyče! Následnou střelu Smetany pokryl Bláha.
     
    12:06
    Do samostatného úniku obdržel přihrávku od Gřeše Michal Vachovec. Člen třetí útočné formace volil zakončení k pravé tyči, což Žukov přečetl a díky zákroku pravým betonem nadále udržuje čisté konto.
     
    09:14
    Luboš Rob byl blízko druhému gólu v zápase! Obdržel parádní nahrávku k pravé tyči soupeřovy svatyně. Nezazmatkoval a Bláhovi udělal bekhendovou kličku do protipohybu, ale brankář se obelstít nenechal a inkasované brance zabránil levým betonem.
    03:51 Luboš ROB - 1:0
     
    03:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól střílí domácí! Akce začala u Ondřeje Němce, jenž po levém mantinelu nastartoval Víta Jonáka, ten už uvnitř útočného pásma nahrál na střed LUBOŠI ROBOVI. Nejproduktivnější hráč týmu v sezóně se stahovačkou zbavil obránce Klimíčka, načež tváří v tvář brankáři zamířil gólově k pravé tyči. Asistence: Vít Jonák a Ondřej Němec.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Rob (Jonák, O. Němec), 52. Sihvonen (Klhůfek, Kajínek) – 26. Pšurný (Lemcke, Střondala)


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Sachr) – Říha, Kajínek, Ondračka, O. Němec, Jenáček, Smetana (A), Voženílek – Rob, Přikryl, Jonák (C) – Berger, Lichanec, Jenyš – Klímek, Klhůfek, Sihvonen – Vítek (A), Berzinš, Š. Bláha.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – Lemcke, Klimíček, Krenželok, Urbanec (C), Mlčák, Sedlák – Berisha, Pšurný (A), Šlahař – Střondala, Toman, Vildumetz – Šoustal, Vachovec (A), Gřeš – Brodek, Karafiát, Christov – Š. Pavlík.
    Trenér: Jiří Režnar

    Rozhodčí: Wagner, Rapák – Bohuněk, Veselý

    Diváci: 2 011
    bahis siteleri