Columbus – Arizona 3:6 (kon.) | Boston – Dallas 3:1 (kon.) | Montreal – Minnesota 1:3 (kon.)
Detroit – New Jersey 2:6 (kon.) | NY Rangers – Colorado 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Florida 4:2 (kon.)
Calgary – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Seattle – Buffalo 5:1 (kon.) | Los Angeles – Tampa 4:2 (kon.)
San Jose – Vegas 2:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:6 (0:2, 0:2, 3:2)
Arizona Coyotes
Středa 26.10.2022, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Andrew PEEKE - 3:6
     
    59:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Další příspěvek do přehlídky nechytatelných střel na zadní tyč. ANDREW PEEKE převzal Kuralyho přihrávku z levého mantinelu a z vrcholku pravého kruhu už definitivně uzavřel stav na 3:6. Asistence: Sean Kuraly, Jake Bean.
    59:40 Lawson CROUSE - 2:6
     
    59:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gostisbehere přes celé hřiště branku netrefil. Vzhledem k teči se o icing nejednalo a LAWSON CROUSE tak mohl pohodlně dorážet z pravého kruhu do prázdné brány. Asistence: Shayne Gostisbehere, Clayton Keller.
    57:24 Kent JOHNSON - 2:5
     
    57:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ještě jedna korekce skóre! Välimäkim atakovaný Sillinger vpádu předal puk na krátký mantinel. Nyquist bekhendem vrátil puk směrem k levému kruhu a KENT JOHNSON švihem za lapačku snížil na 2:5. Asistence: Gustav Nyquist, Cole Sillinger.
    46:45 Johnny GAUDREAU - 1:5
     
    46:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí alespoň mírní ostudnou porážku! Laine s Beanem přesunuli hru na pravou část kluziště. Werenski pokračoval nahrávkou mezi kruhy. JOHNNY GAUDREAU poprvé gól ještě nedal, pomohl si až chytrým odrazem o sedícího Ingrama. Asistence: Zach Werenski, Jake Bean.
    42:10 Jack MCBAIN - 0:5
     
    42:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Veškeré naděje Blue Jackets na body jsou pryč. Hosté dokonale okopírovali gól Gostisbeherea na 1:0. O´Brien s Fischerem lehce přešel středem hřiště. Puk byl doručen k JACKU MCBAINOVI a ten ho zprava uklidil k zadní tyči. Asistence: Christian Fischer, Liam O´Brien.
    35:22 Dylan GUENTHER - 0:4
     
    35:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Druhý přesilovkový zásah Kojotů! DYLAN GUENTHER si vyměnil puk s Välimäkim a náramně provedeným švihem z pravého kruhu zvýšil už na čtyřgólový rozdíl. Tarasov asi moc neviděl přes Haytona. Asistence: Juuso Välimäki, Matias Maccelli.
    27:42 Shayne GOSTISBEHERE - 0:3
     
    27:42
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tarasov loví třetí puk ze své branky. Na základě Kellerovy fantastické přihrávce od pravého mantinelu přijel na zadní tyč SHAYNE GOSTISBEHERE a svým čtvrtým gólem v sezoně doslova umlčel celou Nationwide Arenu. Asistence. Clayton Keller, Josh Brown.
    15:52 Zack KASSIAN - 0:2
     
    15:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nick Ritchie vracel puk za branku. ZACK KASSIAN zpoza ní bleskurychlým manévrem vyjel a na několikátý pokus dotlačil kotouč za Tarasovův levý beton. Asistence: Nick Ritchie.
    09:24 Shayne GOSTISBEHERE - 0:1
     
    09:24
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti potvrzují, že jim v úvodu sezony přesilovky docela fungují! Tato gólová akce byla velmi jednoduchá. Boyd překročil útočnou modrou a bez rizika posunul puk na SHAYNEA GOSTISBEHEREA, který v pravém kruhu našel mezeru u vzdálenější tyče. Asistence: Travis Boyd, Clayton Keller.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 47. J. Gaudreau (Werenski, Bean), 58. K. Johnson (Nyquist, Sillinger), 60. Peeke (Roslovic, Bean) – 10. Gostisbehere (Boyd, Keller), 16. Kassian (N. Ritchie), 28. Gostisbehere (Keller, J. Brown), 36. Guenther (Välimäki, Maccelli), 43. McBain (Fischer, O'Brien), 60. Crouse (Gostisbehere, Keller)


    Columbus Blue Jackets: Tarasov (36. Merzlikins) – Peeke, Werenski (A), A. Boqvist, Gavrikov, Gudbranson, Bean – Laine, Jenner (C), J. Gaudreau – Voráček, Roslovic, K. Johnson – Nyquist (A), Sillinger, Činachov – Olivier, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Moser, Välimäki, J. Brown, Gostisbehere, Stecher, Nemeth – Crouse (A), Boyd, Keller (A) – Fischer (A), McBain, O'Brien – Guenther, Bjugstad, Maccelli – Kassian, Hayton, N. Ritchie.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Blandina, L´Ecuyer – Murray, MacPherson

    Diváci: 14 498
    thejrc.org