Kladno – Liberec 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 2:3 (0:3 po s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Motor ČB 3:0 (kon.) | Litvínov – Sparta 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 28.10.2022, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:44 Petr ZÁMORSKÝ - 4:3
     
    62:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byl parádní tah domácí střídačky! Škoda dobrovolně odvolala gólmana, stadionem to jen nevěřícně hučelo. Avšak indiáni zamkli svého soka před Stezkou, vykombinovali akci pro PETRA ZÁMORSKÉHO, který div neprotrhl síť! Asistence: Petr Kodýtek.
    53:00 Petr GEWIESE - 3:3
     
    53:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se vymanili ze sevření, na modré vyslal tvrdou bombu PETR GEWIESE a ta se přes rameno překulila Pavlátovi k levé tyčce. Asistence: Petr Krieger a Roberts Bukarts.
    49:24 Sebastíán MALÁT - 3:2
     
    49:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiánům se vůbec nedařilo, až přišlo hostující zaváhání v obraně. Následně pokus Mertla z pravého kruhu ještě Vítkovice zablokovaly, avšak puk si našel u pravé tyče SEBASTIÁN MALÁT a našel mezírku mezi betony Stezky. Asistence: Tomáš Mertl a Lukáš Kaňák.
    37:12 James Willie Raskob - 2:2
     
    37:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se nemohli vymanit ze sevření, čehož využil osamocený WILLIE RASKOB na pravé straně, který dokonale vymetl bližší horní růžek. Rastislav Dej a Tobias Lindberg.
    35:33 Petr FRIDRICH - 2:1
     
    35:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ihned po buly se dostal ke střele z pravé strany Lakatoš a jeho práci dokonal dorážkou u levé tyče PETR FRIDRICH. Asistence: Dominik Lakatoš a Jakub Stehlík.
    19:52 Lukáš KAŇÁK - 2:0
     
    19:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po závaru před brankou LUKÁŠ KAŇÁK odklepával spoluhráčům konec třetině. Nakonec to byl on, kdo napřáhl od modré a trefil ideálně mezi betony Stezky. Asistence: Ludwing Blosmtrand a Sebastián Malát.
    01:58 Martin LANG - 1:0
     
    01:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vítkovice opravdu prachbídně vyvážely kotouč ze svého pásma a puk skvěle vybojoval Blosmtrand. Poté se k němu dostal na vrcholu levého kruhu Houdek, který sice minul, avšak černý nesmysl se vrátil před branku od zadního mantinelu. Zde již u pravé tyče číhal MARTIN LANG, jenž již měl poměrně snadnou úlohu. Asistence: Michal Houdek.
    Marken.cz

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 2. Lang (Houdek), 20. Kaňák (Blomstrand, Malát), 50. Malát (Mertl, Kaňák), 63. Zámorský (Kodýtek) – 36. Fridrich (Lakatoš, J. Stehlík), 38. Raskob (Dej, Lindberg), 53. Gewiese (Krieger, Bukarts)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Mi. Svoboda) – Baránek, Zámorský, Kvasnička, Vitaloš, Houdek, Kaňák, Kremláček – Schleiss (C), Kodýtek (A), Hrabík – A. Dvořák, Mertl (A), Rekonen – Blomstrand, Malát, Lang – Soukup, Suchý, Bitten.
    Trenér: Petr Kořínek

    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Klimeš) – D. Krenželok, Grman, Koch, Raskob, Gewiese, L. Kovář, J. Stehlík – Bukarts, Krieger, Šlahař – Fridrich, Chlán, Lakatoš (C) – Dej (A), Lindberg, Kalus – Lednický, Marosz, Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Hribik, Ondráček – Malý, Gerát.

    Diváci: 4358
    thejrc.org