Kladno – Liberec 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 2:3 (0:3 po s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Motor ČB 3:0 (kon.) | Litvínov – Sparta 4:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 28.10.2022, 17:00 • Winning Group Arena • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    HC Kometa Brno:

    Po deseti dnech se v Brně půjde na hokej a proti Českým Budějovicím se Moravané budou pokoušet už o šesté vítězství v řadě. Hráči Komety se se svými příznivci viděli na domácí půdě naposledy 18. října, kdy společně slavili vítězství 2:1 nad Vítkovicemi. Brňané ukázali svou sílu na půdě soupeřů, když uspěli na ledě pražské Sparty 3:2 a stejným poměrem brali vítězství i v Karlových Varech.

    Zápas v lázeňském městě Kometě ukázal, že se může spolehnout na brankáře Dominika Furcha, ten si v základní hrací době připsal 33 zákroků, podržel tým v prodloužení a v samostatných nájezdech ani jednou neinkasoval. Není tedy náhoda, že s procentuální úspěšností zákroků 93.78 vévodí brněnský brankář celé extralize.

    Kometa proti Motoru nebude moct nasadit Luboše Horkého, který si musí odpykat třízápasový distanc. Naopak po zranění by mohli být připraveni Jan Süss a Tomáš Vincour. Druhý nejlepší střelec je aktuálně Kim Strömberg (5+3) a v Brně určitě věří, že i přesné přihrávky od Petra Holíka (3+11) či Adama Zbořila (3+10) najdou hokejky schopné překonat brankáře soupeře.
     
    Motor České Budějovice:

    České Budějovice obhajují zisk bronzových medailí z loňské sezony. Na úspěch se na jihu Čech snažili navázat hned v úvodních extraligových kolech, když zaznamenali hokejisté Motoru tři vítězství v řadě. Mezi výhrami byly třeba i skalpy Třince či Brna. Jenže od první porážky v Mladé Boleslavi se přestalo dařit. Motor začal na soupeře ztrácet a jeho černá série se zastavila až na devíti porážkách v řadě. Zlom přišel v domácích kolech s Plzní a Třincem, oba duely Jihočeši zvládli urvat v samostatných nájezdech stejným výsledkem 3:2 a podrželi trenéra Jaroslava Modrého.

    Jihočechy sráží nízká produktivita. Mimo povedený start najdeme také pět duelů, v nichž Motor skóroval pouze jednou. Nepočítáme-li vítězné branky v samostatných nájezdech, pak Budějovice v posledních jedenácti utkáních dokázaly skórovat více než dvakrát pouze jednou a stejně to na body nestačilo, když podlehly Karlovým Varům 3:4.

    Těžko se věřit slovům o bídné produktivitě, když máte v týmu Milana Gulaše (8+5), zkušený kanonýr však od 18. října nenastoupil a jeho start proti Brnu není vysoce pravděpodobný. Motor tak táhne nestárnoucí Lukáš Pech (3+11). Střílet góly se snaží Martin Hanzl (5+6) a daří se i Jakubu Valskému (4+1). Pověst střelce zatím nenaplňuje navrátilec do Budějovic Zdeněk Doležal.

    Obrana Českých Budějovic se opírá o schopnosti Petra Šenkeříka (0+5) nebo Brnu dobře známého Jana Štencela (2+1), kterému se povedlo rozhodujícím nájezdem skolit mistrovský Třinec. Motor nebude moct do duelu v Brně nasadit brankářskou jedničku Dominika Hrachovinu, na jeho místo tak nastoupí Jan Strmeň, který si ve čtyřech duelech vychytal úspěšnost zákroků 90.91 % a průměrně inkasoval 2.74 branky na jedno utkání.
     
    BRNO vs. ČESKÉ BUDĚJOVICE

    Hezký sváteční den z Brna! Domácí Kometa se po deseti dnech představí před domácím publikem a pokusí se již o šesté vítězství v řadě. Proti bude českobudějovický Motor. Jihočeši dokázali v domácím dvojzápase zdolat Plzeň i Třinec, uspějí ale také na ledu soupeře? Brňané mají soupeři co vracet, ve 2. kole na jihu Čech odnesli parádní vstup domácích do nového soutěžního ročníku.

    Vzájemná utkání v sezoně 2022/2023:

    Č. Budějovice – Brno 6:2 (2:1, 1:1, 3:0)

    Branky a nahrávky: 13. Valský (Hanzl), 20. Přikryl (Pech, Vráblík), 35. Gulaš (Šenkeřík, Pech), 43. Gulaš, 56. Gulaš (Hanzl, Pech), 60. Valský (Toman) – 12. Šalé (Zbořil, Strömberg), 36. Horký.
    Bude se v Brně slavit i dnes?
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Furch (Kavan) – Ščotka, Ďaloga, Kučeřík, Holland, Hrbas, Kundrátek (A), Gulaši (A) – Flek, Holík, Koblížek – Zaťovič (C), Strömberg, Vincour – Kollár, Sallinen, Šalé – Dufek, Zbořil, Kratochvíl.
    Trenér: Pešut

    Motor České Budějovice: Strmeň (Cinka) – Vráblík, Štencel (A), Kachyňa, Bindulis, Marcel, Šenkeřík, Šedivý – Chlubna, Koláček, Přikryl – Valský, Hanzl (A), Čachotský – Doležal, Pech (C), Dzierkals – Tomeček, M. Toman, Strnad.
    Trenér: Čermák

    Rozhodčí: Hejduk, Obadal – Lederer, Axman.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Motor úspěšnější na úvodním vhazování, ale Kometa ihned hluboce napadá rozehrávku hostů.
     
    00:36
    Koblížek posílal přihrávku z pravého křídla mezi kruhy, kde se už k zakončení chystal Flek, na poslední chvíli byl však odzbrojen.
     
    00:57
    Kometa se do soupeře z jihu Čech pustila s velkou chutí, v další střelecké příležitosti byl Zaťovič, po něm jen těsně nedotáhl svůj bekhend Vincour.
     
    01:21
    Hosté se až teď dostali k možnosti přechodu přes střední pásmo, jejich počínání končí ofsajdem.
     
    01:51
    Další budějovický pokus končí zakázaným uvolnění, hra se stěhuje před Strmeně.
     
    02:05
    Kometa sevřela hosty v obranném pásmu, od modré to zkoušel Gulaši, Strmeň dokázal puk vyrazit.
     
    02:36
    První zákrok si připsal domácí brankář Furch, když zneškodnil pokus z hole Strnada.
     
    02:50
    Kometa právě vstřelila branku! Domácí otevírají po zásluze skóre! Aktivitu Brna v úvodních minutách přivedl k dokonalosti RADEK KOBLÍŽEK přesnou střelou z pravého kruhu. Asistence: Petr Holík, Jakub Flek.
    02:50 Radek KOBLÍŽEK - 1:0
     
    03:42
    Do další možnosti se dostával Šalé, obkroužil s pukem hostující branku a snažil se poslat puk na bližší tyč k dorážce se ještě dostal Kollár, ale Strmeň zatím drží hosty pouze na jednobrankové ztrátě.
     
    04:33
    Kometa pokračuje v drtivém nástupu, Šalé s Kollárem znovu předvedli nebezpečnou souhru, kterou ale znovu řeší pohotovým zákrokem pozorný Strmeň.
     
    05:01
    Hostující Tomeček vyvezl puk po pravé straně a z ostrého úhlu zkoušel zaskočit Furcha, brněnský brankář byl však připraven jeho pokus vyrazit.
     
    05:47
    Forčeking se Kometě vyplácí, rozehrávku Motoru přerušil Holík a naservíroval Ščotkovi, brněnský obránce však z první přestřelil branku Jihočechů z bezprostřední blízkosti!
     
    06:23
    Byla ohlášena první komerční přestávka. V dosavadním průběhu utkání jsme svědky mimořádné aktivity domácího týmu, který je všude o krok ne-li o dva dřív. Hosté se zatím pouze brání aktivitě Brňanů.
     
    06:57
    Snaha Motoru o usazení v útočném pásmu k ničemu nevedla, kotouč je opět na brněnských hokejkách.
     
    07:31
    Nyní jsme však byli svědky hned dvou obrovských příležitostí Motoru! Nejprve byl vyslán do úniku na levém křídle Pech, jehož dělovku Furch vyrazil a ze druhé vlny zakončoval ještě Doležal, brněnský brankář teď předvedl dva důležité zákroky.
     
    08:30
    Budějovice se osmělují, po střele Tomana se puk znovu odrazil na hůl Doležala, ale ani tentokrát z toho nic nebylo.
     
    09:06
    Motoru se povedlo otupit aktivitu domácích, ale momentálně se jim nepovedla rozehrávka, píská se icing a hra se vrací ke Strmeňovi.
     
    09:24
    Pletýnka v podání Motoru, kterou rozjel Dzierkals, předložil Pechovi a ten poslal do slibné pozice opět Doležalovi, českobudějovického střelce však potřetí v krátkém sledu vychytal pozorný Furch.
     
    10:05
    Na druhou stranu bleskově otočil hru Flek ve spolupráci s Ďalogou, oba si vyměnili puk a oba se také dostali k zakončení, ale ani nadvakrát se hostující brankář nenechal podruhé v utkání překonat.
     
    10:38
    Motor jakoby zachytil tempo hry a jsme svědky svižného hokeje z obou stran.
     
    11:02
    Zaťovič posílala finální přihrávku do jízdy Strömbergovi, ten jen těsně minul.
     
    11:37
    Tuhé souboje jsou teď k vidění v pásmu hostů, Jihočeši nechtějí připustit, aby domácí znovu rozjeli kombinaci před Strmeněm.
     
    12:11
    Sallinen obral o kotouč českobudějovického obránce a okamžitě nalezl najíždějícího Kratochvíla, tomu se však nepodařilo překonat Strmeně, který se stačil včas přemístit!
     
    13:51
    Holík už se ocitl ve slibné palebné pozici po kombinaci jeho spoluhráčů, ale nezvykle mu sjel puk z hole, takže z tohoto pohledného protiútoku Brna nic nebylo.
     
    14:52
    Zaťovič přišel v souboji za branku Motoru o hokejku, rozhodčí však vylučovat nebudou. Kometa dlouze kombinuje v útočném pásmu.
     
    15:38
    Kometa stále svírá českobudějovický tým ve vlastní třetině, hosté už potřebují nutně střídat.
     
    15:51
    Až teď dostali Jihočeši puk pod kontrolu a posílají na led čerstvé síly.
     
    16:37
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Martin Hanzl – 2 min., krosček.
     
    16:59
    Kometa právě vstřelila branku! Kometa je v přesilových hrách opět nemilosrdná a po dvaadvaceti vteřinách ji využívá! Holík si dlouze vyměňoval puk se Zbořilem, ten nakonec vystřelil od modré čáry a dráhu puku pod horní víko změnil MARTIN ZAŤOVIČ. Asistence: Adam Zbořil, Petr Holík.
    16:59 Martin ZAŤOVIČ - 2:0
     
    17:58
    Kometa je po dvou trefách na koni a nadále pokračuje v útočných akcích v jihočeské zóně ledu.
     
    18:41
    Čachotský nahodil puk od mantinelu na branku Brna a k dorážce se dostal Valský, na jeho bekhend si počíhal Furch připravenou lapačkou.
     
    19:23
    Šalé poslal puk na modrou Hollandovi, jenž okamžitě pálil, s prudkým pokusem brněnského zadáka si Strmeň poradil a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    19:41
    Kometa se snaží už kontrolovat závěr první třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvod utkání přinesl drtivou převahu domácího týmu, který se také po zásluze dostal do vedení, když Strmeňe prostřelil Radek Koblížek. Až teprve poté se Budějovice probraly a výrazněji zkusily ohrozit Furcha, ten si však s jihočeskými pokusy poradil. Kometa měla další slibné příležitosti, nakonec se prosadila podruhé v přesilové hře, kterou šikovnou tečí využil Martin Zaťovič. Hosté budou mít v kabině určitě o čem přemýšlet. Prostřední dějství odstartuje v 17:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Petr Holík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    22:06
    Kometa vyhodila, oslabení zatím zvládá.
     
    22:40
    Slibná kombinace Jihočechů, která začala u Doležala a přes Tomečka se puk dostal na Pecha, zkušený bard v českobudějovickém dresu si však na pozorného Furcha nepřišel.
     
    23:19
    Holík přenechal puk Flekovi a jeho střela jen těsně minula hostující branku.
     
    23:31
    Kometa už opět rozjíždí kombinace v útočném pásmu a navazuje na aktivitu z úvodní třetiny utkání.
     
    23:51
    Hra je teď kouskovaná, po zakázaném uvolnění se krátce na to píská i ofsajd hostů.
     
    24:09
    Šalé se nyní od mantinelu prokličkoval skrz budějovickou obranu až před Strmeně, kde hostující brankář zastavil pohlednou akci mladého útočníka Brna.
     
    24:47
    Na druhé straně se k zakončení dostal Valský, ale trefil pouze připraveného Furcha.
     
    25:48
    Motoru se teď daří držet Kometu na uzdě a nepouští domácí do obranného pásma.
     
    26:33
    Vincourův oblouček bekhendem Strmeň raději podržel, následuje komerční přestávka.
     
    27:05
    Motor se snaží osmělit v útočném pásmu, ale Kometa odmítá nápor hostujícího mužstva.
     
    28:25
    Brno se po delší odmlce usadilo před Strmeněm, od modré to zkusil Gulaši a hostující brankář vytáhl jeho střelu špičkou betonu.
     
    29:05
    Hosté si podruhé v utkání vyzkouší přesilovou hru, teď hrají ve výhodě.
     
    29:21
    Doležal pálil z voleje ze slibné pozice v mezikruží, ale jakoby mu nebylo souzeno vstřelit branku, Furch jej vychytal pohotovým zákrokem betonem.
     
    29:24
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Petr Kratochvíl – 2 min., držení.
     
    29:45
    Tvrdá rána v podání Šenkeříka nadělala Furchovi problémy, ale brněnský brankář nakonec dokázal puk zalehnout a udržet před brankovou čárou.
     
    29:59
    Pech připravil tutovou příležitost Valskému na hranici brankoviště, Furch však znovu vyrazil a Kometa se osvobozuje.
     
    30:39
    Nyní to po výzvě Šenkeříka zkusil Pech sám, ale střela mu příliš nesedla. Motor pokračuje v kombinaci.
     
    31:04
    Brno vyhazuje.
     
    31:27
    V závěru přesilové hry přijal Doležal výzvu od Tomana, ale ani tentokrát se českobudějovický forvard neraduje a Furch nadále pokračuje ve stoprocentním výkonu.
     
    32:04
    České Budějovice se o svůj prostor v útočném pásmu praly tak houževnatě, až to bylo za hranici pravidel. Menší trest za hákování obdržel Tomáš Čachotský a domácí tým si podruhé v dnešním utkání zahraje přesilovou hru, stane se tak po komerční přestávce.
     
    32:34
    Holík šikovně uvolnil Vincoura a ten ze slotu trefil tyčku! Hned na to další obrovská příležitost téhož hráče, tentokrát jej vychytal Strmeň.
     
    32:48
    Motor odpálil puk do bezpečí.
     
    33:09
    A znovu.
     
    33:32
    Po výzvě pálil Kundrátek, Strmeň jeho projektil vyrazil a Jihočeši se znovu dokázali osvobodit.
     
    34:10
    Po přihrávce Sallinena už mohl zakončovat do odkryté branky Koblížek, ale puk si až příliš dlouho srovnával na holi, mezitím jsou hosté kompletní.
     
    35:10
    Nenápadná střela Bindulise, jenž se snažil využít skrumáže před Furchem, brněnský brankář si však i tak poradil a ukryl puk v lapačce.
     
    35:51
    Kučeřík nyní odzbrojil budějovický útok a hosté to mají opravdu těžké s úmyslem dostat se k Furchovi.
     
    36:26
    Nyní napřáhl na levém kruhu Šenkeřík, Furch si poradil i s prudkou ránou jihočeského zadáka.
     
    36:42
    Další pokus Bindulise Furch vytěsnil a domácí dostávají puk pod kontrolu.
     
    36:54
    Na levém křídle zaútočil Pech, rozmýšlel se, zda přihrát, ale nakonec zkusil vystřelit, bylo to těsně nad.
     
    37:03
    Motor vyhodil na zakázané uvolnění, a tak se hra přesune k brankáři Strmeňovi.
     
    37:19
    Kometa právě vstřelila branku! Brno odskakuje do tříbrankového trháku! Parádní spolupráci předvedli nyní Radek Koblížek s JAKUBEM FLEKEM, když Strmeň nejprve střelu Koblížka vyrazil, aby pak téměř z nulového úhlu zavěsil druhý jmenovaný. Asistence: Petr Holík, Radek Koblížek.
    37:19 Jakub FLEK - 3:0
     
    38:44
    Útoky Motoru se nadále rozbíjejí o dobře organizovanou defenzívu domácích.
     
    39:34
    Koblížek opět připravoval slibnou pozici Flekovi, ale ten byl zasažen do obličeje, a Kometa tak hraje ve výhodě.
     
    39:38
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Lukáš Pech – 2 min., vysoká hůl.
     
    39:46
    Bindulisovi se podařilo vyhodit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Brněnská hala se ještě jednou zaradovala, když od modré čáry vypálil Martin Zaťovič a prostřelil Strmeně, bylo to však již zcela jasně po vypršení druhé třetiny. Každopádně Kometa má i tak slibně nakročeno k šestému vítězství v řadě. Ve druhé třetině sice přesilovou hru nevyužila, ale mrzet ji to nemuselo, když vedení domácích pojistil Jakub Flek. Brno se může maximálně spolehnout na brankáře Furcha, který potvrzuje formu svou vlastní i celého týmu. Je jasné, že Jihočechy nečeká v poslední dvacetiminutovce nic jednoduchého. Třetí třetina odstartuje v 18:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní buly třetí části vyhrál Motor, který tak mohl pošetřit pár sekund z probíhajícího oslabení.
     
    41:01
    Kometa už je usazena v útočné třetině, nicméně řada nepřesností ji zatím znemožňuje zakončení.
     
    41:38
    Motor ustál třetí přesilovou hru Komety a hraje v plném počtu.
     
    43:04
    Motor buší na první branku v utkání, po střele z hole Koláčka se před Furchem strhla mela, ve které se znovu snažil dostat puk za brněnského brankáře Doležal, ale jeho snaha přišla vniveč!
     
    43:45
    Motor je nadále aktivní, Kometa se uchýlila k obraně tříbrankového náskoku.
     
    44:46
    Ozývají se také fanoušci z Českých Budějovic, kterých do Brna přijelo úctyhodné množství, avšak branky se zatím nedočkali.
     
    45:40
    Další střeleckou pozici si vypracoval Filip Přikryl, ale ze slibné pozici přestřelil branku Brna.
     
    46:00
    České Budějovice právě vstřelily branku! Nakonec se hosté přeci jen radují! Motor dlouze kroužil v útočném pásmu, puk vzal na sebe Přikryl a do jeho střely vložil svou hůl TOMÁŠ CHLUBNA. Branka však nebyla po trenérské výzvě uznána!
     
    46:00
    HC Kometa Brno si bere trenérskou výzvu!
     
    46:00
    Prohlížení videozáznamu se protahuje, Kometa pravděpodobně reklamovala postavení útočícího hráče v brankovišti či možnost docílení branky rukou.
     
    46:00
    A pozor branka neplatí!
     
    46:14
    Kometě se podařilo zabezpečit střední pásmo, Motor to bude zkoušet znovu od vlastní brány.
     
    47:03
    Brňané pokračují v organizaci obrané hry, ani tentokrát nepřipustili usazení soupeře před Furchem a úsporně odehrávají kotouče mimo obranné území.
     
    47:54
    Hostující Vráblík to zkusil od modré čáry, ale na jeho střelu měl Furch dobrý výhled a hru přerušil. Následuje komerční přestávka.
     
    48:19
    Hosté nepolevují ve své snaze alespoň kosmeticky upravit skóre, nyní to opět zkoušel Přikryl, vybruslil si před branku Brna, ale tam bylo příliš husto a jeho pokus o zakončení neprošel.
     
    48:58
    Kundrátek narušil další vstup hostů do obranné třetiny Brna a takticky puk vyhodil.
     
    49:47
    Michal Gulaši dostal namazáno před branku Motoru, měl dostatek času na, aby zamířil, ale nakonec vysoko přestřelil, možná byl sám překvapen, že tuto příležitost dostal, protože tento prostor není pro brněnského bojovníka příliš tradičním místem, kde by se ve hře zdržoval.
     
    50:02
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Petr Kratochvíl – 2 min., podrážení.
     
    50:26
    Motoru se zatím v početní výhodě nevede, snaha o překročení modré čáry skončila ofsajdem.
     
    50:53
    Prudká rána v podání Šenkeříka skončila těsně mimo.
     
    51:06
    Další pokus Šenkeříka byl sražen a Strömberg osvobodil Brno.
     
    51:21
    Puk znovu míří až k Strmeňovi.
     
    52:07
    Kometa hraje v plném počtu, po přerušení hry následuje komerční přestávka.
     
    52:07
    Dnešní utkání sleduje 7261 diváků, což je letošní nejvyšší návštěva v Brně.
     
    52:31
    Toman se opřel do puku na modré čáře, jeho střela zamířila mimo, ale Motor stále drží pásmo.
     
    53:16
    Kometa se vymanila ze sevření Motoru a posílá na led čerstvé síly.
     
    53:49
    Valský byl blízko ke vstřelení první branky Motoru, když puk v předbrankovém prostoru nikdo nedokázal odpálit, a tak mohl hostující útočník zakončit, ale Furch pozorně četla hru a vyrazil.
     
    55:09
    Kometa teď pohodlně kontroluje svůj náskok, na ledě se nic moc neděje, Motor se neúnavně pokouší o průnik do pásma domácích.
     
    56:39
    Povedená akce brněnského útoku, když Vincour předložil puk Strömbergovi a ten uvolnil do střelecké pozice Zaťoviče, Strmeň po delší době dokázal přečíst úmysly brněnského kapitána a úspěšně zasáhl proti jeho střele z pravé strany.
     
    57:08
    Českým Budějovicím se nemilosrdně krátí čas, proti sobě má navíc organizovanou defenzívu v čele s Furchem.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:08
    Brněnské publikum si užívá tříbrankové vedení nad konkurentem z jihu Čech a dá se říci, že v Brně už se slaví.
     
    58:44
    Motor se pokouší alespoň o ten jeden čestný zásah, střela Dzierkalse však byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    58:58
    Furch úspěšně odolává střeleckým pokusům Marcela, který teď dvakrát v krátkém sledu vystřelil od modré čáry.
     
    59:23
    Domácí fanoušci už Kometě aplaudují ve stoje. Brno dnes dokráčí k šestému vítězství v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Kometa dnes po zásluze slaví další a v pořadí již šesté vítězství v řadě. Brňané vletěli na soupeře z Českých Budějovic již v první třetině a vstřelili v ní dvě branky. Uklidnění se dostavilo v prostředním dějství a v té třetí už jihomoravský tým zkušeně kontroloval tříbrankový náskok. Motor sice předvedl sympatickou snahu a snažil se skóre zdramatizovat, proti jeho snaze však stál výborný brankář Dominik Furch, který sice jeden puk za svá záda propustil, ale Kometě vyšla trenérská výzva, která potvrdila, že trefa Motoru byla dosažena v nesouladu s pravidly. Domácí brankář si tak připisuje první nulu v dresu Komety a v Brně se bude dnes slavit. Z mé strany vše, děkuji vám za pozornost při sledování přenosu a přeji vám z jihu Moravy hezký páteční večer i víkend.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni:

    Dominik Furch (KOM)

    Petr Šenkeřík (CEB) (19:27:33)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 3. Koblížek (Holík, Flek), 17. Zaťovič (Zbořil, Holík), 38. Flek (Holík, Koblížek)


    HC Kometa Brno: Furch (Kavan) – Ščotka, Ďaloga, Kučeřík, Holland, Hrbas, Kundrátek (A), Gulaši (A) – Flek, Holík, Koblížek – Zaťovič (C), Strömberg, Vincour – Kollár, Sallinen, Šalé – Dufek, Zbořil, Kratochvíl.
    Trenér: Pešut

    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Cinka) – Vráblík, Štencel (A), Kachyňa, Bindulis, Marcel, Šenkeřík, Šedivý – Chlubna, Koláček, Přikryl – Valský, Hanzl (A), Čachotský – Doležal, Pech (C), Dzierkals – Tomeček, M. Toman, Strnad.
    Trenér: Čermák

    Rozhodčí: Hejduk, Obadal – Lederer, Axman
    thejrc.org