Kladno – Liberec 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 2:3 (0:3 po s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Motor ČB 3:0 (kon.) | Litvínov – Sparta 4:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
Pátek 28.10.2022, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Giorgio ESTEPHAN - 4:0
     
    58:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilovka Vervy a je hotovo. Janis Jaks poslal puk na levý kruh, kde byl připraven GIORGIO ESTEPHAN. Ten si ještě pohrál s kotoučem, našel lepší pozici a švihem pak zamířil k protější tyči, od které se touš odrazil a skončil za Kovářem – 4:0. Asistence: Janis Jaks a Denis Zeman.
    53:44 Patrik ZDRÁHAL - 3:0
     
    53:44
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to 3:0. Giorgio Estephan vyhrál vhazování, posunul puk na PATRIKA ZDRÁHALA, který poté napřáhl ke střele a v brance hostů pak propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:0. Domácí tak udělali další krok úspěchu v tomto utkání. Asistence: Giorgio Estephan.
    32:08 Giorgio ESTEPHAN - 2:0
     
    32:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další využitá početní výhoda domácích, kteří jdou do dvoubrankového vedení. Častá nedisciplinovanost hostů tak nese pro domácí ovoce. Těsně před branku Kováře dostal odražený puk GIORGIO ESTEPHAN, jenž poté zblízka brankáře Pražanů prostřelil – 2:0. Asistence: Nicolas Hlava a Šimon Stránský.
    29:56 Michal GUT - 1:0
     
    29:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V pořadí čtvrtá přesilová hra Litvínova je využita a domácí tak v polovině zápasu otevírají střelecký účet. Kristaps Zile napřáhl na modré čáře a kotouč se pak odrazil před brankoviště. Tam se dobře postavil MICHAL GUT, jenž touš zasunul za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Kristaps Zile a Andrej Kudrna.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 30. Gut (Zile, Kudrna), 33. Estephan (Hlava, Š. Stránský), 54. Zdráhal (Estephan), 59. Estephan (Jaks, Zeman)


    HC VERVA Litvínov: Tomek (Godla) – Zeman, Zile, Jaks, Strejček, Wesley, Demel (A), Šalda – Abdul, Sukeľ (C), Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Hlava, Gut, Straka – Havelka, Helt, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Sparta Praha: J. Kovář (Kořenář) – Krejčík, Moravčík, Kempný, Mikliš, Němeček, Jandus, Polášek (A) – Sobotka (A), Horák, Řepík (C) – E. Thorell, D. Vitouch, Tomášek – D. Simon, G. Thorell, Hauser – Safin, M. Vitouch, Konečný.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Frodl, Klouček

    Diváci: 5107
    thejrc.org