Boston – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 2:4 (kon.)
Buffalo – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 6:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 5:6 (kon.)
Dallas – Washington 2:0 (kon.) | Seattle – Vancouver 4:5 (kon.) | San Jose – Toronto 4:3 (po pr.)
Los Angeles – Winnipeg 4:6 (kon.)
konec
Seattle Kraken
4:5 (2:1, 1:2, 1:2)
Vancouver Canucks
Pátek 28.10.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Jaden SCHWARTZ - 4:5
     
    59:30
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken využívá přesilovou hru! Burakovského střela z pravého kruhu trefila přímo Eberleho nohu a kotouč se následně odrazil přes brankoviště k JADENU SCHWARTZOVI, jenž rychle sebral kotouč svou rukavicí a následně ho rychle dopravil hokejkou do brány. Asistence: Jordan Eberle, Andre Burakovsky.
    58:35 Conor GARLAND - 3:5
     
    58:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    CONNOR GARLAND získal puk po špatné přihrávce Benierse, který následně obloukem poslal z obranného pásma, a ten si to namířil až do opuštěné klece Seattlu. Vypadá to tak, že se Canucks konečně dočkají své první výhry v sezóně! Bez asistence.
    41:16 Elias PETTERSSON - 3:4
     
    41:16
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Kosatky se hned v úvodu třetí třetiny dostávají do vedení! Schenn zavezl puk do útočného pásma, kde ho poté vzduchem poslal před bránu Seattlu a zde ho skvěle baseballovým způsobem usměrnil do domácí klece ELIAS PETTERSSON. Asistence: Luke Schenn.
    34:32 Matthew BENIERS - 3:3
     
    34:32
    Seattle právě vstřelil branku!
    Vedení Vancouveru vydrželo pouhých patnáct vteřin! Eberlemu se podařilo podél mantinelu protečovat puk až na Schwartze, který poté přihrál pod sebe najíždějícímu MATTYMU BENIERSOVI, jenž si tváří v tvář Demkovi poradil na jedničku, když prostřelil hostujícího brankáře střelou pod lapačku. Asistence: Jaden Schwartz, Jordan Eberle.
    34:17 Andrej KUZMENKO - 2:3
     
    34:17
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají i druhou početní výhodu! Pettersson udržel puk v útočném pásmu a ihned ho poslal na levou stranu Millerovi, který zde měl dostatek prostoru a vyslal velmi dobrou střílenou přihrávku na ANDREJE KUZMENKA, jenž ztečoval touš za záda bezmocného Jonese. Asistence: J.T. Miller, Elias Pettersson.
    23:58 Ilja MICHEJEV - 2:2
     
    23:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Až v závěru početní výhody se hosté dokázali usadit ve svém útočném pásmu, kde nakonec Garland ustál souboj v levém kruhu jeho křžinou přihrávku sice zastavil obránce Kuhlman, ale puk následně poslal dál Dries k ILJOVI MICHEJEVOVI, jenž nachytal Jonese střelou po ledě a touš zaletěl přesně mezi jeho betony. Asistence: Sheldon Dries, Connor Garland.
    19:44 Jared MCCANN - 2:1
     
    19:44
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí během jedné minuty otáčejí vývoj utkání na svou stranu! Tak to je neskutečný závěr první třetiny z pohledu domácích. Gourde ve středním pásmu parádně protečoval kotouč do útočné třetiny, kam si najel JARED MCCANN, jenž následně letěl sám na Demka, jenž jeho střelecké zakončení neudržel a puk poté jen tak tak doklouzal přesně k tyči hostující klece. Asistence: Yanni Gourde, Vince Dunn.
    18:39 Jamie OLEKSIAK - 1:1
     
    18:39
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken se v závěru první třetiny dočkává zaslouženého vyrovnání! Domácí vyhráli následné vhazování a puk se dostal na modrou, kde Schultz nahrál svému kolegovi JAMIEMU OLEKSIAKOVI, jehož rána nakonec propadla Demkovi jeho výstroji a kotouč následně jen doskákal do brány Vancouveru. Asistence: Justin Schultz, Brandon Tanev.
    04:38 Ilja MICHEJEV - 0:1
     
    04:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks jdou do vedení! Schenn jen od pravého mantinelu nahazoval puk před bránu Seattlu, kde se kotouč od jednoho z domácích obránců odrazil mezi kruhy, kam si najel ILJA MICHEJEV, jenž do puku už jen práskl a poslal jej za záda Jonese. Asistence: Luke Schenn, Andrej Kuzmenko.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 19. Oleksiak (Schultz, B. Tanev), 20. McCann (Gourde, Dunn), 35. Beniers (Schwartz, Eberle), 60. Schwartz (Eberle, Burakovsky) – 5. Michejev (L. Schenn, Kuzmenko), 24. Michejev (Dries, Garland), 35. Kuzmenko (J. Miller, E. Pettersson), 42. E. Pettersson (L. Schenn), 59. Garland


    Seattle Kraken: Mar. Jones (Daccord) – Dunn, Larsson (A), Oleksiak, Schultz, Soucy, Borgen – Burakovsky, Wennberg, Bjorkstrand – Schwartz, Beniers, Eberle (A) – McCann, Gourde, Kuhlman – B. Tanev, Geekie, Sprong.
    Trenér: David Hakstol

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – Ekman-Larsson (A), T. Myers, Brisebois, L. Schenn, Rathbone, Burroughs – Garland, Horvat (C), J. Miller (A) – Kuzmenko, E. Pettersson, Michejev – Pearson, Höglander, Dries – Podkolzin, Aman, Joshua.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Pollock, Dunning – Marquis, Johnson
    bahis siteleri