Písek – Havířov 3:6 (kon.) | Slavia – Chrudim 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 1:3 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
2:3 (1:0, 0:0, 1:2 - 0:1)
HC Chrudim
Pátek 28.10.2022, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    61:47
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! JIŘÍ ŠTĚPÁNEK využil špatné Vosmíkovy přihrávky a ujel sám na Pittra, kterého následně překonal ranou nad jeho rameno. Bez asistence.
     
    57:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia také využívá přesilovku a máme opět srovnáno! Holaník si vyměnil puk s Curranem, který ho následně předložil na modrou čáru JAKUBU HRDLIČKOVI, který tvrdou střelou propálil Kadlce. Asistence: Maxmilian Curran a Filip Holaník.
     
    51:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí skóre a vedou! Jirout měl puk na hokejce. Do předbrankového prostoru si sjel TOMÁŠ JAŠA, který následně obdržel nahrávku od Jirouta a prostřelil Pittra nad beton. Asistence: Ondřej Jirout.
     
    43:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a srovnávají! Beran vystřelil od modré. Pittr jeho ránu vyrazil přímo na hůl TOMÁŠE JAŠI, který doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Otakar Beran.
     
    17:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dostává do vedení! Holaník si najel do útočného pásma, a pak předložil puk do prostoru mezi kruhy MAXMILIANU CURRANOVI, který svou ranou propálil Kadlce. Asistence: Filip Holaník a Jakub Dráb.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 18. Curran (Holaník, Dráb), 58. Hrdlička (Curran, Holaník) – 44. Jaša (Beran), 52. Jaša (Jirout), 62. Štěpánek


    HC Slavia Praha: Pittr (Vavřena) – Hrdlička (A), Málek, Stejskal, Kříženecký, Kluch (C), Dráb, Kubánek – Holaník, Curran, Vítek, Dobner, Hasman, Fibigr, Tichý (A), Jokl, Kvasnička, Štípek, Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    HC Chrudim: Kadlc (Klas) – Sopoušek, Beran, Pazdera (A), Dvořák, Straka, Vaníček, Vašíček (C) – Štěpánek, Hiemer, Macas, Pirner, Jirout, Novák, Dostál, Matýs, Jaša, Štrup (A), Hemský, Vašek
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Valenta – Deja, Hošťálek

    Diváci: 59
    thejrc.org