Vegas – Anaheim 4:0 (kon.) | Columbus – Boston 0:4 (kon.) | New Jersey – Colorado 1:0 (kon.)
Carolina – NY Islanders 2:6 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Dallas – NY Rangers 3:6 (kon.) | Florida – Ottawa 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:6 (1:1, 2:2, 0:3)
New York Rangers
Sobota 29.10.2022, 20:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:25 Vincent TROCHECK - 3:6
     
    53:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ponechaná výhoda nakonec končí gólem! Do mezikruží dostal touš Zibanejad, jenž místo očekávaného zakončení posunul ještě doleva na VINCENTA TROCHECKA, centr druhé lajny forhendovou ránou trefil volný prostor u bližší tyčky. Asistence: Mika Zibanejad a Alexis Lafreniere.
    51:37 Julien GAUTHIER - 3:5
     
    51:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Druhý gól v rozmezí dvaceti sekund a hosté rázem disponují dvoubrankovým náskokem! JULIEN GAUTHIER si bekhendem posunul kotouč doprava kolem špatně vyjetého gólmana a v pádu dokázal adresovat zásilku do prázdné soupeřovy svatyně. Asistence: Sammy Blais a Zach Jones.
    51:18 Zach JONES - 3:4
     
    51:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Bude první kariérní gól v NHL tím vítězným? Vincent Trocheck z pravé strany našel na středu úplně volného ZACHA JONESE, který se v koncovce zachoval jako zkušený mazák, gólovou ránu poslal k levé tyčce. Asistence: Vincent Trocheck a Julien Gauthier.
    38:46 Jason ROBERTSON - 3:3
     
    38:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hráči Stars v závěru druhé třetiny vrací stav do vyrovnané podoby! Po nedorozumění mezi dvěma hostujícími hráči sebral kotouč v pravém kruhu JASON ROBERTSON a kotouč dostal za brankovou čáru pod pravým betonem gólmana. Bez asistence.
    34:18 Mika ZIBANEJAD - 2:3
     
    34:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Gallanta jsou opět o krok napřed! Pěknou přesilovkovou kombinaci završil Panarin pasem před bránu na MIKU ZIBANEJADA a ten forhendem usměrnil puk do sítě mezi levou rukou a betonem Wedgewooda. Asistence: Artěmij Panarin a Chris Kreider.
    21:28 Roope HINTZ - 2:2
     
    21:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se postarali o bleskové srovnání! Pavelskim tečovanou střelu Robertsona vyrazil Šesťorkin pouze k ROOPEMU HINTZOVI, finský forvard dorážku bez větších problémů nasměroval do odkryté části brány. Asistence: Joe Pavelski a Jason Robertson.
    20:59 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    20:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    Obrat dokonán, Jezdci využívají početní převahu a poprvé v utkání vedou! Zibanejad přes osu kluziště nabil do levého kruhu VINCENTU TROCHECKOVI, který v pokleku vypálil nechytatelnou ránu do bližší šibenice. Asistence: Mika Zibanejad a Adam Fox.
    08:41 Chris KREIDER - 1:1
     
    08:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! Kreider skvěle vytvořil prostor pro Schneidera, jenž zpoza kruhů vypálil ostrou ránu vedle pravé tyče. Puk se ovšem od zadního mantinelu odrazil zpátky před bránu a Kakko jej posunul na pravou stranu ke CHRISI KREIDEROVI, rodák z Boxfordu s přehledem propálil ležícího Oettingera. Asistence: Kaapo Kakko a Braden Schneider.
    01:09 Mason MARCHMENT - 1:0
     
    01:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlovka! MASON MARCHMENT nejprve na dlouhou hokejku propasíroval puk doprava k Seguinovi, načež dostal zpětný pas mezi kruhy a ze zápěstí vypálil neomylně pod břevno nad vyrážečku Šesťorkina. Asistence: Tyler Seguin.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Marchment (Seguin), 22. Hintz (Pavelski, J. Robertson), 39. J. Robertson – 9. Kreider (Kakko, Schneider), 21. Trocheck (Zibanejad, Fox), 35. Zibanejad (Panarin, Kreider), 52. Zac. Jones (Trocheck, Gauthier), 52. Gauthier (Blais, Zac. Jones), 54. Trocheck (Zibanejad, Lafreniere)


    Dallas Stars: Oettinger (27. Wedgewood) – Lundkvist, R. Suter, C. Miller, Lindell (A), Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin (A), Marchment – Dellandrea, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Kiviranta, Glendening, Faksa.
    Trenér: Peter DeBoer

    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, Schneider, Zac. Jones – Kakko, Zibanejad (A), Kreider – Lafreniere, Trocheck, Panarin – Kravcov, Goodrow (A), Vesey – Gauthier, Carpenter, Blais.
    Trenér: Gerard Gallant

    Rozhodčí: Skilliter, MacDougall – Hughes, Cherrey

    Diváci: 18 532
    thejrc.org