Mountfield HK – Kladno 8:7 (po pr.) | Litvínov – Motor ČB 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 0:1 (kon.)
Olomouc – K. Vary 2:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:4 (3:1, 2:0, 1:3)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 01.11.2022, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Hosté s prázdnou brankou! 29 sekund to bude 5 na 4, poté případně 6 na 4.
     
    58:06
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov:
    Šimon Stránský – 2 min., hrubost.
     
    58:05
    Výborná práce Lukáše Pecha, který v oslabení udržel puk za brankou. Poté nahrál zcela volnému Tomášovi Čachotskému, který trefil bránícího Estephana. Bude se ale vylučovat na straně Vervy.
     
    56:35
    Hosté opět chtěli odvolat brankáře, ovšem na střídačku odjíždějící Strmeň viděl, že jeho spoluhráči ztratili puk a tak se rychle vracel zpátky. Ze střídačky už však naskočil spoluhráč a střídačka Motoru tak dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě!
     
    56:21
    Domácí mohli zase odskočit na rozdíl tří branek! Filip Helt našel v přečíslení 2 na 1 Petra Straku, který nastřelil tyčku!
    56:09 Lukáš PECH - 6:4
     
    56:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté hráli bez brankáře a byla z toho tedy výhodná přesilovka 5 na 4! Tuto situaci zužitkoval LUKÁŠ PECH, který vypálil z pravého kruhu a vymetl vzdálenější horní růžek Godlovy klece – 6:4. Asistence: Petr Šenkeřík a Martinš Dzierkals
     
    55:57
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    55:03
    Matúš Sukeľ přišel před hostující brankou o hokejku a Jan Strmeň mu ji nesportovně odpálil pryč. Domácí kapitán následně do hostujícího brankáře najel a vylučovat se tak bude na obou stranách.
     
    53:34
    Strmeň dokázal pokrýt střelu Nicolase Hlavy z mezikruží i dorážku Šimona Stránského! Proti té se hodně rychle přemístil.
     
    52:49
    Vyloučení na hostující straně. Za přistrčení Michala Guta je potrestán Ondřej Kachyňa.

    Přesilovka Severočechů bude rozehrána po reklamní přestávce.
     
    46:12
    Po nahození Zileho od mantinelu se dostal k dorážce Petr Straka. U bližší tyčky kotouč za záda Jana Strmeně neprotlačil!
    44:19 Nicolas HLAVA - 6:3
     
    44:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hodně důležitý gól pro domácí, kteří odpovídají na razantní vstup Motoru do třetí třetiny! Puk se v útočném pásmu odrazil k NICOLASOVI HLAVOVI, který si nabruslil před Strmeně a bekhendem poslal kotouč nad jeho lapačku – 6:3. Asistence: Filip Helt.
     
    42:43
    Domácí si vyžádali oddechový čas!
    42:43 Tomáš ČACHOTSKÝ - 5:3
     
    42:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pozor! Hosté výrazně dramatizují utkání! Lukáš Pech prodloužil Štencelovu přihrávku do jízdy TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který jel sám na Denise Godlu, jehož si dokonale vymíchal. Brankáře Vervy si položil a zasunul puk do odkryté klece. Asistence: Lukáš Pech a Roman Vráblík.
    41:58 Lukáš VOPELKA - 5:2
     
    41:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří gólů! LUKÁŠ VOPELKA nachytal Godlu nahozením ze záporného úhlu. Brankář Litvínova si nešťastně srazil puk do vlastní branky – 5:2. Bez asistence.
     
    41:47
    Michal Gut za brankou odehrál Bindulise a nabil Nicolasovi Hlavovi, jehož bombu vykopl Strmeň!
     
    38:30
    Domácí teď jeli dokonce ve dvou sami na brankáře! Šimon Stránský nahrál Patrikovi Zdráhalovi, který trefil jen levý beton natahujícího se Strmeně. Pokud by litvínovský útočník kotouč zvedl, byl by z toho další gól.
     
    37:21
    A jedna teď přišla! Sukeľ našel v přečíslení Andreje Kudrnu, který z úhlu nepřekonal Strmeně. Mezi kruhy pak kotouč ideálně netrefil dorážející Jindřich Abdul!
     
    34:19
    Po Vráblíkově nahození padal puk do domácího brankoviště, kde ho nedokázal Lukáš Pech ze vzduchu usměrnit do již volné klece! Následovala střela Jana Štencela, kterou pokryl Godla.
    32:39 Petr STRAKA - 5:1
     
    32:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera! Kombinace doslova až do kuchyně! Nicolas Hlava získal puk na levé straně hřiště. Poté si ho vyměnil s PETREM STRAKOU, kterému ho před brankou ještě vrátil a Straka už to měl u vzdálenější tyčky snadné. Tam se už Strmeň natáhnout nemohl. Straka tak ukončil dosavadní střelecký půst v tomto ročníku – 5:1. Asistence: Nicolas Hlava.
     
    31:53
    Lukáš Pech teď zůstal zcela volný mezi kruhy. Mířil pod horní tyčku, ovšem Denis Godla domácí podržel výborným zákrokem vyrážečkou!
    22:15 Filip HELT - 4:1
     
    22:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Prosazuje se také čtvrtá lajna Vervy! Martin Havelka vypálil z levého kruhu. Strmeň puk vyrazil k FILIPOVI HELTOVI, který si ho bruslí přikopl na bekhendovou stranu hole a zamířil pod horní tyč a navíc do protipohybu přesouvajícího se gólmana Jihočechů – 4:1. Asistence: Martin Havelka a Kristaps Zile.
    15:00 Jindřich ABDUL - 3:1
     
    15:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici navyšují svůj náskok! Kristaps Zile vystřelil od modré čáry. Strmeň puk levým betonem vyrazil jen před sebe a pohotový JINDŘICH ABDUL dopravil hrací předmět za jeho záda – 3:1. Asistence: Kristaps Zile.
     
    11:43
    Dvě minuty za krosček obdržel Petr Straka. Druhá přesilovka pro hostující Motor.
    11:03 Radim ŠALDA - 2:1
     
    11:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení velmi rychle zpět! Jan Strmeň se teď musí pod maskou červenat. RADIM ŠALDA na něho totiž vypustil poměrně nevinné nahození od modré čáry a kotouč propadl hostujícímu brankáři mezi betony – 2:1. Asistence: Šimon Stránský a Patrik Zdráhal.
    10:38 Martinš DZIERKALS - 1:1
     
    10:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Také Jihočeši přesilovku zužitkovali! Byla to parádní souhra. Lukáš Pech nahrál z rohu hřiště Martinovi Hanzlovi, který si sjel na levý kruh. Místo střely ještě předložil lahůdku pro MARTINŠE DZIERKALSE, jenž posouval kotouč do prázdné branky. Asistence: Martin Hanzl a Lukáš Pech.
     
    09:33
    Reklamní přestávka. Po ní uvidíme první přesilovku Českých Budějovic. Dvě minuty za držení vyfasoval Janis Jaks.
     
    05:19
    Domácí rychle přenesli hru na druhou stranu a byla z toho další šance! Šimon Stránský našel nalevo najíždějícího Georgia Estephana. Ten se snažil zakončit ke vzdálenější tyčce, ale možná i s přispěním teče lapačky Jana Strmeně puk branku těsně minul.
    04:25 Patrik ZDRÁHAL - 1:0
     
    04:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí využili přesilovku za 3 sekundy! Giorgio Estephan vyhrál buly na Nicolase Hlavu. Ten předal puk k pravému mantinelu Šimonovi Stránskému, který krásným křížným pasem nalezl před branku najíždějícího PATRIKA ZDRÁHALA a tomu už před Strmeněm stačilo jen dobře nastavit čepel hole. Asistence: Šimon Stránský a Nicolas Hlava.
     
    04:22
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Kristofers Bindulis – 2 min., nedovolené bránění.
     
    03:52
    Od modré čáry vypálil Matúš Sukeľ. Strmeň jeho ránu vyrazil k Jindřichovi Ambdulovi, který si puk ještě stahoval více do strany, ovšem prostor pod vyrážečkou gólmana Motoru nenalezl!
     
    00:48
    První velká šance Vervy! Patrik Zdráhal už byl v dobré pozici, ale ještě hledal Giorgia Estephana. Ten zblízka nepropasíroval puk za Strmeně!
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Zdráhal (Š. Stránský, Hlava), 12. Šalda (Š. Stránský, Zdráhal), 15. Abdul (Zile), 23. Helt (Havelka, Zile), 33. Straka (Hlava), 45. Hlava (Helt) – 11. Dzierkals (Hanzl, Pech), 42. Vopelka, 43. Čachotský (Pech, Štencel), 57. Pech (Šenkeřík, Dzierkals)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Zile, Zeman, Strejček, Jaks, Demel (A), Wesley, Šalda – Abdul, Sukeľ (C), Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Hlava, Gut, Straka – Havelka, Helt, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kalista) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Kachyňa, Šenkeřík, Marcel, Šedivý – Dzierkals, Hanzl (A), Karabáček – Čachotský, Pech (C), Doležal – Strnad, M. Toman, Valský – Přikryl, Koláček, Vopelka.
    Trenér: David Čermák

    Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Ondráček, Gerát
    bahis siteleri