Zlín – Sokolov 3:0 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 3:2 (po pr.)
Šumperk – Třebíč 0:2 (kon.) | Kolín – Přerov 1:4 (kon.) | Pardubice B – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
HC Baník Sokolov
Středa 02.11.2022, 17:30Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce hokejové Chance ligy!

    Sezona už se nám přehoupla do své druhé čtvrtiny, my se dnes v rámci 18. kola zaměříme na souboj Zlína se Sokolovem.

    Přeji Vám příjemnou zábavu, začínáme o půl šesté.
     
    PSG Berani Zlín:



    Zlínu se stále nedaří... Ševci, ač by to před sezonou nikdo nečekal, stále okupují příčky ve spodních patrech tabulky, momentálně je dokonce od posledního místa dělí pouhopouhé dva bodíky, což je pro předsezónního ligového favorita naprosto nedůstojné umístění. Ba co víc, žlutomodrý fanoušek navíc musí kousat potupu nejvyšší, když už dvakrát s odvěkým rivalem – vsetínským VHK. To je pro leckterého beraního příznivce snad horší než postavení v tabulce. Na Vsetín ševci nestačili právě v posledním kole, kdy se odehrál souboj na Lapači, Zlín padl 1:4 a ze dvou zápasů proti VHK má bilanci 1:6. Ten jediný gól vsítil svou první brankou v ročníku Jiří Suhrada. Místy to ve zlínském podání nevypadalo špatně, ševci se škrábali nahoru, nicméně poté přišly zarážející ztráty a další pád... Kádr i kompletní realizační tým mají zatím plnou důvěru.

    Berani jsou rádi, že se jim do sestavy vrátil lehce zraněný Daniel Huf, Libor Kašík se tak nejspíš opět přesouvá na střídačku. Už delší dobu naskakuje další marod Valentin Claireaux, jenž se však mimo výtečný výkon proti Šumperku (0+3) spíše nadále hledá. Jedinou absencí tak zůstával kreativní centr Denis Kindl, který se vrátil na zápas se Vsetínem a to rovnou do první lajny! Sestavu opustil Tomáš Pospíšil, jedna z největších letních posil. Jeho výkony jsou zatím hodně za očekáváním. Na marodku pak přibyla hned trojice beků, včetně elitního obránce Daniela Gazdy – jmenovitě Husa, Novotný a právě Gazda.

    Tři nejproduktivnější Berani:

    Jiří Ondráček 4+6
    Daniel Gazda 4+5
    Petr Mrázek 6+2

    Poslední žlutomodré zápasy:

    Zlín vs Šumperk 7:1
    Zlín vs Jihlava 1:3
    Vsetín vs Zlín 4:1
     
    Baník Sokolov:




    Ani Baník na tom není bůhví jak dobře. Zlín na svého dnešního soupeře ztrácí pouhé tři bodíky a v případě výhry jej nejspíše přeskočí. To není pro tým, který ještě loni uzavíral elitní šestku nic moc. Nedaří se hlavně v poslední době. Prohru se silným Přerovem vem čert, nicméně padnout se Slávií, Šumperkem nebo ztratit bod s "béčkovým" Dynamem je problém – bavíme se totiž o přímých sokolovských konkurentech ze spodních částí tabulky. Navrch poslední prohra s Frýdkem Místkem. Suma sumárum: průměrné deváté místo.

    Sokolovský útočník Jaromír Kverka nasypal v nové sezoně 7 gólů, má 21 bodů a je druhým nejproduktivnějším hráčem ligy. To jsou čísla, která se zavedeným extraligovým jménům ve žlutomodrém dresu můžou jenom zdát, na takovou metu ani omylem nikdo ze Zlína nedosáhne. Baník navíc udržuje kvalitní vztahy se Spartou či Karlovými Vary, sem tam tak na trase Extraliga – Sokolov a obráceně vidíme zajímavé transfery. V 1. lize naskočila třeba mladá perspektiva v podání účastníka posledního MSJ Petra Hausera nebo zámořím zoceleného Ostapa Safina ze Sparty. Na oplátku v TELH už naskočil další lídr Matěj Zadražil (4+6) nebo třeba Martin Osmík (oba Vary). Do Varů také zamířil jeden z koučů Vojtěch Šik, jenž rozšířil tamní realizační tým.

    Tři nejproduktivnější hráči:

    Jaromír Kverka 7+14
    Tomáš Vracovský 5+9
    Jan Pohl 4+8

    Poslední zápasy Baníku:

    Sokolov vs Frýdek 1:3
    Šumperk vs Sokolov 4:3pp
    Sokolov vs Slavia 2:3pp
     
    První vzájemný zápas z konce září:

    vs


    Sokolov vs Zlín 2:1

    Právě tento zápas označil vstup Zlína do sezony jako problém... Šok na úvod s Kolínem, ok, může se stát. Dvě upocené výhry, ale počítají se. Vsetín je silný, prohra nemusí nic znamenat. Ale prohrát se Sokolovem? Fanoušci Baníku ať se na mně nezlobí, jejich miláčci předvedli skvělý kolektivní výkon, nicméně vítězství čekal málokdo. Berani vstoupili do zápasu bleskovým gólem 4. lajny, konkrétně Michala Gaga, soupeř se dlouho nemohl prosadit, nakonec však vyrovnal a Jakub Konečný ve š. třetině rozhodl. V závěru se ještě hosté podřezali vlastními fauly a chybami a korunovali tak nemastný, neslaný výkon.

    Nyní je čas na odvetu.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Huf (Kašík) – Zbořil, Suhrada, Talafa, Bukač, Riedl, Bartko, Burian – Honejsek, P. Sedláček, Ondráček (A) – Kubiš (C), Kindl, Illéš – Köhler (A), Gago, Frömel – Luža, Hejcman, Pospíšil.

    HC Baník Sokolov: Michajlov – Jan Novák, Tomek, Pohl, Krutil, Weinhold, A. Rulík, Klejna – Vracovský, Kverka, Berka – Osmík, Zadražil, Švec – Jurčík, Rohan, Tomi – Vrhel, Ton, L. Stehlík
     
    Velký debut dnes čeká žlutomodrého juniora a oporu zlínské mládeže, obránce Adama Buriana! Zlínu se i nadále kupí marodka – chybí Gazda, Novotný, Husa a přibyli útočníci Valentin Claireaux a nejlepší střelec týmu Petr Mrázek. V brance opět Daniel Huf.

    Sokolov si do Baťova města přivezl posilu! V rámci spolupráce s Litvínovem naskočí mladý extraligový útočník Marek Berka! Tři tyče střeží Martin Michajlov.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Prvního útoku se ujal Tomáš Vracovský, jenž si najížděl do pásma, tam jej však masíroval Mikuláš Zbořil a hostující útočník se tak neprosadil.
     
    01:05
    Marek Berka se v Sokolově uvádí tutovou šancí! Mladý útočník našlápl ve středním pásmu, přebruslil Tadeáše Talafu a zkusil rychlou střelu nad beton. Daniel Huf si povyjel a sebevědomě zasáhl. Puk letí do rohu.
     
    01:28
    Obrovská příležitost číslo 2! Útok podpořil obránce Jan Pohl, dostal kotouč za modrou, žlutomodrá formace se před ním otevřela, Pohl si sjel až na kruh a mohl příklepem vypálit! Kus černé gumy letí těsně kolem pravé tyče.
     
    01:59
    Sokolov nedobruslil situaci a píská se tak icing. Poprvé do pásma nakouknou také Berani.
     
    03:17
    Ta nebezpeční 1. formace Sokolova se opět hnala do pásma, situaci na pravou tyč ještě dojížděl Marek Berka, Huf přikrývá puk.
     
    03:46
    Pavel Kubiš šel ostře do brány a trošku vyprovokoval hostující beky, kteří si ho ještě podají. Vše se obejde bez vážnějšího konfliktu.
     
    04:07
    Marek Švec vyvezl za střed a vyhazuje, Baník potřebuje vystřídat.
     
    04:33
    Další sokolovské šance! V té největší se zjevil na levém kruhu dorážející Tomáš Rohan, jenž přestřelil a následně jej podrazil Daniel Bukač. Hosté hrají ve výhodě 6 na 5.
     
    04:33
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Daniel Bukač – 2 min., podrážení.
     
    05:26
    Michael Krutil ihned pálí z dálky, Huf vyráží.
     
    06:02
    Berani vybojovali puk za bránou a nadvakrát vyhazují, zatím se žlutomodrá letka brání dobře.
     
    06:25
    Kotouč vyletěl ze hřiště, je přerušeno. Vhazuje se před Danielem Hufem.
     
    06:32
    Vyhození ihned z buly až k Michaljovovi, který ještě pomůže s rozehrávkou.
     
    07:08
    Martin Weinhold je za vlastní bránou, ševci dobře zamkli modrou a Sokolov už se k dalšímu útoku neodhodlal.
     
    07:36
    Darek Hejcman dostal ostře naloženo na modré čáře, když nahazoval do pásma, schytal ránu od Františka Klejny a skácel se na mantinel. Bedřich Köhler sice ještě dobruslí puk, není to ale nutné, sudí signalizují trest a přesilovka čeká i Zlín.
     
    07:36
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    František Klejna – 2 min., vražení na hrazení.
     
    07:39
    Z klinče po buly vyškrábl puk Martin Osmík, jenž nejen, že vyhodí, ale rovnou vyveze a dokonce zkusí napadat. To je výborný start oslabení!
     
    08:08
    Tomáš Tomek znovu vyhazuje, následně se ševci nedomluvili a dokonce se jim tak píská icing.
     
    08:28
    Berani se trápí v rozehrávce a z místních ochozů se ozývá pískot.
     
    08:51
    Další problémy, s komplikacemi byli na puku Zbořil, Honejsek i Kindl.
     
    09:13
    Defenzivní obránce Mikuláš Zbořil to vzal na sebe, projel se pásmem a z pravého kruhu pálí! Za Martinem Michajlovem zvoní tyč!
     
    09:23
    Až závěr přesilovky se povedl, nabito dostal Kindl i Zbořil. Hostující obrana si nakonec se vším podařila.
     
    11:19
    Antonín Honejsek bojuje na mantinelu, zde ale neuspěl. Na puku hosté, nicméně ti se dominantní role rychle zbavují, odevzdávají puk a míří střídat.
     
    11:58
    Martin Michajlov teď nevěděl kde má puk, byl tam kapitán Kubiš i Antonín Honejsek. Nakonec se kus černé gumy odráží do bezpečí.
     
    12:13
    Jakub Illéš se dostal ke střele z levého kruhu, případný pas zablokoval padající obránce. Přišlo zakončení na bližší tyč, puk však letí nad.
     
    13:35
    Jiří Suhrada dobře defenzivně, Zlín drží modrou čáru.
     
    14:09
    Dobrá šance Mikuláše Zbořila, jenž si v rámci rotace vyměnil puk s Illéšem a dostal se až do pozice útočníka na levý kruh. Zlínský obránce zkusil střelu po ledě z úhlu, hostující brankář Martin Michajlov opět úplně nevěděl kde má puk a bylo tam hafo dorážek! Sudí nakonec po dlouhé odmlce přerušují.
     
    14:20
    Denis Kindl se sebevědomě točil na křídle, ještě jej po zablokování od obránce dostoupil Kubiš. Zdálo se mi, že tam bylo hákování, hra však pokračuje...
     
    14:30
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., podrážení.

    Tak faul tam byl, nicméně na druhé straně! Berani se musí bránit.
     
    15:05
    Berani se dvakrát osvobodili, nyní po nahození z z dálky v podání Jana Pohla.
     
    15:52
    Zadražilův pas skrz pásmo na Weinholda byl hodně naivní, puk vypíchne Jiří Ondráček. Na protiútok to však nebylo, zlínská "33" neměla rychlost.
     
    16:37
    Tomáš Tomek se vytočil a zkusil to z dálky, Daniel Huf ani nešel do rozkleku a drží puk na hrudi. Lehký zákrok.
     
    17:01
    Hra vysokou holí, provinili se ševci a my se tak vrátíme před Daniela Hufa.
     
    17:14
    Proti Švecovi dobře vystoupil Pavel Kubiš, hosté však i tak díky Zadražilovi zkusí udržet pásmo.
     
    18:20
    Tadeáš Talafa měl problémy s Tomim, nakonec jen tak plácl do puku a dopravil jej do rohu. Alespoň něco, ten souboj končí takovou plichtou.
     
    19:13
    Jiří Ondráček nikým nehlídán na kruhu, vytočil se do hry a pálí! Martin Michajlov se zaskvěl pravým betonem.
     
    19:38
    Bartko nepříjemně pálí, puk byl tečován, navíc do brány šel ostře Denis Kindl. Martin Michajlov měl i kus štěstí a situaci ustál.
     
    19:51
    Jakub Illéš si našlápl za modrou a zkusil vystřelit, kotouč byl však holí jednoho z hostujících beků sražen do rohu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dvacetiminutovka nakonec skončila plichtou. Více ze hry ale – především v úvodních asi deseti minutách – měl Sokolov, který si tvořil šanci za šancí, byl aktivnější, organizovanější. Zlín působil tak nějak ospale a moc se to nezlepšilo ani v další fázi třetiny.

    Ani jeden tým si moc nepomohl v přesilovkách, především ta žlutomodrá byla špatná, kór když zvážíme, že ševci hrají doma a takové příležitosti by je měly posouvat. Místo toho se ale z tribun ozval pískot. Ani Sokolov se v celkem dvou početních výhodách příliš nevyznamenal, Zlín navíc patří k ligové špičce co se obranné činnosti týče.

    Vyzdvihnul bych ještě Daniela Hufa, ten už tradičně drží svůj tým.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:18.
     
    Trocha statistiky:

    Střely na branku: 7 – 7
    Střely mimo: 2 – 3
    Trestné minuty: 4 – 2
    Využití přesilovek: 0 – 0
    Vhazování: 57% – 43%
    Zblokované střely: 2 – 4
     
    Kdo dostal za první třetinu nejvyšší čas na ledě?

    Jan Bartko (ZLN): 7 minut 59 vteřin

    Tomáš Vracovský (SOK): 8 minut 12 vteřin
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Sedláček nechal puk pod sebou, vyškrábl jej Ondráček a přiťukne jednomu z beků. Zlín začíná útokem.
     
    20:18
    Lehčí střela v domácím podání, Martin Michajlov ještě chtěl rozehrát, nicméně vše si rozmyslel a raději přerušuje. Vhazuje se v sokolovském obranném pásmu.
     
    21:13
    Situace dva na dva, Pavel Kubiš ještě hledal Hejcmana, nicméně kotouč se zamotal mezi soupeře a z této akce tak není nic...
     
    Adam Rulík viděl, že Huf mírně zavrávoral v pásmu a zkusil jej překvapit od modré, zlínský gólman se však natáhl, puk štrejchl a odpravil jej do bezpečí.
     
    22:14
    Jan Bartko nahazoval do pásma, nicméně ševci byli v signalizovaném ofsajdu a nemohli tak pokračovat v akci.
     
    23:27
    Tři na tři, Bukač ze střed přiťukl Honejskovi, ten přešel modrou, přibrzdil si a ještě hledal Ondráčka. Kotouč je bohužel pro Zlín sražen, ani jeden z domácích se k němu nedostane.
     
    23:59
    Jiří Ondráček zabral, ojel puk a pustil se do souboje se dvěma beky. Zlínská "33" se rvala jako lev, tady ale úspěch přijít nemohl.
     
    25:07
    Několik nepříjemných nahození ze strany Sokolova, naposledy pálil Tomáš Tomek. Kotouč zblokoval Jiří Suhrada.
     
    25:18
    Sokolov se hnal do útoku, nicméně borci se nedomluvili, na puk nikdo nedosáhl a píská se icing.
     
    25:59
    Další zakázané uvolnění v hostujícím podání.
     
    26:00
    Pavel Sedláček prohrál buly a Zlín musí bojovat o puk v rohu. Tam ševci nakonec uspěli, situaci doplnil ještě Jiří Ondráček, jenž udržel pásmo.
     
    26:28
    Antonín Honejsek nabil Jiřímu Ondráčkovi, ten se do toho opřel a z první pálí! Martin Michajlov zasahuje.
     
    27:06
    Jakub Illéš do toho šel šikovně, prohodil si beka a tlačil see do zakončení. Na střelu to nakonec nebylo, zlínský křídelník objel bránu a odtud rozjíždí novou kombinaci. Nicméně pěkný hokejový moment.
     
    27:13
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Adam Rulík – 2 min., hrubost.
     
    27:14
    Mikuláš Zbořil zaváhal ve vlastním pásmu a namazal do mezikruží napadajícímu Tomáši Rohanovi, který z první usměrnil puk směr Huf. Zlínský gólman zasahuje.
     
    27:39
    Další chyba a 2 na 1! Vracovský se však k puku nakonec nedostane...
     
    28:54
    Bartko od modré, Martin Michajlov připraven.
     
    28:59
    Tadeáš Talafa a jeho pokus, kotouč zablokoval František Klejna.
     
    29:28
    Bedřich Köhler si poodstoupil na mantinelu, Gago na středu mermomocí udržel puk, posunul jej, Köhler se napřáhl a pálí! Martin Michajlov si povyjel a zasahuje vyrážečkou.
     
    31:14
    Před Ondřejem Jurčíkem se otevřel prostor a z dálky se opřel do puku! Daniel Huf se blýskl efektním zákrokem lapačkou, je přerušeno.
     
    32:13
    Tohle bylo odvážné! Mladičký Šimon Frömel si troufl jít sám proti třem, do šance se sice neprobil, nicméně kotouč vyplaval před volným Bedřichem Köhlerem a ten z první pálí! Výborně zakročil Martin Michajlov, jenž přerušuje hru.
     
    32:21
    Střídání Šimona Frömela! Mladý útočník se vytáčel u mantinelu a vybojoval si faul, potáhl ho Michael Krutil.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Michael Krutil – 2 min., držení.
     
    32:42
    Tohle konečně nějak vypadá, Berani drží pásmo a kombinují. Vše si na modré diriguje Zbořil, mimo něj už pálil i Honejsek, je tam i Tomáš Pospíšil. Ševci teď ždímají soupeře v pásmu!
     
    33:45
    Antonín Honejsek si vybruslil a zkusil zápěstím vypálit do skrumáže před bránou. Puk zblokoval Martin Osmík a až nyní se Sokolov osvobozuje.
     
    34:21
    Tadeáš Talafa nejprve elegantně udržel modrou čáru a po chvíli sám pálí! Do rány kehl kapitán Tomáš Rohan.
     
    35:04
    Suhradova pobídka na teč, kotouč duní jen o zadní mantinel.
     
    35:28
    Výborně Michal Gago, jenž dostal na modré naloženo, i tak ale v pádu udržel útočné pásmo. Ševci jsou teď na koni a poprvé v zápase skutečně útočí!
     
    36:15
    Z ničeho nic 2 na 1, skvělý pas vyslal Tomáš Vracovský. Výtečně si však lehl Jan Bartko, který puk zblokoval, z levého kruhu už se přihrávka nevydařila a Marek Berka se k puku nedostane...
     
    36:19
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Tomáš Vracovský – 2 min., vysoká hůl.
     
    37:14
    Mikuláš Zbořil si sjel na osu, vyměnil si puk s parťákem a pálí! Martin Michajlov zasahuje.
     
    38:07
    Denis Kindl a jeho "golfák z dálky! Obrana se rozestoupila a ten letící puk si zamířil přímo směr hostující branka, elegantně si jej však vyzobl Martin Michajlov.
     
    39:09
    Jan Pohl chtěl jen vyvézt puk, už toho měl ažaž. Nemířil ale nejlíp, kus černé gumy vypadl ze hřiště. I tak ale sokolovská pětka asi může vystřídat, na led jde druhá směna.
     
    Čárového rozhodčího Jana Kleprlíka nešťastně zasáhla hostující hůl, jeden z jeho kolegů raději přerušuje. Sudí odjíždí k trestným lavicím kde jej ošetří místní persona, toho času strážce lavice hanby Filip Čech.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část hry patřila spíše Zlínu řekl bych. Berani výrazně vyhráli co do počtu střel, konečně už nějak vypadala i přesilovka. Soupeř hrozil z brejků, přečíslení, i to však žlutomodří pro tentokrát zvládli. Co je ale klíčové je skóre – stále 0:0 a zápas je tak naprosto otevřený.

    Utkání v něčem nese podobné rysy jako první vzájemné měření sil, je otázkou, kdo vyrovnaný duel zlomí na svou stranu pro tentokrát....
     
    Další třetina začne přibližně v 19:09.
     
    Pár statistik:

    Střely na branku: 26 – 12
    Střely ve 2. třetině: 19 – 5
    Střely mimo: 7 – 4
    Trestné minuty: 4 – 8
    Využití přesilovek: 0 – 0
    Zblokované střely: 6 – 6
    Vhazování: 52% – 48%
     
    Kdo má po čtyřiceti minutách nejvyšší icetime?

    Jan Bartko (ZLN): 15 minut 24 vteřin

    Tomáš Vracovský (SOK): 13 minut 10 vteřin
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pavel Sedláček – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:17
    Michael Krutil na puku a postupuje pásmem po mantinelu, na střelu to zatím není a mladý bek tak zahajuje kombinaci.
     
    40:31
    Berani vyhazují do středníhon pásma, vrací se právě Michael Krutil.
     
    40:55
    A další vyhození, Zlín se brání bez problémů.
     
    41:52
    Jan Novák udržel puk na modré a vyslal pas na Zadražila, ten však nezpracoval.
     
    42:33
    Neuvěřitelné! Michal Gago šel ve vlastním oslabení dopředu, vybruslil si až na pravý kruh a odtud vyslal nepříjemnou jedovku mezi ruku a tělo! Martin Michajlov kotouč nedržel a situaci ještě dojel Jan Bartko, jenž měl na holi jasný gól! Přišly další dvě dorážky, byl tam i Sedláček a samozřejmě Gago, nejvíce se však činili právě obránce na ofenzivním výletě Bartko! Puk lítal sem a tam a je až neskutečné, že neskončil v síti! Obrovská šance.
     
    44:58
    Icing se nepíská, Jiří Suhrada musí přišlápnout a ustát souboj za brankou. Nakonec se podařilo, Zlín vyváží.
     
    45:07
    Jiří Ondráček šel sympaticky mezi tři soupeře a byl zaháknut, bude se vylučovat.
     
    45:07
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Tomáš Rohan – 2 min., sekání.
     
    45:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak konečně! Berani se usadili v pásmu, Talafa přiťukl na sjetého kolegu z obrany JANA BARTKA, ten si vybruslil zpět na modrou, dostal hafo prostoru, trhl rameny, zápěstím vypálil a trefil naprosto ukázkově do víka! První branka zápasu a také vůbec první gólový zápis pro žlutomodrého beka v drese s Beranem na hrudi – velmi důležitý zásah a je to 1:0! Asistence: Tadeáš Talafa.
    45:47 Jan BARTKO - 1:0
     
    46:16
    Ofsajd Zlína, hra je přerušena a nás čeká komerční přestávka.
     
    48:00
    Nepříjemné nahození od modré čáry z první, kotouč se zvláštně vznesl a z vysoka padal na Hufa. Ten se nenechal zaskočit, chytí kus černé gumy do náruč a přerušuje.
     
    48:13
    Zakázané uvolnění zlínských Beranů.
     
    48:19
    František Klejna si ihned po buly vyjel mezi dva obránce a bez dalších zbytečností pálí! Daniel Huf dobře viděl a přerušuje hru.
     
    48:43
    Denis Kindl hledal Jana Bartka, puk však byl ztečován a obránce s číslem "71" se k němu nedostane, musí spíše couvat.
     
    49:19
    Šimon Frömel to zkouší jak je to jeho dobrým zvykem, aktivně po mantinelu, tentokrát však byl dobře dostoupen.
     
    49:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Bum! Berani jsou do dvoubrankového vedení, aktivní junior Šimon Frömel šel za ránu, s trochou štěstí a dobrým odrazem jej získal a předal na modrou kam si sjížděl vysoký bek DANIEL BUKAČ! Obránce s číslem "82" se napřáhl a pálí, na bráně navíc výtečně zapracoval Michal Gago, Martin Michajlov byl bez šance. I pro Bukače je to první gól, v tomto případě i premiérový bod pro další letní akvizici pořízenou v Baťově městě – 2:0! Asistence: Šimon Frömel.
    49:24 Daniel BUKAČ - 2:0
     
    51:59
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Antonín Honejsek – 2 min., vysoká hůl.
     
    52:33
    Pozor! Sokolov se usadil v pásmu a ihned odvolává gólmana! Hraje se 6 na 4, na puku Michael Krutil!
     
    52:48
    Bedřich Köhler obětavě skočil do rány z dálky a zblokoval puk do ochranné sítě.
     
    53:16
    Zatím je to o kombinaci, Baník nestřílí. Nejblíže byl k nějakému ohrožení Tomáš Vracovský v brankovišti. U puku byli i Krutil nebo Pohl.
     
    53:47
    Dlouhé vyhození, puk letí několik centimetrů, možná milimetrů od pravé tyče.
     
    Zlín kompletní, už se hraje 6 na 5.
     
    54:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kapitán PAVEL KUBIŠ! Jakub Illéš proskočil z pásma, vytvořil situaci 2 na 1, podpořil jej právě Kubiš, Illéš předal svému kapitánovi a ten už měl práci naprosto jednoduchou. Je asi hotovo. Asistence: Jakub Illéš a Denis Kindl.
    54:36 Pavel KUBIŠ - 3:0
     
    54:49
    Hostům se píská zakázané uvolnění, naprosto zbytečně pak ještě do puku plácl Stanislav Vrhel. Tohle bylo nejen zbytečné, ale až nesportovní a domácím bekům se toto "ohrožení" Daniela Hufa, ale hodně nelíbí.
     
    54:49
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Stanislav Vrhel – 2 min., nesportovní chování.
     
    55:39
    Pěkná kombinace! Puk šel nahoru na Zbořila, ten ještě přelil na druhou stranu a odtud přišla rána! Puk letí do ochranné sítě.
     
    56:05
    Bartko šikovně do skrumáže, puk se odráží od zadního mantinelu a Pavel Kubiš doráží. Martin Michajlov připraven.
     
    56:36
    Tadeáš Talafa pálí od modré, ještě tam mohl dorážet Pavel Sedláček. Hosté se osvobozují.
     
    57:37
    Honejsek se točí v pásmu a snaží se něco vymyslet, Jaromír Kverka jej nakonec odzbrojil.
     
    57:56
    Denis Kindl si povodil jednoho ze soupeřů, ten už jen zachraňoval situaci a fauluje.
     
    57:57
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    Jan Pohl – 2 min., podrážení.
     
    58:50
    Rána Tadeáše Talafy, Martin Michajlov připraven.
     
    59:23
    Denis Kindl drze našel skrz brankoviště Honejska a na toho cívala prázdná klec, zlínská "27" netrefila přesně a míří nad...
     
    59:30
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., sekání.
     
    59:47
    Köhler ještě chtěl kombinovat, nicméně puk mu uniká. Ještě si možná zaútočí soupeř.
     
    Konec zápasu. (19:44:13)
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 46. Bartko (Talafa), 50. Bukač (Frömel), 55. Kubiš (Illéš, Kindl)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Zbořil, Suhrada, Talafa, Bukač, Riedl, Bartko, Burian – Honejsek, P. Sedláček, Ondráček (A) – Kubiš (C), Kindl, Illéš – Köhler (A), Gago, Frömel – Luža, Hejcman, Pospíšil.
    HC Baník Sokolov: Michajlov (Král) – Jan Novák, Tomek, Pohl, Krutil, Weinhold, Klejna – Vracovský, Kverka, Berka – Osmík, Zadražil, Švec – Jurčík, Rohan, Tomi – Vrhel, Ton, L. Stehlík – Rulík.
    bahis siteleri