Zlín – Sokolov 3:0 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:5 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 3:2 (po pr.)
Šumperk – Třebíč 0:2 (kon.) | Kolín – Přerov 1:4 (kon.) | Pardubice B – Slavia 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
HC Baník Sokolov
Středa 02.11.2022, 17:30Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Pavel KUBIŠ - 3:0
     
    54:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kapitán PAVEL KUBIŠ! Jakub Illéš proskočil z pásma, vytvořil situaci 2 na 1, podpořil jej právě Kubiš, Illéš předal svému kapitánovi a ten už měl práci naprosto jednoduchou. Je asi hotovo. Asistence: Jakub Illéš a Denis Kindl.
    49:24 Daniel BUKAČ - 2:0
     
    49:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Bum! Berani jsou do dvoubrankového vedení, aktivní junior Šimon Frömel šel za ránu, s trochou štěstí a dobrým odrazem jej získal a předal na modrou kam si sjížděl vysoký bek DANIEL BUKAČ! Obránce s číslem "82" se napřáhl a pálí, na bráně navíc výtečně zapracoval Michal Gago, Martin Michajlov byl bez šance. I pro Bukače je to první gól, v tomto případě i premiérový bod pro další letní akvizici pořízenou v Baťově městě – 2:0! Asistence: Šimon Frömel.
    45:47 Jan BARTKO - 1:0
     
    45:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak konečně! Berani se usadili v pásmu, Talafa přiťukl na sjetého kolegu z obrany JANA BARTKA, ten si vybruslil zpět na modrou, dostal hafo prostoru, trhl rameny, zápěstím vypálil a trefil naprosto ukázkově do víka! První branka zápasu a také vůbec první gólový zápis pro žlutomodrého beka v drese s Beranem na hrudi – velmi důležitý zásah a je to 1:0! Asistence: Tadeáš Talafa.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 46. Bartko (Talafa), 50. Bukač (Frömel), 55. Kubiš (Illéš, Kindl)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Zbořil, Suhrada, Talafa, Bukač, Riedl, Bartko, Burian – Honejsek, P. Sedláček, Ondráček (A) – Kubiš (C), Kindl, Illéš – Köhler (A), Gago, Frömel – Luža, Hejcman, Pospíšil.
    HC Baník Sokolov: Michajlov (Král) – Jan Novák, Tomek, Pohl, Krutil, Weinhold, Klejna – Vracovský, Kverka, Berka – Osmík, Zadražil, Švec – Jurčík, Rohan, Tomi – Vrhel, Ton, L. Stehlík – Rulík.
    ocianews.com