Tampa – Ottawa 4:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Washington – Vegas 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – Boston 5:6 (po pr.) | Minnesota – Montreal 4:1 (kon.) | Chicago – NY Islanders 1:3 (kon.)
Dallas – Los Angeles 5:2 (kon.) | Calgary – Seattle 4:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 7:4 (kon.)
Arizona – Florida 3:1 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:5 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
konec
Arizona Coyotes
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 02.11.2022, 03:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Clayton KELLER - 3:1
     
    58:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes nejspíše pečetí první vítězství v nové Mullet Areně! Nemeth a Fischer pomohli dostat puk na CLAYTONA KELLERA, který měl volnou cestu za třetím gólem v sezóně. Asistence: Christian Fischer, Patrik Nemeth.
    48:55 Nick RITCHIE - 2:1
     
    48:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes trestají Gudasův faul a slaví obrat na 2:1! Panteři se až příliš zaměřili na Kellera a nechali opuštěný prostor na ose kluziště. Kotouč tam obdržel NICK RITCHIE a měl čas si připravit střelu, na kterou Knight lapačkou nedosáhl. Asistence: Clayton Keller, Janis Moser.
    33:47 Lawson CROUSE - 1:1
     
    33:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Panteři nechali bez povšimnutí Maccelliho na pravé straně. Finskému útočníkovi při přihrávce sjel puk z hokejky tak šťastně, že se ocitl u LAWSONA CROUSE a ten švihem dosáhl na desátý přesilovkový zásah Coyotes v probíhající sezoně. Asistence: Matias Maccelli, Dylan Guenther.
    28:24 Colin WHITE - 0:1
     
    28:24
    Florida právě vstřelila branku!
    V devětadvacáté minutě už je tlak Panthers proměněn ve vedoucí gól! Sam Bennett vydal puk k modré čáře. Josh Mahura bez váhání střílel a COLINE WHITE drobnou tečí usměrnil kotouč za Vejmelku, který mohl na změněnou trajektorii jen těžko reagovat. Asistence: Josh Maura, Sam Bennett.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 34. Crouse (Maccelli, Guenther), 49. N. Ritchie (Keller, Moser), 59. Keller (Fischer, Nemeth) – 29. White (Mahura, Bennett)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Välimäki, Moser, Gostisbehere, J. Brown, Nemeth, Stecher, Mayo – Crouse (A), Boyd, Keller (A) – Fischer (A), McBain, O'Brien – Guenther, Bjugstad, Maccelli – Hayton, N. Ritchie.
    Trenér: André Tourigny

    Florida Panthers: Knight (Bobrovskij) – Montour, Forsling, Gudas, Mahura, M. Staal, Carlsson – M. Tkachuk (A), Barkov (C), Verhaeghe – Reinhart, Bennett, Balcers – White, Lundell, Luostarinen – Hörnqvist (A), E. Staal, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Schrader, Hanson – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 4 600
    thejrc.org