Tampa – Ottawa 4:3 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 1:0 (po pr.) | Washington – Vegas 2:3 (po pr.)
Pittsburgh – Boston 5:6 (po pr.) | Minnesota – Montreal 4:1 (kon.) | Chicago – NY Islanders 1:3 (kon.)
Dallas – Los Angeles 5:2 (kon.) | Calgary – Seattle 4:5 (kon.) | Edmonton – Nashville 7:4 (kon.)
Arizona – Florida 3:1 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:5 (kon.) | San Jose – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
San Jose Sharks
5:6 (2:3, 2:1, 1:1 - 0:0)
Anaheim Ducks
Středa 02.11.2022, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Autorem vítězné branky je TROY TERRY.
     
    60:22
    Dallas Eakins (ANA) si ihned bere svůj oddechový čas.
     
    60:22
    Domácí hrdina tohoto utkání Erik Karlsson (SJS) však v prodloužení dostává dvě minuty za držení, a tak mají Kačeři velkou příležitost k ukončení tohoto zápasu.
    57:48 Erik KARLSSON - 5:5
     
    57:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se dočkávají vyrovnání při své power play! Puk se opět dostal na modrou čáru k ERIKU KARLSSONOVI, který nejprve naznačil střelu příklepem, ale poté si ještě trochu nabruslil dopředu a jeho následná svižná střela tahem prošla Stolarzovi jeho výstrojí, a švédský zadák tak kompletuje svůj hattrick. Asistence: Alexandr Barabanov, Tomáš Hertl.
     
    56:50
    Kähkönen už zůstává na své střídačce a domácí hrají v šesti!
    56:24 Anthony Stolarz (ANA)
     
    56:24
    Tak tohle byl zákrok utkání! Lorentz obdržel křižnou přihrávku před zcela prázdnou bránu, ale Stolarz se parádně přesunul a střelu domácího hráče parádně vychytal svou lapačkou!
    51:42 Maxime COMTOIS - 4:5
     
    51:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš tedy platí na druhé straně, kde se hosté opět dostávají do vedení! Nepřesnou střelu Bealieua za bránou sebral Terry a následně ihned přihrál do levého kruhu MAXIMU COMTOISOVI, jenž se trefil do vzdálenější šibenice domácí klece. Asistence: Troy Terry, Nathan Beaulieu.
    51:02
     
    51:02
    Hertl ujížděl na Stolarze, ale byl hodně tísněn vracejícím se obráncem a svou střelou jen trefil tyč hostující klece!
     
    39:06
    Derek Grant (ANA) však v poslední minutě druhé části oslabuje svůj tým, protože dostává dvě minuty za hrubost.
     
    38:58
    Hosté šli ve dvou na jednoho a Vatrano celou akci řešil přímou střelou, kterou Kähkönen vyrazil vedle sebe přímo pod brusle Grantovi, jenž už nedokázal usměrnit touš do zcela odkryté brány.
     
    36:06
    Anaheim bude hrát svou třetí přesilovou hru, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Logan Couture (SJS).
    35:32 Timo MEIER - 4:4
     
    35:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci však bleskově srovnávají! Hertl ve středním pásmu posunul puk TIMOVI MEIEROVI, který s ním následně vjel do útoku, kde však z pravého kruhu nestihl vystřelit, protože to za něj udělal bránící Silfverberg, jenž tak hodně nešťastně překonal svého brankáře. Bez asistence.
    35:10 Ryan STROME - 3:4
     
    35:10
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se znova dostávají do vedení. Anaheim zvládl boj u mantinelu a kotouč se poté dostal na modrou čáru, kde Terry nahrál k levému mantinelu Klingbergovi, jehož okamžitou střelu srazil do domácí klece RYAN STROME! Asistence: John Klingberg, Troy Terry.
     
    32:31
    Trevor Zegras (ANA) neunesl dohrání od Benninga a trefil domácího obránce holí do nepříjemných míst a útočník Anaheimu může být jen rád, že dostal pouze dvě minuty za sekání.
     
    28:56
    Až nyní přichází přerušení hry a na trestnou lavici míří Kevin Labanc (SJS), jenž si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    24:48
    Přesilovou hru si vyzkouší i hostující hokejisté, protože dvě minuty za podrážení dostává Steven Lorentz (SJS).
     
    23:33
    Hned po následném vhazování přichází bitka mezi Lukem Kuninem a Bealieuem (ANA). Bitku nakonec vyhrál domácí hráč a oba kohouti už putují na trestnou lavici, kde si posedí pět minut.
    23:28 Timo MEIER - 3:3
     
    23:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks využívají přesilovou hru! TIMO MEIER to vzápětí vzal celé na sebe, když chtěl zavézt puk do útočného pásma, kde byl na modré čáře sice podražen, ale švýcarský útočník se hned zvedl a z levého kruhu poté prostřelil Stolarze. Asistence: Alexander Barabanov, Erik Karlsson.
     
    23:05
    Aktivní Sharks si vybojovali přesilovou hru, protože je na dvě minuty za držení hole vyloučen Max Jones (ANA),
     
    21:35
    Málem jsme měli srovnáno, když se kotouč z rohu kluziště dostal před bránu na Coutura, jenž však v obrovské příležitosti přestřelil hostující klec!
    19:45 Adam HENRIQUE - 2:3
     
    19:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest na druhé straně. Zegras ve středním pásmu posunul puk ADAMU HENRIQUOVI, jenž si to následně zamířil do útoku, kde parádně přešel přes Benninga a zakončením do protipohybu překonal Kähkönena. Asistence: Trevor Zegras, Kevin Shattenkirk.
     
    19:05
    Žraloci mohli jít v závěru první třetiny do vedení, když Lindblom dostal přihrávku mezi kruhy, jenže domácí útočník nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi.
    10:52 Frank VATRANO - 2:2
     
    10:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je opět srovnáno! Lundeström vletěl s pukem do útočného pásma, kde nejprve objel domácí klec a následně přihrál najíždějícímu FRANKOVI VATRANOVI, jenž pohotovou střelou poslal kotouč po ledě přesně mezi betony Kähkönena. Asistence: Isac Lundeström, Jacob Silfverberg.
     
    08:55
    Max Comtois (ANA) přidržel Jevgenije Svečnikova (SJS), jenž si to ovšem nenechal líbit a ihned se do svého soupeře pustil, takže si Sharks přesilovou hru nezahrají, protože oba hráči dostávají dvouminutové tresty.
    06:41 Erik KARLSSON - 2:1
     
    06:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks bleskově otáčejí vývoj utkání na svou stranu! Domácí hokejisté zvládli souboj za bránu Anaheimu a Sturm poté poslal puk na modrou čáru Megnovi, jenž ihned přihrál ERIKU KARLSSONOVI a jeho následná střela prošla až za záda Stolarze. Asistence: Jaycob Megna, Nico Sturm.
    06:18 Erik KARLSSON - 1:1
     
    06:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nicméně nyní už se domácí hokejisté prosazují! Po následném vhazování se kotouč dostal do rohu kluziště, odkud ho Svečnikov ihned přihrál na modrou ERIKU KARLSSONOVI, jenž si poté nabruslil na střed a jeho svižná střela skončila až v bráně Anaheimu, kde Stolarz vůbec nic neviděl přes několik clonících hráčů. Nejlepší střelec Sharks, tak přidává už svou sedmou branku v sezóně. Asistence: Jevgenij Svečnikov, Tomáš Hertl.
    05:16 Adam HENRIQUE - 0:1
     
    05:16
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Aktivnější hostující hokejisté se dostávají do vedení. Útok Kačerů totiž pokračoval dál, když nakonec Shattenkirk z pravé strany nahrál na střed ADAMU HENRIQUOVI, jenž poslal puk k vzdálenější tyči domácí klece. Asistence: Kevin Shattenkirk.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 7. E. Karlsson (J. Svečnikov, Hertl), 7. E. Karlsson (Megna, Sturm), 24. Meier (Barabanov, E. Karlsson), 36. Meier, 58. E. Karlsson (Barabanov, Hertl) – 6. Henrique (Shattenkirk), 11. Vatrano (Lundeström, Silfverberg), 20. Henrique (Zegras, Shattenkirk), 36. R. Strome (Klingberg, Terry), 52. Comtois (Terry, Beaulieu), rozh. náj. Terry

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Logan Couture (SJS)
    1:1   Trevor Zegras (ANA)
    2. série:
    1:1   Kevin Labanc (SJS)
    1:2   Troy Terry (ANA)
    3. série:
    1:2   Erik Karlsson (SJS)


    San Jose Sharks: Kähkönen (J. Reimer) – E. Karlsson (A), Megna, Benning, M. Vlasic, Ferraro, Šimek – J. Svečnikov, Hertl (A), Meier – Barabanov, Couture (C), Nieto – Kunin, Sturm, Bonino – Labanc, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Anaheim Ducks: Stolarz (Gibson) – Kulikov, Klingberg, Benoit, Fowler (A), Beaulieu, Shattenkirk – Comtois, R. Strome, Terry – Henrique (A), Zegras, Vatrano – Grant, Lundeström, Silfverberg (A) – Max Jones, McTavish, Leason.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: Rank, Dwyer – Knorr, Mahon

    Diváci: 10 058
    thejrc.org