Havířov – Nový Jičín 3:5 (kon.) | Letňany – Jablonec n/N 9:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Tábor – Cheb 5:1 (kon.) | Písek – Chomutov 4:3 (po pr.) | Klatovy – Kobra 4:2 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 3:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Příbram 2:5 (kon.) | Žďár n/S – SHKM Hodonín 4:5 (1:2 po s.n.)
Vel. Meziříčí – Vyškov 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Znojmo 0:9 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:8 (kon.)
Řisuty – Hronov 4:8 (kon.)
konec
HK Opava
3:8 (0:3, 2:3, 1:2)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 02.11.2022, 18:30 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:46
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Další branka Kopřivnice. Opavský brankář vyrazil kotouč před sebe, ten se následně dostal k MICHALU VELECKÉMU, který neměl problém přidat svou druhou branku. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    50:02
    Opava právě vstřelila branku!
    Alespoň nějaká radost pro opavské fanoušky! Podruhé v utkání se v přesilovce tvrdou ranou prosazuje TOMÁŠ ROUSEK! Asistence: Jiří Šindelář, Jan Štindl.
     
    48:25
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    2:7. Další rychlá akce z dílny Kopřivnice, kterou po přihrávce Dominika Ficka zakončuje MICHAL VELECKÝ. Piták se nestačil proti jeho projektilu přesunout. Asistence: Dominik Ficek, Dominik Suchý.
     
    34:56
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    V tuto chvíli je asi hotovo! Rychlá akce Kopřivnických, DOMINIK FICEK dostal puk do jízdy a svižnou ranou z vrcholu kruhu propaluje Pitáka! Asistence: Patrik Gola.
     
    29:53
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak tahle branka je hodně kontroverzní! Poslední opavský hráč byl odstaven na vlastní modré docela evidentním nedovolením bráněním, jenže hra pokračovala dál! Nakonec dostal puk do branky v přečíslení tří proti nule DOMINIK FICEK. Asistence: Ondřej Sluštík, Dominik Suchý.
     
    29:23
    Opava právě vstřelila branku!
    A skutečně se Slezan prosazuje! Po přihrávce mezi beky se kotouč dostal k TOMÁŠI ROUSKOVI, který podobně jako Kadula střílí do růžku na zadní tyči. Asistence: Jiří Šindelář, Petr Wolf.
     
    26:51
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté znovu odskakují na tříbrankový rozdíl! Opava před brankou úplně samotného ponechala MATĚJE MACHA, který jen nastavil do střílené přihrávky hůl a usměrnil puk za záda bezmocného Pitáka. Asistence: Patrik Kleniar Michal Velecký.
     
    25:50
    Opava právě vstřelila branku!
    Rychlý kontr znamená snížení! Rozjetý KRYŠTOF KADULA ve středním pásmu zpracoval těžkou přihrávku, následně vypálil na zadní tyč a Slíž na kotouč nedosáhl! Asistence: Filip Zapletal.
     
    17:28
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tohle už pro Kopřivnici vypadá hodně dobře! MATĚJ MACH sice napoprvé nedokázal puk usměrnit do poloprázdné branky, poté se ale kotouče zmocnil znovu a zpoza brankové čáry jej dokázal od Pitákových zad dostat do sítě! Asistence: Jiří Pargáč.
     
    12:13
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Opavští navíc dostávají další direkt! Slezan si nepohlídal za vlastní brankou Suchého, který vymyslel před branku skvělou nahrávku pro VOJTĚCHA PINDELA a ten ranou z první dává svou druhou branku. Asistence: Dominik Suchý.
     
    05:45
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují hned z první početní výhody! Zblokovaná střela Macha se mezi kruhy dostala k VOJTĚCHU PINDELOVI, který ranou z otočky procedil kotouč za Pitáka. Asistence: Matěj Mach, Marek Bail.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 26. Kadula (Zapletal), 30. Rousek (Šindelář, Wolf), 51. Rousek (Šindelář, Štindl) – 6. Pindel (M., Bail), 13. Pindel (Suchý), 18. Mach (Pargáč), 27. Mach (Kleniar, Velecký), 30. Ficek (Sluštík, Suchý), 35. Ficek (Gola), 49. Velecký (Ficek, Suchý), 53. Velecký (Sluštík)


    HK Opava: Piták (Sotlar) – Thiel, Zapletal, Zelinka, Šindelář (C), Pachula, Štěpánek, Kocián, Věntus – Vojkůvka, Horný, Kadula, Wolf (A), Rousek, Beránek, Buršík, Tomsa, Zelenka, Vojtovič, Štindl (A), Krupa.
    Trenér: Aleš Tomášek.

    HC ISMM Kopřivnice: Slíž (Baldik) – Ficek, Már, Bartošák, Marek, Bail, Petrek – Pargáč, Suchý (A), Sluštík (C), Mach M., Kleniar, Pavlík, Urban, Pindel (A), Velecký, Indrst, Fojtík, Gola.
    Trenér: Ladislav Majkus.

    Rozhodčí: Vaněk – Rychlý, Vengřin.
    thejrc.org