North wings Ústí – BO Ostrava 2:5 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – HC UP Olomouc 2:3 (1:2 po s.n.) | Engineers Prague – HC MUNI 4:1 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC MUNI
Středa 02.11.2022, 20:20Univerzitní liga ledního hokeje • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (22:26:01)
     
    59:52
    Domácí obránce Kubata drží kotouč za brankou svého týmu. V dnešním utkání už se nic nestane.
     
    59:04
    Engineers právě vstřelili branku!
    Chyba v rozehrávce hostů znamená další branku pro domácí Engineers. Tomáš Kadlec zachytil kotouč a poslal jej na MICHALA KUČERU, který bleskovým zakončením završil hattrick. Asistence: Tomáš Kadlec.
     
    58:44
    Engineers protečovali kotouč do středního pásma. Od vítězství dělí domácí celek minuta a šestnáct sekund.
     
    57:52
    Nejprve se v akci ukázali Šonský s Šímou, daleko nebezpečnější ale byla individuální šance Janušky, který z pravého křídla nastřelil bližší tyč.
     
    57:22
    Januška s Šímou v mezikruží neuspěli a do útoku se mohli vydat hráči MUNI. Těm se však s dnešním uktání nedaří přechod do útočného pásma a jinak tomu není ani teď.
     
    56:47
    Matějka ve středním pásmu přetlačil hráče soupeře, ale v útočné třetině už neuspěl a byl donucen jen nahodit. Masaryčka se následně uchýlila k rozehrávce, která nebyla přesná a dostal se po ní ke střele domácí Březina.
     
    55:23
    Už se opět hraje a Hasoň prokličkoval do útoku, kde jeho bekhendový pokus ztečoval Raiterman. Z druhé vlny ovšem ještě zahrozil od modré čáry Uhříček a dorážel ještě Stodůlka.
     
    54:37
    Burda trefil pukem bránícího Gonose do obličeje. Celá situace vypadá velmi nepříjemně, kolem hostující obránce se hned sjíždí jak jeho spoluhráči, tak soupeři.
     
    53:52
    Januška je v tomto střídání hodně aktivní a hned dvakrát obral soupeře ve středním pásmu o kotouč a sám se vydal do útoku. Oba pokusy ztroskotaly na brněnských obráncích.
     
    53:12
    Na druhé straně se ukázali Matějka s Březinou, přičemž druhý jmenovaný střílel z mezikruží přes bránícího hráče a Holub na jeho pokus vůbec neviděl. Naštěstí pro hostující gólmana mířila střela mimo bránu.
     
    52:46
    Poslední minuty se odehrávají v útočném pásmu hostujícího celku. Hráče Masarykovy univerzity ovšem brzdí nepřesnosti, a tak se ke střelám nedostávají.
     
    51:06
    Dlouho se hraje bez střely. Už na útočné modré čáře si udělal prostor Bazala, ale jeho pokus, který vyslal z vrcholu levého kruhu, byl zblokovaný.
     
    48:48
    Kučera v akci tři na dva vybídl k zakončení Březinu. S nebezpečnou střelou si Holub poradil.
     
    48:13
    Hosté mají puk na svých hokejkách, nedaří se jim však rozehrát zpoza vlastní branky.
     
    47:06
    Burda našel přihrávkou zpoza branky Fabiánka v předbrankovém prostoru. Druhý jmenový hráč Engineers se snažil kotouč zvednout, ale nepovedlo se mu to. Puk nicméně zůstal volný na brankovišti a chvíli trvalo, než si jej někdo všimnul. Jako první kotouč zaregistroval hostující brankář a hra je přerušena.
     
    46:56
    Ostrá střela z pravého křídla trefila Holuba do masky. Hostující brankář se přihlásil o přerušení hry. Následně se bude vhazovat po jeho pravici.
     
    45:34
    Matějka věděl o svých dvou spoluhráčích na pravém křídle, přes val hostujících hráčů se mu ale kotouč nepodařilo prohodit.
     
    44:23
    Dohnal se za pomoci spoluhráčů zvedl a pomalu odchází na střídačku.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 32. Kučera (Dohnal), 40. Kučera (Kadlec, Dohnal), 43. Matějka (Vaňous, Březina), 60. Kučera (Kadlec) – 39. Kadlic (Gergel)


    ČVUT Engineers Prague: Havel (Maličkay) – Raiterman, Staněk, Vobořil, Kubata, Šonský, J. Najman, Spurný – Březina, Dohnal, Matějka, Fabiánek, Blažek (C), Šíma, Januška, Vaňous, Burda, Kučera, Kadlec, Slavata, M. Najman.
    HC MUNI: Holub (Král) – Vašíček, Gonos, Prokopec, Uhríček, Bazala, Suráň – Stodůlka, Kadlic, Háněl, Drlík, Gergel, Tomaník (C), Jakubec, Hasoň.

    Rozhodčí: Zeliska – Hradil, Teršíp
    thejrc.org