Pardubice – Sparta 3:4 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (3:0 po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 5:4 (po pr.)
Mountfield HK – Plzeň 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Jihlava 1:2 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 4:8 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:8 (2:5, 0:0, 2:3)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 03.11.2022, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Partner:
     
    57:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera využívá početní výhodu! Skvělou nabídku Puchaly od modré tečoval KRYSZTOF TOMASZ MACIAS tak šikovně, že našel místečko mezi rukou a tělem Frgála. 4:8. Asistence: Denis Puchala a René Smolka.
     
    56:04
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Tomiga – 2 min., hákování.
     
    55:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté opět odskakují do tříbrankového vedení. Macias skvěle zavezl kotouč do útočné třetiny a navázal na sebe všechny bránící hráče. Jemnou žabkou poté našel hůl JAKUBA SLUSARCZYKA, jenž kus černé gumy okamžitě poslal k levé tyči Frgálovy klece. 4:7. Asistence: Krzysztof Tomasz Macias.
     
    51:19
    Střelu Drábka od modré tečoval jeden z bránících hráčů do protipohybu Bartošáka a nakonec musela hostům pomoci pravá tyč!
     
    49:27
    Sedláček hned dvakrát zhatil situaci 2 na 1, když v obou případech skvěle pokryl přihrávku mezi hráči!
     
    44:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti opět snižují! Po rychlém kontru Belana šla přihrávka na MARKA MATAŠOVSKÉHO, jenž přesnou střelou těsně kolem těla Bartošáka skóruje. 4:6. Asistence: Jakub Belan.
     
    44:00
    Málem se dostali Vítkovičtí opět ke gólu! Robert Chlán tečoval kotouč do protipohybu Frgála, jenže domácí gólman stihl kus černé gumy reflexivně vykopnout levým betonem!
     
    41:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Bleskový gól! Ihned po buly rozjeli Vítkovičtí svižnou akci, kterou zakončil překvapivou střelou z úhlu MICHAL ČINČALA, jenž tak posílá hosty zpět do tříbrankového vedení. 3:6. Asistence: Robert Chlán a Ondřej Krčmarský.
     
    41:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Kombinaci v útočné třetině zakončil skvěle načasovanou ranou k tyči ADAM PANÁČEK. Bartošák měl v rozhodující chvíli naprosto zakrytý výhled. 3:5. Asistence: Martin Pigl.
     
    41:14
    Puchala našel nádherným pasem volného Maciase, jenž si však v nájezdu na Frgála nepřišel. Domácí gólman pokryl i následnou dorážku.
     
    33:28
    Slusarczyk hledal před brankou Maciase, jenže přihrávku na poslední chvíli nadzvedl dobře postavený Compel.
     
    25:20
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Krysztof Tomasz Macias – 2 min., napadení.
     
    25:16
    Kotouč se z ničeho nic odrazil k Rudovi, jenž z ostrého úhlu napálil tyč!
     
    24:03
    Chytrá skrytá střela Maciase skončila na helmě Frgála! Domácí gólman měl velké štěstí, že ho puk zasáhl.
     
    18:59
    Frgál roztáhl celé své tělo a nakonec vyrážečkou zastavil pokus unikajícího forvarda Vítkovic!
     
    18:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí těží ze zmatků před vítkovickou svatyní! Martin Pigl vybojoval puk v mezikruží a zkusil bekhendem poslat kotouč na Bartošáka. Gólman v modrém jej poté vykopl do strany na hůl připraveného MICHALA TOMEČKA, jenž pohotovou ranou zasáhl prostor poloodkryté klece. 2:5. Asistence: Martin Pigl.
     
    16:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté to opět skvěle načasovali. Martin Kubík sotva vyskočil z trestné lavice a už se zapojil do útočné akce, když z pravého kruhu poslal křižnou přihrávku na PETRA PAVELCE, jenž střelou z první našel místo u levé tyče přes přesouvajícího se Frgála. 1:5. Asistence: Martin Kubík.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Martin Kubík – 2 min., držení.
     
    09:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlá a přesná akce Vítkovic končí další brankou! Krčmarský přihrál ve středním pásmu na rozjetého Puchalu, jenž dokázal po obkroužení branky najít ve druhé vlně najíždějícího MARKA CHALOUPKU, který přesnou střelou zápěstím našel prostor u pravé tyče. 1:4. Asistence: Denis Puchala a Ondřej Krčmarský.
     
    07:02
    Po nenápadné akci hostů a povedené střele se za Frgálovými zády rozezvonila horní tyč!
     
    05:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora snižuje v přesilovce! Skvělou střílenou přihrávku vyslal od modré čáry Kuchta. Jeho nabídku jen jemně tečoval STANISLAV RUDA přesně k levé tyči Bartošákovy klece. 1:3. Asistence: Tobiáš Kuchta a Adam Tomiga.
     
    04:30
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Matěj Prčík – 2 min., krosček.
     
    04:12
    Střídání v týmu HC Olomouc:
    ze hřiště odchází Antonín Nowak, přichází Dominik Frgál.
     
    04:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zažívají vskutku hororový start! MARTIN KUBÍK nabral puk již ve středním pásmu, načež přebruslil domácí beky a svižnou střelou mezi ruku a tělo brankáře zvyšuje. 0:3. Asistence: René Smolka.
     
    03:35
    Matašovský se šikovně prosmýkl mezi dvojicí bránících hráčů a celou akci zakončil bekhendovým pokusem. Byl však těsně bráněn a střelu dokázal vyslat pouze po ledě.
     
    02:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé a hosté odskakují do již dvoubrankového vedení! Po střele Chlána vykopl domácí gólman kotouč přesně na hůl MICHALA ČINČALY, jenž dorážku z bezprostřední blízkosti zametl nad betonem Nowaka ke vzdálenější tyči. 0:2. Asistence: Robert Chlán.
     
    01:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš! Okamžitě po tyčce domácích Vítkovičtí otočili hru. Štiak se po pravé straně dostal až ke střele, jenže po zákroku Nowaka zůstal kotouč nikým nehlídaný ležet v domácím brankovišti, čehož pohotovou dorážkou využil JAKUB SLUSARCZYK a posílá tak hosty do vedení. 0:1. Asistence: Matěj Štiak a Krysztof Tomasz Macias.
     
    00:33
    Adam Tomiga dostal nádherný průnikový pas a v samostatném úniku na Bartošáka rozezvonil bekhendem pravou tyč!

    Štěpán Navrátil

    Branky a nahrávky: 6. Ruda (Kuchta, Tomiga), 19. Tomeček (Pigl), 42. Panáček (Pigl), 45. Matašovský (Belan) – 2. Slusarczyk (Štiak, Macias), 3. Činčala (Chlán), 5. Kubík (Smolka), 10. Chaloupka (Puchala, Krčmarský), 17. Pavelec (Kubík), 42. Činčala (Chlán, Krčmarský), 56. Slusarczyk (Macias), 58. Macias (Puchala, Smolka)


    HC Olomouc: Nowak (5. Frgál) – Tomiga, Sedláček, Compel, Panáček, Kalman, Kočí, Drábek – Fasner (A), Pigl, Matašovský, Belan, Kuchta, Tomeček (A), Lichner, Kusak, Kučera (C), Ruda
    Trenér: Karel Beran

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Irgl) – Bialy, Činčala, Puchala, Chaloupka, Kalandra, Smolka, Prčík – Kotásek (C), Kubík, Přibyl, Milata, Slusarczyk, Štiak, Krčmarský, Vehovský, Macias, Chlán, Pavelec
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: Čuňočka, Maršálek – Kleprlík, Axman
    bahis siteleri