Toronto – Philadelphia 5:2 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 6:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:2 (2:1, 0:0, 3:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 03.11.2022, 00:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:23 John TAVARES - 5:2
     
    55:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES se dočkal třetí trefy hned v další rozehře! Matthewsova rána narazila do betonu Sandströma, který při zákroku na přední tyči ztratil nůž od brusle. Nemohl se hýbat a toho kapitán Maple Leafs využil střelou do téměř prázdné brány. Asistence: Auston Matthews, Mike Rielly.
    52:42 John TAVARES - 4:2
     
    52:42
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Krásný gól na 4:2! Marner distribuoval kotouč na JOHNA TAVARESE a ten se postaral o vše důležité. Působivou kličkou si obhodil Sanheima. Zprava vyrazil do brankoviště a u zadní tyče na druhý pokus propašoval puk za Sandströmův beton. Asistence: Mitchell Marner, Victor Mete.
    47:01 Owen TIPPETT - 3:2
     
    47:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Na šestý pokus už se Flyers přesilovkového gólu dočkali! Strastiplnou cestou překonali střední pásmo. Konecny z osy nahrál doleva a OWEN TIPPETT střelou na přední tyč smazal polovinu hostujícího manka. Asistence: Travis Konecny, Scott Laughton.
    42:49 Zach ASTON-REESE - 3:1
     
    42:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Důležité uklidnění pro Maple Leafs! Kämpf byl na začátku akce, která pokračovala dvěma zablokovanými střelami Malgina. Ve druhém případě si odražený puk vzal ZACH ASTON-REESE a bezprostřední dorážkou nedal Sandströmovi šanci zasáhnout. Asistence: Denis Malgin, David Kämpf.
    18:33 John TAVARES - 2:1
     
    18:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nylanderova střela byla Catesem zvednuta vysoko do vzduchu. Puk zůstal ve hře a zámek domácího týmu mohl plynule pokračovat. Švédský útočník nabil na pravou stranu JOHNU TAVARESOVI, jehož projektil vletěl do branky nad Sandströmovou lapačkou. Asistence: William Nylander, Morgan Reilly.
    16:40 Auston MATTHEWS - 1:1
     
    16:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Třetí početní výhodu už Maple Leafs zužitkovali! AUSTON MATTHEWS se postavil do slotu mezi čtyři obránce a kupodivu neměl větší problém převzít Tavaresovu přihrávku zpoza branky. Napoprvé ho Sandström vychytal, ale dorážka už byla nad jeho schopnosti. Asistence: John Tavares, Mitchell Marner.
    13:09 Joel FARABEE - 0:1
     
    13:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ofenziva Flyers přes deset minut mlčela. O slovo se ale přihlásila velmi razantně a může slavit první gól! Samsonov neměl nárok na příklep JOELA FARABEEHO zevnitř levého kruhu. Asistence: Travis Konecny, Travis Sanheim.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 17. Matthews (Tavares, Marner), 19. Tavares (Nylander, Rielly), 43. Aston-Reese (Malgin, Kämpf), 53. Tavares (Marner, Mete), 56. Tavares (Matthews, Rielly) – 14. Farabee (Konecny, Sanheim), 48. Tippett (Konecny, Laughton)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Källgren) – Holl, Brodie, Mete, Rielly (A), Sandin, Giordano – Marner, Matthews (A), Bunting – Nylander, Tavares (C), Kerfoot – Järnkrok, Holmberg, Engvall – Malgin, Kämpf, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Philadelphia Flyers: Sandström (Hart) – DeAngelo, Provorov, Ristolainen, Sanheim, Seeler, Zamula – Konecny, Hayes, Farabee – Tippett, Laughton (A), Cates N. – MacEwen, Laczynski, Bellows – Allison, Sedlák, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Dunning, McIsaac – Smith, Deschamps

    Diváci: 18 437
    thejrc.org