Slavia – Kolín 2:1 (kon.) | Prostějov – Zlín 5:6 (0:2 po s.n.) | Vsetín – Jihlava 1:2 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 0:1 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 6:3 (kon.) | Třebíč – Pardubice B 4:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
LHK Jestřábi Prostějov
5:6 (0:3, 1:2, 4:0 - 0:0)
Berani Zlín
Sobota 05.11.2022, 17:00Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce prvoligového hokeje!

    Nes nás čeká další, už devatenácté kolo naší druhé nejvyšší soutěže, Prostějov přijede na místní zimní stadion prověřit předsezónní favorit ze Zlína!

    Začínáme v pět hodin odpoledne, já doufám, že si zápas společně se mnou naplno užijete. Přeji Vám příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    LHK Jestřábi Prostějov: J. Němeček (Přecechtěl) – Valenta, Hamšík, Malák, Benda, Poledna, Pěnčík, Zajíc – V. Burian, T. Jáchym, Jiránek – Jansa, Vlach, Hašek – Kysela, Venkrbec, Maruna – Přibyl, Skuhrovec.
    Trenér: Aleš Totter

    PSG Berani Zlín: Huf (Kašík) – Gazda, Suhrada, Talafa, Bukač, Riedl, Bartko, Zbořil – Honejsek, P. Sedláček, Ondráček (A) – Kubiš (C), Kindl, Illéš – Köhler (A), Gago, Frömel – Luža, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Bejček, Valenta – Bohuněk, Polák.
     
    Vše už je připraveno na zahájení utkání, před startem zápasu byl ještě oceněn Jaroslav Palatý, osobnost Prostějovského celku, který navíc vhodil slavnostní buly.

    Nyní už můžeme začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Tomáš Jáchym vyhrál první buly a Jestřábi útočí. Za chvíli však ukořisťují kotouč ševci a i ti zahájí úvodní atak.
     
    00:57
    Pavel Kubiš dobře napadal, dokonce si drze klepnul o přihrávku, která však nakonec nedorazila.
     
    01:12
    Kapitán hostů Pavel Kubiš teď nepříjemně schytal Illéšův pokus a s bolestivou grimasou odjíždí na střídačku. Tohle je pro zkušeného útočníka nepříjemné...
     
    02:54
    Tadeáš Talafa to zkusil od modré čáry, nicméně kotouč srazil Tomáš Jiránek. Kus černé gumy se odrazil do ochranné sítě a vhazovat se tak bude před domácí klecí.
     
    03:19
    Daniel Bukač si převzal od Talafy kotouč na modré, potáhl asi puk a ostře pálí! Josef Němeček zasahuje, nicméně nebylo to ani nutné, kotouč by dorazil maximálně za bránu.
     
    04:19
    Tomáš Jáchym si elegantně vybruslil do mezikruží a zkusil vypálit, nicméně byl ostře sražen Gagem a střela, kterou vyslal tak nebyla ideální.
     
    04:24
    Ševci šli dopředu, nicméně špatně se domluvili a píská se tak icing.
     
    05:52
    Denis Kindl vrazil do vlastního pásma jako velká voda, ukořistil puk, dvakrát se v rohu vytočil a pomáhá svým bekům s rozehrávkou.
     
    06:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    První gól je tu! Jakub Illéš vjel do pásma, jen tak lehce přiťukl na DENISE KINDLA, ten skrz tři beky z krátkého nápřahu vypálil a kotouč zapadl až za překvapeného Josefa Němečka! To by měla být vůbec první střela, kterou ševci vyslali na bránu a hned skórují, to je dobrý start – 0:1. Asistence: Jakub Illéš.
    06:02 Denis KINDL - 0:1
     
    07:41
    Filip Jansa ve veliké šanci, když si domácí rozložili trošku dezorientovanou obranu Zlína! Mladý útočník však poloodkrytou klec netrefil...
     
    09:12
    Filip Jansa podruhé! Před domácím útočníkem se po okamžitém pasu zpoza brány otevřel v mezikruží prostor a přichází ostrá střela§ Daniel Huf si povyjel, nicméně ještě rychleji zareagoval Jan Bartko, který do dráhy puku lehl a úspěšně jej zblokoval!
     
    09:35
    Prostějovský ofsajd posouzen jako úmyslný, vracíme se před Josefa Němečka.
     
    09:36
    Maruna napadá Gazdu, nicméně zlínský bek situaci ustál, objel branku a rozehrává.
     
    09:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pojď sem, kam jdeš... Krásný gól si na své konto připisuje prostějovský rodák ve zlínském dresu ANTONÍN HONEJSEK, jenž od Gazdy dostal pěknou žabku na útočnou modrou, obruslil soupeřova beka, naznačil kličku, vrátil se do forehandu a náramně zakončil. Zlín vede už o dvě branky, Josef Němeček si zatím v podstatě nesáhl na puk – 0:2! Asistence: Daniel Gazda.
    09:38 Antonín HONEJSEK - 0:2
     
    13:06
    Bedřich Köhler přišlápl a chvilku to vypadalo, že to zkusí levým křídlem, nakonec si to však rozmyslel, vyhazuje a míří směr střídačka. Třetí zlínská lajna má po šichtě.
     
    14:03
    Nepříjemné nahození od modré, puk však až na Hufa nedoletěl a je sražen do rohu.
     
    14:39
    Prostějov v signalizovaném ofsajdu, domácí musí pásmo vyklidit. Kotouč mezitím sbírá Zlín, který chystá kombinaci.
     
    15:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    No... Tak ševci si v Prostějově otevírají střelnici. Rychlonohý mladík ŠIMON FRÖMEL projel levým křídlem a šikovnou střelou na bližší tyč překonává domácího gólmana. Josef Němeček dnes není ve formě, tohle je vyloženě laciná branka. Zdá se, že to je pro něj ažaž a po 15 minutách má dochytáno...
    15:05 Šimon FRÖMEL - 0:3
     
    15:05
    Střídání v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    ze hřiště odchází Josef Němeček, přichází Jan Přecechtěl.
     
    Jan Přecechtěl velmi nečekaně zapisuje svůj první start mezi muži!
     
    15:59
    Ševci jsou při chuti,, navíc vnímají, že brankář Přecechtěl by mohl být zaskočený a snaží se jej nachytat! Nyní to od modré zkusil Jiří Suhrada, gólman domácích připraven.
     
    16:34
    Tomáš Jiránek proskočil za obranu, výborně jej však vybruslil Daniel Huf. Domácí útočník to zkusil ještě jednou z rohu, brankář ve žluté se však stihl vrátit na pozici a puk vyrazit.
     
    19:00
    Antonín Honejsek to drze zkusil mezi tři soupeře a málem proskočil do samostatného úniku, nakonec je však zlínský centr sevřen mezi dvě těla a daleko se nedostane...
     
    19:16
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vítek Benda – 2 min., krosček.
     
    19:23
    Jakub Illéš šikovně chytil kotouč na modré, nicméně už byl těsně za a i když zlínský útočník předvedl pěkný akrobatický kousek tak se píská ofsajd.
     
    19:57
    Jakub Hamšík obral Pavla Kubiše a vyhazuje, to bude pro 1. třetinu vše...
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Ševci zatím dávají soupeři především lekci z efektivity...

    Herně nebyli Berani o tolik lepší, nicméně co vystřelili, to skočilo v bráně. Josef Němeček dnes neměl svůj den, především ta třetí branka byla hodně laciná a na scénu tak nastoupil dorostenec Jan Přecechtěl. Tady Zlín ucítil šanci, koneckonců s troj gólovým náskokem v zádech se hraje jedna báseň.

    I Jestřábi však měli své šance, Daniel Huf však drží. Paradoxně, kdyby v úvodních deseti minutách kapituloval, průběh třetiny mohl být diametrálně odlišný.
     
    Pozor, změna! Josef Němeček se vrací do branky, 2. třetinu opět v brance Jestřábů odstartuje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    ze hřiště odchází Jan Přecechtěl, přichází Josef Němeček.
     
    21:00
    Před Šimona Frömela se odrazil kotouč na pravý kruh a zlínský mladík se do toho zápěstím pořádně opřel! Josef Němeček si povyjel a vyráží vyrážečkou!
     
    Domácí v plném počtu.
     
    22:25
    Bum! Daniel Malák viděl, že se před ním otevřel prostor, z levé strany se do toho opřel a na Hufa to zkusil silou. Zlínský gólman vyráží do rohu.
     
    22:45
    Filip Jansa si nabruslil levým křídlem a zápěstím ostře pálí! Daniel Huf zůstal v klidu, šel k zemi a kotouč udržel v náručí.
     
    23:06
    Jeden z domácích se k puku dostal na modré, přidal a z nebezpečné pozice pálí. Daniel Huf si vyjel, kotouč štrejchl vyrážečkou a dopravil jej na zadní mantinel. Další výborný zákrok žlutomodrého gólmana!
     
    23:59
    Jeden z hostujících beků se šťastně dostal k puku a nechtěl si komplikovat situaci, přichází nahození do pásma. Chvíli to vypadlo, že se bude pískat zakázané uvolnění, kotouč však takovou rychlost nemá...
     
    25:42
    Z ničeho nic tutovka! Bedřich Köhler si najel do pásma pravým křídlem, byl trošku z úhlu, i tak se však napřáhl a zkusil to. Puk se následně odrazil do brankoviště a tam byl nikým nehlídán Michal Gago, navíc ještě dojížděl Šimon Frömel. Josef Němeček se nyní blýskl svým reflexem.
     
    27:02
    Tomáš Jiránek se dostal za obranu a zkoušel rychlou střelu, nicméně trestuhodně míjí tři tyče.
     
    27:39
    Tomáš Jiránek se natahoval po dorážce z předbrankového prostoru, nicméně byl ostře dostoupen žlutomodrými beky a na puk tak nedosáhne, místo toho po něm skočí Daniel Huf. Hra je přerušena.
     
    27:44
    Josef Zajíc zkoušel cross skrz pásmo, nicméně nenašel žádnou hůl a kotouč se tak odráží do rohu...
     
    28:32
    Šimon Frömel protečoval do pásma, navíc proskočí po mantinelu a puk si sám dojede. Tady čeká zlínského mladíka ostrý souboj, který ale zdá se neustojí a musí se rychle vracet.
     
    29:41
    Vilém Burian se vytočil zpoza brány a ostře pálí, Huf připraven.
     
    29:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Sníženo! Aleš Poledna zkusil nahodit na bránu, kotouč Huf vyrazil, jenomže kus černé gumy se odrazil před TOMÁŠE JIRÁNKA, ten srazil Bukače a volný puk s trochou štěstí zametl do odkryté sítě.
    29:50 Tomáš JIRÁNEK - 1:3
     
    29:59
    Daniel Malák se špatně domluvil s parťáky a posílá puk jen na icing.
     
    30:45
    Antonín Honejsek se cpal před Bendu a byla z toho vyložená šance, domácí bek zatáhl za záchrannou brzdu a fauluje. Zlín čeká přesilová hra.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vítek Benda – 2 min., držení.
     
    31:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ťuk, ťuk, ťuk a Berani po náramné kombinaci vedou už o tři góly! Tadeáš Talafa udržel modrou a poslal na pravý mantinel Illéšovi. Tady to začalo. Přišla krásná přihrávka skrz pásmo na obránce Bartka, ten ještě zahlédl svého kapitána PAVLA KUBIŠE na vzdálenější tyči, náramně jej našel a zkušený forvard už puk jenom doklepl do sítě – 1:4. Tady byl Němeček bez šance. Asistence: Jan Bartko a Jakub Illéš .
    31:45 Pavel KUBIŠ - 1:4
     
    33:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výborná práce Antonína Honejska a ševci se prosazují po páté! Zlínská "27" přidala za modrou, získala puk a zajela za branku. Tady přišla naprosto skvělá bekhendová přihrávka skrz zmateného obránce Zajíce, dojíždějící JIŘÍ ONDRÁČEK si dobře sjel a dorazil puk na bližší tyč – 1:5, tady to zavání debaklem! Asistence: Antonín Honejsek.
    33:39 Jiří ONDRÁČEK - 1:5
     
    36:36
    Daniel Gazda rozehrává od vlastní klece, vymotal se ze sevření napadajících soupeřů, volí dlouhou přihrávku a ševci jsou v pásmu.
     
    37:04
    Vilém Burian se štěstím získal odražený puk za modrou, ten se u něj však dlouho neohřál a na kotouči jsou znovu ševci.
     
    38:00
    Jan Maruna pálí ze skrumáže před bránou, kotouč byl mimo Hufův dosah, nicméně nic se neděje. Kus černé gumy letí mimo.
     
    38:28
    Antonín Honejsek je dnes při chuti, opět to zkoušel individuálně technicky a znovu málem proskočil do šance, dobře jej však stínuje Jakub Hamšík.
     
    39:34
    Tomáš Jiránek nastřelil jen Köhlera, který startuje a nechybělo mnoho a Zlín mohl jít dva na nikoho! Bedřich Köhler je však trošku kontroverzně zastaven, ztratil rychlost a poté už to nemělo smysl. Ševci raději volí střídání.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Roman Vlach si najížděl do pásma, blíže k puku však každopádně mají ševci. Syn hostujícího trenéra se pro tentokrát proti rodnému klubu neprosadí.
     
    42:03
    Zadovka na Hejcmana, ten to však na mantinelu nečekal a kotouč mu proklouzl za branku, kde jej sbírá Prostějov.
     
    42:54
    Darek Hejcman si srazil puk rukou a byla z toho zajímavá situace, dokonce náznak přečíslení 3 na 2. Přišel pas na Gazdu, ten však nezpracoval ideálně a Beranům se po chybném přechodu modré čáry píská ofsajd.
     
    43:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pavel Sedláček – 2 min..
     
    43:50
    Kapitán Pavel Kubiš vyvezl z pásma a dokonce se za modrou napřáhl a chtěl střílet, puk se mu však svezl z hole. Zkušený útočník však pokračuje za bránu a šetří cenný čas.
     
    44:38
    Daniel Gazda nabírá puk na vidle a vyhazuje přes všechny čáry.
     
    45:52
    Roman Vlach se točil v rohu, zlínští jej tlačili na mantinel a nakonec získávají puk. Michal Gago však nešťastně vyhazuje na icing a zavaření ševci musí zůstat v pásmu.
     
    45:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Gól ihned po buly! TOMÁŠ JIRÁNEK se opřel do kotouče poté co se k němu kotouč po vhazování odrazil, zkusil to zápěstím a Danielu Hufovi propadá kotouč smolně mezi betony. Tady to ještě může být zajímavé – 2:5!
    45:55 Tomáš JIRÁNEK - 2:5
     
    47:49
    Lehčí zákrok Daniela Hufa, hra je přerušena a nás čeká komerční pauza.
     
    Jestřábi v posledních minutách nehrají vůbec špatně, aby z toho nakonec nebyla velkolepá stíhací jízda!
     
    49:04
    Bedřich Köhler byl u mantinelu sražen Haškem, Prostějov má kotouč na holi a ihned obrací hru.
     
    49:16
    Petr Hašek dostal na levé straně kus prostoru, sjel si až na kruh, zamíchal s pukem a ostře pálí! Daniel Huf si hodně povyjel a zasahuje, nicméně ještě tam má problémy s dotírajícím Janem Marunou. I tato situace je nakonec vyřešena, sudí přerušují hru.
     
    50:16
    Tomáš Jáchym pěknou žabkou vysunul Tomáše Jiránka, ten ač faulován ještě přistrčil na Buriana a ten z vyložené pozice pálí! Daniel Huf připraven.
     
    50:20
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., hákování.
     
    50:44
    Daniel Huf! Zlínský gólman tygřím skokem teď sebral gól z hole Filipu Jansovi, jenž nikým nehlídán pálí z pravého kruhu!
     
    51:00
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jan Bartko – 2 min., podrážení.

    Průšvih! Bartko teď podrazil nejproduktivnějšího z domácích Filipa Jansu a je z toho nějakých 100 vteřin ve formátu 5 na 3!
     
    Rostislav Vlach reaguje timeoutem!
     
    51:27
    Domácí už se točí v pásmu, byly tady dva pokusy o křížný pas a nakonec i střela. Dqaniel Huf zasahuje.
     
    51:35
    Střídání, šichta teď čeká Bukače, Riedla a Ondráčka, který jde na buly!
     
    51:57
    Vojtěch Riedl dobře v defenzivě, když vypíchl puk Venkrbcovi!
     
    52:08
    Tomáš Valenta zkusil střelu, nicméně výtečně zakročil Jiří Ondráček, jenž bruslí co může a tlačí soupeře z pásma!
     
    Hosté ve čtyřech..
     
    52:29
    Daniel Huf se nalepil na pravou tyč přikryl puk a uklidňuje hru. Tohle byl možná klíčový, ač lehký zákrok.
     
    52:59
    Pěkná kombinace a Jan Maruna pálí z levého kruhu, Daniel Huf vytěsnil do ochranné sítě!
     
    Zlín kompletní!
     
    53:22
    Přichází dvojice zakázaných uvolnění, tentokrát se to vyhození úplně nepodařilo Riedlovi. Zlínská bránící formace by už potřebovala střídat!
     
    53:42
    Pavel Kubiš si v souboji kapitánů něco vysvětloval s Tomášem Jiránkem a chvilku to vypadalo, že do akce půjdou pěsti! Nakonec se situace uklidňuje.
     
    53:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Drama je na světě! Ševci teď naprosto ztratili jakoukoli protihru a přichází tak zasloužený trest! DANIEL MALÁK si sjel od modré čáry, kotouč dostal ideálně a nekompromisně prostřeluje vše co mu stojí v cestě – 3:5. V Prostějově se schyluje k velkolepému závěru, máme se na co těšit!
    53:51 Daniel MALÁK - 3:5
     
    Dnešní utkání sleduje 2 712 diváků.
     
    54:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    No... Tak ševcům se rozpadá všechno co za 50 minut vybudovali a tohle je od zkušeného celku prostě špatně. Tomáš Jiránek našel křižným pasem Zajíce, ten nahodil na teč, z jízdy tam byl nejrychleji TOMÁŠ JÁCHYM a ten do kotouče cíleně jen tak sáhl a dopravil jej naprosto přesně do růžku. Je to o gól! Asistence: Josef Zajíc a Tomáš Jiránek.
    54:48 Tomáš JÁCHYM - 4:5
     
    56:18
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., hákování.
     
    56:33
    Tam a zase zpátky! Filip Jansa si skrz pásmo vyměnil puk s Jiránkem a právě druhý jmenovaný pálí, tentokrát se zaskvěl ledově klidný Daniel Huf. Je přerušeno.
     
    56:57
    Zmatky před brankovištěm, Jansa se tam natahoval po puku, nakonec to však naštěstí pro Berany nezvládl.
     
    57:10
    Filip Jansa pálí, kotouč je sražen do ochranné sítě. Ten defenzivní box Zlína teď pracuje dobře, nicméně být takhle zatažený, je rovněž riskantní...
     
    58:02
    Michal Gago se rve na mantinelu a výborně šetří vteřinky. Následně Daniel Bukač vyhazuje do středního pásma , odkud naskočil Denis Kindl a zkouší útočit. Situaci výborně dojel Martin Pěnčík.
     
    58:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Zlínu se vymstily zmatky v brankovišti, kotouč ukořistil Vilém Burian, který jen posunul do rozhozeného Hufova pracoviště, kam si dojížděl ROMAN VLACH a syn žlutomodrého trenéra opět sráží rodný klub. Tohle je až šílené, co ševci předvedli... Asistence: Vilém Burian.
    58:49 Roman VLACH - 5:5
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Zahajující trojice pro prodloužení:

    Prostějov: Martin Pěnčík, Matouš Venkrbec, Vilém Burian

    Zlín: Antonín Honejsek, Jiří Ondráček, Daniel Gazda
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:17
    Chyba brankáře Josefa Němečka, jenž podráží Antonína Honejska a Zlín čeká skvělá příležitost – přesilovka 4 na 3!
     
    No nevím, tohle mi přijde sporné, i domácí střídačka se hodně zlobí. Nic se, ale měnit nebude, sudí jsou neoblomní.
     
    60:17
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Josef Němeček – 2 min., podrážení, odpyká Tomáš Jiránek.
     
    60:29
    Tohle bylo pěkné! Antonín Honejsek vrátil aktivnímu Gazdovi a ten z mezikruží pálí "golfákem"! Výborně Josef Němeček!
     
    60:54
    Tentokrát se ta bomba Gazdovi nepovedla, ševci i tak drží pásmo i puk.
     
    61:29
    Bartko na Honejska, ten z první našel v brankovišti stojícího Jiřího Ondráčka a tady to bylo o milimetry! Výborně se prezentoval Josef Němeček, který zastavil puk na čáře.
     
    62:24
    Zbytek přesilovky už byl nic moc, Matouš Venkrbec si dokonce zaútočil.
     
    62:49
    Tomáš Jáchym teď srazil Tadeáše Talafu a mladý zlínský bek toho má dost, těžce se zvedá a peláší na střídačku.
     
    63:23
    Daniel Malák pálí, před ním to ještě zkoušel Petr Hašek. Hostující obrana zatím drží.
     
    63:47
    Petr Hašek si potáhl puk ze střední vzdálenosti a vyslal ostrou jednovku, Daniel Huf si poradil.
     
    Je poprvé přerušeno, z formátu 4 na 4 je opět tradičních 3 na 3.
     
    64:39
    Jestřábi vyhráli buly, Hašek hledal Buriana, ten už však situaci přejel...
     
    64:58
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jiří Ondráček – 2 min., podrážení.
     
    Ačkoli už z toho gól asi nebude, jedno je jasné – Jiří Ondráček nepojede samostatný nájezd a dnes má dohráno!
     
    64:58
    Aleš Totter teď vyhandloval hromadu desetin a z dvou vteřin jsou najednou tři! Josef Němeček opouští brankoviště, to je odvážný tah!
     
    Nakonec tedy zbývá 2.8 vteřiny.
     
    64:59
    Pavel Sedláček to vyřešil jednoduše, prostě lehl na puk. To možná bylo na hranici pravidel, nicméně v této fázi nemá co ztratit i kdyby měl být nakrásně vyloučen. Tento tah ještě podpořil podobným krokem taktéž lehající Bukač.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Vše je připraveno, nájezdy začínají!
     
    Jako první pojedou hosté ze Zlína!
     
    Jede Jakub Illéš.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jakub ILLÉŠ neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Tomáš JÁCHYM nakrátko mezi betony, Huf puk tak tak udržel.
     
    2. série
    0:0
    Krátká klička do backhandu, Michal GAGO neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Filip JANSA pálí na vyrážečku, Huf vyráží.
     
    3. série
    0:1
    Krásný gól! Antonín HONEJSEK jakožto nájezdový specialista udělal krátkou kličku, trhl rameny a šup – naprosto nekompromisně trefuje mezi betony .
     
    3. série
    0:1
    Roman VLACH zkusil střelu, míří však nad.
     
    4. série
    0:1
    Denis KINDL neproměňuje.
     
    4. série
    0:1
    Jan MARUNA zkusil rozhýbat Hufa, ten se však nedal, nalepil se na levou tyč a zasahuje lapačkou.
     
    5. série
    0:2
    Rychlá střela, kotouč letí přesně do víka. Tomáš POSPÍŠIL dává na žlutomodré vítězství definitivní štempl!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je ANTONÍN HONEJSEK.
    Antonín HONEJSEK - 5:6
     
    Konec zápasu. (19:46:06)
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 30. Jiránek (Poledna), 46. Jiránek, 54. Malák, 55. T. Jáchym (Zajíc, Jiránek), 59. Vlach (V. Burian) – 7. Kindl (Illéš), 10. Honejsek (Gazda), 16. Frömel, 32. Kubiš (Bartko, Illéš), 34. Ondráček (Honejsek), rozh. náj. Honejsek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakub Illéš (ZLN)
    0:0   Tomáš Jáchym (PRO)
    2. série:
    0:0   Michal Gago (ZLN)
    0:0   Filip Jansa (PRO)
    3. série:
    0:1   Antonín Honejsek (ZLN)
    0:1   Roman Vlach (PRO)
    4. série:
    0:1   Denis Kindl (ZLN)
    0:1   Jan Maruna (PRO)
    5. série:
    0:2   Tomáš Pospíšil (ZLN)


    LHK Jestřábi Prostějov: J. Němeček (16.–21. Přecechtěl) – Valenta, Hamšík, Malák, Benda, Poledna, Pěnčík, Zajíc – V. Burian, T. Jáchym, Jiránek – Jansa, Vlach, Hašek – Kysela, Venkrbec, Maruna – Přibyl, Skuhrovec.
    Trenér: Aleš Totter

    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Gazda, Suhrada, Talafa, Bukač, Riedl, Bartko, Zbořil – Honejsek, P. Sedláček, Ondráček (A) – Kubiš (C), Kindl, Illéš – Köhler (A), Gago, Frömel – Luža, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Bejček, Valenta – Bohuněk, Polák
    thejrc.org