Slavia – Kolín 2:1 (kon.) | Prostějov – Zlín 5:6 (0:2 po s.n.) | Vsetín – Jihlava 1:2 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 0:1 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 6:3 (kon.) | Třebíč – Pardubice B 4:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
LHK Jestřábi Prostějov
5:6 (0:3, 1:2, 4:0 - 0:0)
Berani Zlín
Sobota 05.11.2022, 17:00Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Antonín HONEJSEK - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je ANTONÍN HONEJSEK.
     
    64:58
    Aleš Totter teď vyhandloval hromadu desetin a z dvou vteřin jsou najednou tři! Josef Němeček opouští brankoviště, to je odvážný tah!
     
    64:58
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jiří Ondráček – 2 min., podrážení.
     
    61:29
    Bartko na Honejska, ten z první našel v brankovišti stojícího Jiřího Ondráčka a tady to bylo o milimetry! Výborně se prezentoval Josef Němeček, který zastavil puk na čáře.
     
    60:17
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Josef Němeček – 2 min., podrážení, odpyká Tomáš Jiránek.
    58:49 Roman VLACH - 5:5
     
    58:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Zlínu se vymstily zmatky v brankovišti, kotouč ukořistil Vilém Burian, který jen posunul do rozhozeného Hufova pracoviště, kam si dojížděl ROMAN VLACH a syn žlutomodrého trenéra opět sráží rodný klub. Tohle je až šílené, co ševci předvedli... Asistence: Vilém Burian.
     
    56:18
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., hákování.
    54:48 Tomáš JÁCHYM - 4:5
     
    54:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    No... Tak ševcům se rozpadá všechno co za 50 minut vybudovali a tohle je od zkušeného celku prostě špatně. Tomáš Jiránek našel křižným pasem Zajíce, ten nahodil na teč, z jízdy tam byl nejrychleji TOMÁŠ JÁCHYM a ten do kotouče cíleně jen tak sáhl a dopravil jej naprosto přesně do růžku. Je to o gól! Asistence: Josef Zajíc a Tomáš Jiránek.
    53:51 Daniel MALÁK - 3:5
     
    53:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Drama je na světě! Ševci teď naprosto ztratili jakoukoli protihru a přichází tak zasloužený trest! DANIEL MALÁK si sjel od modré čáry, kotouč dostal ideálně a nekompromisně prostřeluje vše co mu stojí v cestě – 3:5. V Prostějově se schyluje k velkolepému závěru, máme se na co těšit!
     
    Rostislav Vlach reaguje timeoutem!
     
    51:00
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Jan Bartko – 2 min., podrážení.

    Průšvih! Bartko teď podrazil nejproduktivnějšího z domácích Filipa Jansu a je z toho nějakých 100 vteřin ve formátu 5 na 3!
     
    50:44
    Daniel Huf! Zlínský gólman tygřím skokem teď sebral gól z hole Filipu Jansovi, jenž nikým nehlídán pálí z pravého kruhu!
     
    50:20
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., hákování.
     
    50:16
    Tomáš Jáchym pěknou žabkou vysunul Tomáše Jiránka, ten ač faulován ještě přistrčil na Buriana a ten z vyložené pozice pálí! Daniel Huf připraven.
     
    49:16
    Petr Hašek dostal na levé straně kus prostoru, sjel si až na kruh, zamíchal s pukem a ostře pálí! Daniel Huf si hodně povyjel a zasahuje, nicméně ještě tam má problémy s dotírajícím Janem Marunou. I tato situace je nakonec vyřešena, sudí přerušují hru.
    45:55 Tomáš JIRÁNEK - 2:5
     
    45:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Gól ihned po buly! TOMÁŠ JIRÁNEK se opřel do kotouče poté co se k němu kotouč po vhazování odrazil, zkusil to zápěstím a Danielu Hufovi propadá kotouč smolně mezi betony. Tady to ještě může být zajímavé – 2:5!
     
    43:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín:
    Pavel Sedláček – 2 min..
    33:39 Jiří ONDRÁČEK - 1:5
     
    33:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Výborná práce Antonína Honejska a ševci se prosazují po páté! Zlínská "27" přidala za modrou, získala puk a zajela za branku. Tady přišla naprosto skvělá bekhendová přihrávka skrz zmateného obránce Zajíce, dojíždějící JIŘÍ ONDRÁČEK si dobře sjel a dorazil puk na bližší tyč – 1:5, tady to zavání debaklem! Asistence: Antonín Honejsek.
    31:45 Pavel KUBIŠ - 1:4
     
    31:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ťuk, ťuk, ťuk a Berani po náramné kombinaci vedou už o tři góly! Tadeáš Talafa udržel modrou a poslal na pravý mantinel Illéšovi. Tady to začalo. Přišla krásná přihrávka skrz pásmo na obránce Bartka, ten ještě zahlédl svého kapitána PAVLA KUBIŠE na vzdálenější tyči, náramně jej našel a zkušený forvard už puk jenom doklepl do sítě – 1:4. Tady byl Němeček bez šance. Asistence: Jan Bartko a Jakub Illéš .
     
    30:45
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vítek Benda – 2 min., držení.
     
    30:45
    Antonín Honejsek se cpal před Bendu a byla z toho vyložená šance, domácí bek zatáhl za záchrannou brzdu a fauluje. Zlín čeká přesilová hra.
    29:50 Tomáš JIRÁNEK - 1:3
     
    29:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Sníženo! Aleš Poledna zkusil nahodit na bránu, kotouč Huf vyrazil, jenomže kus černé gumy se odrazil před TOMÁŠE JIRÁNKA, ten srazil Bukače a volný puk s trochou štěstí zametl do odkryté sítě.
     
    27:02
    Tomáš Jiránek se dostal za obranu a zkoušel rychlou střelu, nicméně trestuhodně míjí tři tyče.
     
    25:42
    Z ničeho nic tutovka! Bedřich Köhler si najel do pásma pravým křídlem, byl trošku z úhlu, i tak se však napřáhl a zkusil to. Puk se následně odrazil do brankoviště a tam byl nikým nehlídán Michal Gago, navíc ještě dojížděl Šimon Frömel. Josef Němeček se nyní blýskl svým reflexem.
     
    21:00
    Před Šimona Frömela se odrazil kotouč na pravý kruh a zlínský mladík se do toho zápěstím pořádně opřel! Josef Němeček si povyjel a vyráží vyrážečkou!
     
    20:01
    Střídání v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    ze hřiště odchází Jan Přecechtěl, přichází Josef Němeček.
     
    19:16
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    Vítek Benda – 2 min., krosček.
     
    16:34
    Tomáš Jiránek proskočil za obranu, výborně jej však vybruslil Daniel Huf. Domácí útočník to zkusil ještě jednou z rohu, brankář ve žluté se však stihl vrátit na pozici a puk vyrazit.
     
    Jan Přecechtěl velmi nečekaně zapisuje svůj první start mezi muži!
     
    15:05
    Střídání v týmu LHK Jestřábi Prostějov:
    ze hřiště odchází Josef Němeček, přichází Jan Přecechtěl.
    15:05 Šimon FRÖMEL - 0:3
     
    15:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    No... Tak ševci si v Prostějově otevírají střelnici. Rychlonohý mladík ŠIMON FRÖMEL projel levým křídlem a šikovnou střelou na bližší tyč překonává domácího gólmana. Josef Němeček dnes není ve formě, tohle je vyloženě laciná branka. Zdá se, že to je pro něj ažaž a po 15 minutách má dochytáno...
    09:38 Antonín HONEJSEK - 0:2
     
    09:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pojď sem, kam jdeš... Krásný gól si na své konto připisuje prostějovský rodák ve zlínském dresu ANTONÍN HONEJSEK, jenž od Gazdy dostal pěknou žabku na útočnou modrou, obruslil soupeřova beka, naznačil kličku, vrátil se do forehandu a náramně zakončil. Zlín vede už o dvě branky, Josef Němeček si zatím v podstatě nesáhl na puk – 0:2! Asistence: Daniel Gazda.
     
    09:12
    Filip Jansa podruhé! Před domácím útočníkem se po okamžitém pasu zpoza brány otevřel v mezikruží prostor a přichází ostrá střela§ Daniel Huf si povyjel, nicméně ještě rychleji zareagoval Jan Bartko, který do dráhy puku lehl a úspěšně jej zblokoval!
     
    07:41
    Filip Jansa ve veliké šanci, když si domácí rozložili trošku dezorientovanou obranu Zlína! Mladý útočník však poloodkrytou klec netrefil...
    06:02 Denis KINDL - 0:1
     
    06:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    První gól je tu! Jakub Illéš vjel do pásma, jen tak lehce přiťukl na DENISE KINDLA, ten skrz tři beky z krátkého nápřahu vypálil a kotouč zapadl až za překvapeného Josefa Němečka! To by měla být vůbec první střela, kterou ševci vyslali na bránu a hned skórují, to je dobrý start – 0:1. Asistence: Jakub Illéš.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 30. Jiránek (Poledna), 46. Jiránek, 54. Malák, 55. T. Jáchym (Zajíc, Jiránek), 59. Vlach (V. Burian) – 7. Kindl (Illéš), 10. Honejsek (Gazda), 16. Frömel, 32. Kubiš (Bartko, Illéš), 34. Ondráček (Honejsek), rozh. náj. Honejsek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakub Illéš (ZLN)
    0:0   Tomáš Jáchym (PRO)
    2. série:
    0:0   Michal Gago (ZLN)
    0:0   Filip Jansa (PRO)
    3. série:
    0:1   Antonín Honejsek (ZLN)
    0:1   Roman Vlach (PRO)
    4. série:
    0:1   Denis Kindl (ZLN)
    0:1   Jan Maruna (PRO)
    5. série:
    0:2   Tomáš Pospíšil (ZLN)


    LHK Jestřábi Prostějov: J. Němeček (16.–21. Přecechtěl) – Valenta, Hamšík, Malák, Benda, Poledna, Pěnčík, Zajíc – V. Burian, T. Jáchym, Jiránek – Jansa, Vlach, Hašek – Kysela, Venkrbec, Maruna – Přibyl, Skuhrovec.
    Trenér: Aleš Totter

    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Gazda, Suhrada, Talafa, Bukač, Riedl, Bartko, Zbořil – Honejsek, P. Sedláček, Ondráček (A) – Kubiš (C), Kindl, Illéš – Köhler (A), Gago, Frömel – Luža, Hejcman, Pospíšil.
    Trenér: Rostislav Vlach

    Rozhodčí: Bejček, Valenta – Bohuněk, Polák
    thejrc.org