Slavia – Kolín 2:1 (kon.) | Prostějov – Zlín 5:6 (0:2 po s.n.) | Vsetín – Jihlava 1:2 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 0:1 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 6:3 (kon.) | Třebíč – Pardubice B 4:1 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 05.11.2022, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:58 Michal VODNÝ - 4:1
     
    52:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč zvyšuje svůj náskok už na tři branky a výrazně se tak přibližuje tříbodovému zisku. Kloučkovi vypadl puk z lapačky, k tomu si dojel MICHAL VODNÝ a po bekhendové kličce uklidil puk za záda bezmocného Kloučka. Asistence: Daniel Poizl.
    37:21 Martin DOČEKAL - 3:1
     
    37:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč si bere po krásné individuální akci dvoubrankové vedení zpět. MARTIN DOČEKAL projel s pukem po mantinelu až do pásma, šikovně se zbavil na kruhu obránců a vstřelil gól do rohu branky nad ramenem Kloučka. Asistence: David Tureček.
    35:25 Tomáš KAUT - 2:1
     
    35:25
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Pardubice snižují v závěru třetiny na rozdíl jedné branky. TOMÁŠ KAUT překvapil Jekela střelou z minimálního úhlu a domácí brankář si nechal projet puk mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Lichtag.
    33:25 Martin DOČEKAL - 2:0
     
    33:25
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra posílá Třebíč už do dvoubrankového vedení. MARTIN DOČEKAL dostal přihrávku na pravý kruh a střelou z první poslal puk pod horní tyč. Asistence: Martin Vodný, Ladislav Bittner.
    24:05 Miroslav HOLEC - 1:0
     
    24:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá přesilovou hru a ve druhé třetině otevírá skóre zápasu. MIROSLAV HOLEC se dostal na kruhu k odraženému puku a zkusil sám vystřelit z malého úhlu pod horní tyč a dokázal prostřelit Kloučka. Asistence: David Michálek.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 25. Holec (D. Michálek), 34. Dočekal (Vodný, Bittner), 38. Dočekal (Tureček), 53. Vodný (Poizl) – 36. Kaut (Lichtag)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Bořuta, Tureček, Forman, Hunkes, Poizl, Furch – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Holec, D. Michálek, Vodný – Meluzín, Malý, Ferda (A) – Svoboda, Šilhavý, Mat. Novák – Mácha.
    Trenér: Kamil Pokorný

    HC Dynamo Pardubice B: Klouček (Nečas) – Chabada, Drtina (A), Kubíček, Zdráhal (A), Nedbal, Sýkora – Lichtag, Kaut (C), Rouha – M. Machač, Herčík, Půhoný – Kulhánek, T. Zeman, Pochobradský – Turek, Hajný, Rohlík.
    Trenér: David Havíř

    Rozhodčí: Jechoutek, Květoň – Otáhal, Blažek
    thejrc.org