Carolina – Buffalo 5:3 (kon.) | Detroit – NY Islanders 3:0 (kon.) | Columbus – Colorado 1:5 (kon.)
Winnipeg – Chicago 4:0 (kon.) | Edmonton – Dallas 2:6 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:6 (0:1, 1:3, 1:2)
Dallas Stars
Sobota 05.11.2022, 21:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:33 Jamie BENN - 2:6
     
    52:33
    Dallas právě vstřelil branku! Dallas zužitkoval další protiútok s přečíslením a přidává šestou branku! Do útoku se hnal JAMIE BENN, který naznačil přihrávku a svižnou střelou završil hattrick! Asistence: Ty Dellandrea, Ryan Suter.
     
    47:36
    Evan Bouchard dostal přihrávku na pravý kruh, ale hostující brankář jeho ránu reflexivně vyrazil pravým ramenem!
     
    45:03
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Joel Kiviranta – 2+2, vysoká hůl.
    44:01 Jamie BENN - 2:5
     
    44:01
    Dallas právě vstřelil branku! Dallas okamžitě využívá přesilovou hru a znovu vede rozdílem tří branek! Po vyhraném vhazování přišla rána od modré čáry. K odraženému puku se dostal JAMIE BENN, který přidal svůj druhý zásah! Asistence: Miro Heiskanen, Jason Robertson.
     
    43:48
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Evander Kane – 2 min., krosček.
    43:41 Darnell NURSE - 2:4
     
    43:41
    Edmonton právě vstřelil branku! Je sníženo! Edmonton ještě vykřesává jiskru naděje! Po rychlém přechodu do útoku přihrál Jesse Puljujärvi mezi kruhy, kde byl DARNELL NURSE a zápěstím poslal puk pod horní tyč! Asistence: Jesse Puljujärvi, Evander Kane.
     
    39:25
    Scott Wedgewood vykouzlil vynikající zákrok! Holloway objel branku Dallasu a snažil se puk zasunout za ležícího brankáře, ale Wedgewood vytáhl skvělý zákrok a dostal beton k levé tyči!
    35:27 Jamie BENN - 1:4
     
    35:27
    Dallas právě vstřelil branku! Dallas využívá přesilovku a vede už rozdílem tří branek! Po zmatcích před brankou Edmontonu nedokázal Campbell vyrazil kotouč mimo nebezpečí. Jason Robertson puk vrátil před branku a JAMIE BENN díky důrazu na brankovišti dostal puk do sítě! Asistence: Jason Robertson, Miro Heiskanen.
     
    35:06
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Derek Ryan – 2 min., hákování.
    34:48 Jason ROBERTSON - 1:3
     
    34:48
    Dallas právě vstřelil branku! Dallas znovu odskakuje do vedení o dvě branky! Po rychlém přechodu do útočného pásma našel Pavelski na levé straně JASONA ROBERTSONA, který zápěstím trefil tyč a od brankáře Campbella se puk odrazil za čáru! Asistence: Joe Pavelski, Jani Hakanpää.
     
    32:30
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Joe Pavelski – 2 min., sekání.
     
    31:31
    Nugent-Hopkins se v útočném pásmu opřel do volného kotouče, ale jeho dělovka příklepem skončila na betonu hostujícího gólmana!
    30:12 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    30:12
    Edmonton právě vstřelil branku! Je sníženo! Edmonton využívá přesilovou hru a dostává se zpátky do utkání! Po rychlé kombinaci v útočém pásmu dostal přihrávku na pravou stranu LEON DRAISAITL, který z první napálil puk do sítě! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Connor McDavid.
     
    28:49
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Radek Faksa – 2 min., sekání.
    26:46 Colin MILLER - 0:2
     
    26:46
    Dallas právě vstřelil branku! Dallas přidává druhou branku! Po rychlém přechodu do útočného pásma dostal přihrávku do prostoru COLIN MILLER, který příklepem prostřelil Campbella, který nebude mít čisté svědomí! Asistence: Denis Gurjanov, Tyler Seguin.
     
    25:45
    Benn dostal fantastickou přihrávku před domácí branku, kde měl moře času, ale gólman Edmontonu ještě drží svůj celek nad vodou!
     
    19:59
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Colin Miller – 2 min., hákování.
     
    18:03
    Další obrovská šance Edmontonu! Po průniku zakončoval z prostoru mezi kruhy aktivní Ryan McLeod, ale těsně minul zadní tyč!
     
    17:25
    Dylan Holloway dostal přihrávku do vyložené šance, sám před brankářem se pokusil o bekhendový blafák, ale zvedl puk příliš vysoko!
     
    13:13
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Wyatt Johnston – 2 min., sekání.
     
    10:24
    Connor McDavid z pravé strany útočného pásma vybídl k zakončení Kulaka, jehož ránu hostující brankář skvěle vykopl levým betonem!
     
    08:00
    Kailer Yamamoto se v oslabení dostal do úniku. Domácí hráč dokonce zakončil zápěstím, ale jeho ránu hostující brankář vytěsnil betonem!
     
    07:10
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers:
    Derek Ryan – 2 min., nedovolené bránění.
    06:15 Joe PAVELSKI - 0:1
     
    06:15
    Dallas právě vstřelil branku! Dallas se dostává do vedení! Po nedůrazu domácí obrany gólman sice první ránu vyrazil, ale Roope Hintz poslal přihrávku před branku a osamocený JOE PAVELSKI puk jednoduše doklepl do branky! Asistence: Roope Hintz, Jason Robertson.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 31. Draisaitl (Nugent-Hopkins, McDavid), 44. Nurse (Puljujärvi, E. Kane) – 7. Pavelski (Hintz, J. Robertson), 27. C. Miller (Gurjanov, Seguin), 35. J. Robertson (Pavelski, Hakanpää), 36. Ja. Benn (J. Robertson, Heiskanen), 45. Ja. Benn (Heiskanen, J. Robertson), 53. Ja. Benn (Dellandrea, R. Suter)


    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Ceci, Nurse, Bouchard, Kulak, Barrie, Niemeläinen – Hyman, McDavid (C), Nugent-Hopkins – Yamamoto, Draisaitl (A), E. Kane – Puljujärvi, R. McLeod, Foegele – Shore, Ryan, Holloway.
    Dallas Stars: Wedgewood (Murray) – C. Miller, Heiskanen (A), Lundkvist, R. Suter, Hakanpää, Lindell – Pavelski (A), Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin, Marchment – Dellandrea, W. Johnston, Ja. Benn (C) – Kiviranta, Glendening, Faksa.

    Rozhodčí: Schlenker, Hebert – Brisebois, Jackson

    Diváci: 17 067
    thejrc.org