Česko – Francie 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (3:2, 1:1)
Francie
Sobota 05.11.2022, 21:05 • Pavilion Africa - Parque Olímpico, Buenos Aires (ARG) • Mistrovství světa v inline hokeji • Semifinále
Partner:
     
    38:22
    Lafourcade je pryč a Francie už je v pěti.
     
    37:01
    Maxime Langlois mohl po snížení i srovnat, ale nepovedlo se mu to. Brabec i přes ztrátu hole dokázal ustát šanci Francie.
     
    34:35
    Martin Fiala mohl Čechům vrátit dvougólový polštář, když po pohledné individuální akci prošel až k Lafourcademu. Fiala ale přestřelil.
    33:59 Maxime LANGLOIS - 4:3
     
    33:59
    Francie právě vstřelila branku!
    Ale nápor Francie nakonec znamená snížení na rozdíl jediné branky. Cenou puk připravil MAXIME LANGLOISOVI, na jehož ránu už byl i Daniel Brabec krátký. Asistence: Enzo Cenou.
     
    31:13
    Karl Gabillet mohl snížit, jenže Daniel Brabec stihl vybruslit před brankoviště, zmenšit střelecký úhel a vytlačil puk.
    25:38 Jakub BERNAD - 4:2
     
    25:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale JAKUBU BERNADOVI vyšlo! Ze stejné pozice u tyče ještě posouval puk do brankoviště a obránce si jej jej v nepřehledné situaci ještě zřejmě stihl usměrnit do vlastní branky. Asistence: Patrik Šebek,
     
    24:32
    Vyloučení v týmu Francie:
    Enzo Cenou – 2 min, vysoká hůl.
    18:15 ŠKOLOUD - 3:2
     
    18:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Martin Fiala sice trefil jen obětavého Francouze, jenže puk ještě stihl zasáhnout PETR ŠKOLOUD, aby doskákal až do branky a Lafourcade už jej nestihl zastavit. Asistence: Martin Fiala.
    17:09 LOSKOT - 2:2
     
    17:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Loskot s Kafkou sehráli tradičně skvěle přečíslení a znovu se začíná od nuly. Kafka puk potáhl po pravé straně, viděl před branku směřujícího MARKA LOSKOTA, který puk nacpal pod víko, nad rameno brankáře Francie. Asistence: Petr Kafka.
    12:01 ELLIOT - 1:2
     
    12:01
    Francie právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že Češi získávají převahu, jenže je brzdí branka Francie. Na pravém kruhu natáhl ke střele MACHY ELLIOT, který za pomoci tyče vrací soupeři vedení, když puk přepadl přes lapačku Brabce. Asistence: Marius Godano.
     
    10:43
    Šebek připravil možnost pro Loskota, před kterým se odkrývala klec. Loskot ale těsně minul!
    10:00 Petr ŠKOLOUD - 1:1
     
    10:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    PETR ŠKOLOUD vyrovnává! Průnik podél české střídačky Školoud dotáhl až před branku Francie, položil si brankáře a zavěsil pod víko. Bez asistence.
     
    02:53
    Rychlý protiútok Francie mohl skončit druhou brankou. Karl Gabillet šel sám na Daniela Brabce, ovšem kličku do bekhendu nedotáhl.
    00:22 Enzo CENOU - 0:1
     
    00:22
    Francie právě vstřelila branku!
    To není vyvedený začátek pro český tým. Co nevyšlo Čechům, povedlo se soupeři, který z první střely jde do vedení. Na pravém kruhu milimetrově přesně mířil pod víko ENZO CENOU. Asistence: Romain Horrut.
    Branky a nahrávky: 10. Školoud, 18. Loskot (Kafka), 19. Školoud (Fiala), 26. Bernad (Šebek) – 1. Cenou (Horrut), 13. Elliot (Godano), 34. Langlois (Cenou)


    Česko: Brabec (Matoušek) – Strýček, Šebek, Kafka, Loskot – Vyoral, Cik, Bernad, Fiala – Andrýsek, Kuchař, Školoud, Skácel
    Francie: Lafourcade (Pasquier) – Cenou, Faucherand, Gabillet, Kerkhove, Godano, Horrut, Allo, Discazaux, Gonzalez, Machy, Langlois, Lambert, Fontanille
    bahis siteleri