Třinec – Kladno 8:0 (kon.) | Litvínov – K. Vary 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Plzeň – Liberec 3:4 (po pr.) | Olomouc – Motor ČB 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:3 (1:1, 1:0, 3:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 06.11.2022, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Petr STRAKA - 5:3
     
    59:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se k odraženému puku dostal PETR STRAKA, najel si do útočného pásma a ač byl tísněn, dokázal z bekhendu trefit prázdnou branku soupeře a nyní už je definitivně hotovo – 5:3. Asistence: Giorgio Estephan.
    59:41 Ondřej BERÁNEK - 4:3
     
    59:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté ještě vykřesali jiskru naděje. Z prostoru mezi kruhy se trefil ONDŘEJ BERÁNEK, jenž tak zužitkoval pas od Tomáše Havlína – 4:3. Asistence: Tomáš Havlín a Tomáš Rachůnek.
    58:00 Andrej KUDRNA - 4:2
     
    58:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí dostali puk do středního pásma, kde ho Estephan poslal na ANDREJE KUDRNU, který s ním prošel do útočného pásma a poté skrze obránce hostů posílá touš do zcela prázdné karlovarské klece – 4:2. Je tak dnes dvougólovým střelcem. Asistence: Giorgio Estephan a Matúš Sukeľ.
    52:50 Michal PLUTNAR - 3:2
     
    52:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují opět na rozdíl jediného gólu. Z pravého kruhu poslal kotouč do sítě MICHAL PLUTNAR a dává tak ještě svému týmu naději na úspěch v tomto duelu – 3:2. Asistence: Jan Hladonik a Tomáš Rachůnek.
    51:38 Denis ZEMAN - 3:1
     
    51:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nejprve se neprosadil tváří v tvář Lukešovi Patrik Zdráhal, ten ale hned na to nasměroval puk od zadního hrazení na osu hřiště a tam si najel DENIS ZEMAN. Ten poté sjel na pravý kruh a skrze obranu hostů propálil Lukeše – 3:1. Asistence: Patrik Zdráhal a Šimon Stránský.
    28:52 Andrej KUDRNA - 2:1
     
    28:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď už to ale vyšlo a domácí podruhé skórují. Signalizovaný trest se tedy ukládat nebude. ANDREJ KUDRNA z prostoru mezi kruhy v blízkosti hostující klece zakončil v pokleku a jeho tvrdé zakončení prošlo Štěpánu Lukešovi mezi jeho betony – 2:1. Asistence: Patrik Zdráhal a Kristaps Zile.
    19:50 Petr KOBLASA - 1:1
     
    19:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Deset vteřiny před koncem prvního dějství se hostům povedlo vyrovnat. Janis Jaks od zadního mantinelu chtěl puk vyhodit ven z pásma, ovšem zachytil ho PETR KOBLASA, který hned na levé straně vyslal tvrdou ránu, kterou nedal Godlovi vůbec žádnou šanci – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Bez asistence.
    17:18 Janis JAKS - 1:0
     
    17:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovka Litvínova je využita a Verva otevírá účet dnešního zápasu. Od modré čáry si do lepší střelecké pozice sjel JANIS JAKS a jeho svižná střela pak prošla i kolem bránících hráčů a zapadla za záda Štěpána Lukeše – 1:0. Asistence: Šimon Stránský a Nicolas Hlava.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Jaks (Š. Stránský, Hlava), 29. Kudrna (Zdráhal, Zile), 52. Zeman (Zdráhal, Š. Stránský), 58. Kudrna (Estephan, Sukeľ), 60. Straka (Estephan) – 20. Koblasa, 53. Plutnar (Hladonik, Rachůnek), 60. O. Beránek (Havlín, Rachůnek)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Zeman, Zile, Jaks, Strejček, Wesley, Demel (A), Freibergs – Abdul, Sukeľ (C), Kudrna – Zdráhal (A), Estephan, Š. Stránský – Hlava, Gut, Straka – Havelka, Helt, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Energie Karlovy Vary: Lukeš (Habal) – Bartejs, Plutnar, Bernad, Dlapa (A), Havlín, Mikyska, Rulík – Rachůnek (C), Gríger, Kružík – Koblasa, Hladonik, O. Beránek (A) – Redlich, Jiskra, Kohout – Vachovec, Zadražil, Osmík.
    Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Komárek, Svoboda

    Diváci: 4023
    ocianews.com