Chomutov – Mostečtí Lvi 9:2 (kon.) | Hronov – Letňany 2:5 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 2:7 (kon.)
Kobra – Písek 3:1 (kon.) | Cheb – Klatovy 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 1:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 3:6 (kon.) | Kopřivnice – Havířov 4:3 (kon.) | Znojmo – Vel. Meziříčí 12:3 (kon.)
SHKM Hodonín – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Vyškov – Žďár n/S 6:3 (kon.) | Příbram – Tábor 2:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
12:3 (6:2, 3:0, 3:1)
HHK Velké Meziříčí
Středa 09.11.2022, 18:00 • Nevoga aréna • 2. liga skupina Východ • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:38
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Znojmo nyní nechalo soupeři až příliš prostoru a PETR SLABÝ se štěštím našel mezírku v postoji Žajdlíka. Asistence: Milan Strnad a Tomáš Střecha.
     
    50:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Dvanáctou trefu a svojí první v dresu Znojma střílí obránce LUKÁŠ ZUKAL. Jeho ránu od modré Šťoural propustil. Asistence: Kirill Nižnikov a Jakub Jenáček.
     
    49:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Adámek mohl střílet, ale ještě předal do velkého úhlu JANU HRUŠKOVI, proti kterému se brankář nestačil přesunout. Asistence: Lukáš Adámek a Tomáš Svoboda
     
    43:20
    Orli právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ ADÁMEK obkroužil celé útočné pásmo a dovršuje svým hattrickem desítku branek v síti Velkého Meziříčí. Asistence: Kirill Nižnikov a Jakub Köver.
     
    37:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Autorem deváté branky je MARTIN ŠŤOVÍČEK, který jen nastavil hůl do křižné přihrávky Špačka a gólman nestačil reagovat. Asistence: Marek Špaček a Dominik Sklenář
     
    26:29
    Orli právě vstřelili branku!
    ROBERT HAVLÁT obkroužil branku a zakončil za již docela odevzdaného brankáře Šťourače osmý gól. Asistence: Jakub Köver a Jakub Jenáček.
     
    24:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Marek Špaček předal ve středním pásmu LUKÁŠI ADÁMKOVI, který poměrně lehkou střelou překvapil Šťourače. Asistence: Marek Špaček a Erik Mareš.
     
    18:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Další pohledná akce Orlů a JAN HRUŠKA střelou zpoza hráče přidává šestou branku. Asistence: Tomáš Svoboda a Lukáš Adámek.
     
    16:20
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok hostů zakončuje ránou do víka MIROSLAV JUDA. Asistence: Vladimír Oščádal.
     
    15:08
    Orli právě vstřelili branku!
    KIRILL NIŽNIKOV kompletuje hattrick. Havlát našel ruského forvarda zcela osamoceného mezi kruhy a ten tvrdou ránou prostřeluje Šťourače. Asistence: Robert Havlát a Martin Šťovíček.
     
    12:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Po podklouznutí hostujícího hráče se dostal za brankou k puku Havlát a KIRILL NIŽNIKOV druhou brankou v utkání zvyšuje na rozdíl tři branek. Asistence: Robert Havlát.
     
    11:28
    Orli právě vstřelili branku!
    MAREK ŠPAČEK se ocitl zcela sám před brankářem a zakončil s hokejkou pod nohou nechytatelně. Asistence: Martin Šťovíček a Dominik Sklenář.
     
    10:09
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Stránský na modré čáře zachyboval a hosté v úniku 2 na 0 nedali Žajdlíkovi šanci. Autorem branky ve vlastním oslabení je VOJTĚCH MAŠTERA. Asistence: Miroslav Juda.
     
    02:52
    Orli právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ ADÁMEK zůstal zcela osamocený před brankou a podruhé rozjázal tribuny. Asistence: Tomáš Svoboda a Erik Mareš.
     
    02:06
    Orli právě vstřelili branku!
    Orlům se podařilo usadit se v pásmu. Nahození Jenáčka doputovalo až na hokejku KIRILLA NIŽNIKOVA, který se uvolnil kličkou do bekhendu a zakončil mimo dosah brankáře. Asistence: Jakub Jenáček a Jakub Köver.

    Warty

    Branky a nahrávky: 3. Nižnikov (Jenáček, Köver), 3. Adámek (Tomáš Svoboda, Mareš), 12. Špaček (Šťovíček, Sklenář), 13. Nižnikov (Havlát), 16. Nižnikov (Havlát, Šťovíček), 19. Hruška (Tomáš Svoboda, Adámek), 25. Adámek (Špaček, Mareš), 27. Havlát (Köver, Jenáček), 38. Šťovíček (Špaček, Sklenář), 44. Adámek (Nižnikov, Köver), 50. Hruška (Adámek, Tomáš Svoboda), 51. Zukal (Nižnikov, Jenáček) – 11. Maštera (Miroslav Juda), 17. Miroslav Juda (Oščádal), 53. Slabý (Strnad, Tomáš Střecha)


    HC LERAM Orli Znojmo: Žajdlík (Groh) – Kloz, Tejnor (A), Stránský, Zukal, Jenáček, Mareš, Remta – Špaček, Köver, O. Svoboda, Havlát, Sklenář, Hruška (A), Adámek, Nižnikov, Pigl, Šťovíček, T. Svoboda (C), Čermák.
    Trenér: Jiří Beroun

    HHK Velké Meziříčí: Šťourač (J. Juda) – Slabý, Vlašín (A), Trnka, Ambrož (C), Sedláček, Buchal, Koželuh, Báňa – Vedral, Dupljaku, Juráň, Burian, Křenek (A), Oščádal, Doležal, T. Střecha, Maštera, Strnad, M. Juda, F. Střecha.
    Trenér: Jozef Zavadil

    Rozhodčí: Michael Kohoutek – Marek Čelechovský, Radek Jurčík

    Diváci: 1383
    thejrc.org