Česko – Japonsko 8:3 (kon.)
konec
Česko
8:3 (2:1, 4:1, 2:1)
Japonsko
Neděle 13.11.2022, 11:00 • Teplice • Turnaj tří (ženy U18)
Partner:
     
    A máme konec! Češky přidaly ve třetí třetině ještě dvě branky a dokráčely si pro vítězství 8:3. Děkuji Vám za sledování toho přenosu a přeji hezký zbytek dne. (13:04:53)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Utkání se dohrává v pásmu Japonska.
     
    58:45
    Česko právě vstřelilo branku! Nedáš, dostaneš! Japonky se dostaly do dvou dobrých příležitostí, ale nakonec branku střílí Česko! BARBORA PROŠKOVÁ dostala kotouč na pravý kruh od Petry Matějové a svoji střelou zápěstím prostřelila brankářku Japonska – 8:3! Asistence: Matějová.
     
    57:16
    Česko právě vstřelilo branku! A i české hráčky si připisují branku v této třetině! Viktorie Jílková zavezla puk do pásma a posunula ho před branku, kde byl velký rozruch! Puk si nakonec našla ANNA VANÍČKOVÁ a dostala ho za záda Sekiguchiové – 7:3! Asistence: Čabelová a Jílková.
     
    56:35
    Střela Chladové od modré čáry vystrašila hostující brankářku, která střelu vyrazila.
     
    56:23
    Japonky se z tlaku vymanily jen vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    54:43
    Hujová kroužila v pásmu a ke střele se dostala jedna z její spoluhráček. Střela skončila mimo. Češky zápas dohrávají v útočném pásmu s pukem na svých holích.
     
    54:00
    Prošková zavezla puk do útočného pásma. A je tu přerušení.
     
    53:21
    Střela Felcmanové z mezikruží orazítkovala pouze tyč hostující branky!
     
    52:34
    Vaníčková posunula na Felcmanovou, ta ale z mezikruží našla jen beton brankářky Japonska.
     
    50:50
    České hráčky točí své soupeřky v útočném pásmu. Až teď se Japonky osvobodily a vyhodily kotouč do středního pásma. Do dvou dobrých příležitostí se dostala Mazancová, ale oba pokusy pokryla Sekiguchiová.
     
    49:19
    Japonsko právě vstřelilo branku! A máme tu snížení! Japonky chvilku zatlačily české hráčky a u puku byla Chujoová, která našla svoji přihrávkou osamocenou MASAKI TANEBEOVOU a ta se z mezikruží trefila přesně pod víko – 6:3! Asistence: Chujoová a Umemoriová.
     
    47:35
    Satoová hledala někoho před brankou, ale neúspěšně. Teď byl pěkný závar před brankou Sekiguchiové. Ani jedna ze střel českého týmu neskončila v brance.
     
    46:58
    Umemoriová se po chybě dostala do samostatného úniku, jenže branku minula!
     
    46:22
    Češky znovu převzaly iniciativu a kombinují v útočném pásmu.
     
    45:45
    Hra se teď chvíli přelévá ze strany na stranu a nevidíme střelbu ani jednoho z týmů.
     
    45:08
    Malická vypálila, ale branku minula. Vhazovat se bude v útočném pásmu Češka.
     
    44:30
    Plosová nenašla svoji přihrávkou nikoho ze svých spoluhráček. Na druhé straně šly do brejky i japonské hráčky, ale ty také nezakončily.

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 7. Slavíčková (Juříčková, Malická), 14. Felcmanová, 22. Juříčková (Brichová), 27. Vaníčková (Jílková), 34. Matějová (Felcmanová, Pietrazsová), 35. Slavíčková (Vocetková), 58. Vaníčková (Čabelová, Jílková), 59. Prošková (Matějová) – 15. Chujoová (Sawadaová, Gotohová), 29. Umemoriová (Sawadaová), 50. Tanabeová (Chujoová, Umemoriová)


    Česko: Dudková (Nováková) – Vaníčková, Narovcová, Slavíčková, Velinská, Hujová, Chladová, Wojnarová, Štěpánová – Matějová, Brichová, Prošková, Čabelová, Malická, Vocetková, Jílková, Mazancová, Juříčková, Plosová, Pietrazsová, Felcmanová.
    Japonsko: Iwashitaová (Sekiguchiová) – Kishibeová, Satoová, Okumuraová, Hashinagaová, Chujoová, Umemoriová, Fukyamaová, Matsumotoová, Sawadaová, Tanabeová, Gotohová, Nubamenová, Hommaová.

    Rozhodčí: Zuzana Svobodová – Natalie Bublová, Kristýna Hájková
    thejrc.org