Minnesota – San Jose 2:3 (1:2 po s.n.) | Boston – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:1 (kon.)
Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Seattle – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Ottawa – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
New York Rangers
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Arizona Coyotes
Pondělí 14.11.2022, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:43 Ryan CARPENTER - 4:1
     
    51:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají třetí branku! Braden Schneider od modré čáry nahodil puk na bránu, který cesto do brány ještě v předbrankovém prostoru stačil tečovat RYAN CARPENTER. Asistence: Braden Schneider a Jimmy Vesey.
    48:33 Clayton KELLER - 3:1
     
    48:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    Také hosté využívají přesilovku! Nick Ritchie našel na levé straně volného CLAYTONA KELLERA, který našel mezírku mezi tělem Šesťorkina a bližší tyčí. Asistence: Nick Ritchie a Travis Boyd.
    44:40 Chris KREIDER - 3:0
     
    44:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku! Po pasu Adama Foxe pálil zleva Mika Zibanejad, který ještě trefil okolo brankoviště operujícího CHRISE KREIDERA, od kterého se kotouč odrazil do sítě. Asistence: Mika Zibanejad a Adam Fox.
    36:23 Adam FOX - 2:0
     
    36:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je tu i druhá branka domácích! ADAM FOX obkroužil okolo mantinelu útočné pásmo, když jeho první rána byla zbblokována, ale obránce domácích se k puku dostal znovu a na podruhé už pálil přesně. Asistence: Filip Chytil a Artěmij Panarin.
    35:05 Barclay GOODROW - 1:0
     
    35:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí střílí gól z ničeho! Kotouč se od bruslí hostů odrážel nepříznivě, když se dostal až před bránu, kde jej Ingram holí posunul jen přímo na hokejku BARCLAYHO GOODROWA, který se z mezikruží nemýlil. Bez asistence.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 36. Goodrow, 37. Fox (Chytil, Panarin), 45. Kreider (Zibanejad, Fox), 52. Carpenter (Schneider, Vesey) – 49. Keller (N. Ritchie, Boyd)


    New York Rangers: Šesťorkin (Halák) – K. Miller, Trouba (C), R. Lindgren, Fox, Hájek, Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Vesey – Panarin (A), Trocheck, Gauthier – Lafreniere, Chytil, Kakko – Blais, Carpenter, Goodrow.
    Trenér: Gerard Gallant

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Välimäki, Moser, Gostisbehere, J. Brown, Nemeth, Stecher – Keller (A), Hayton, Guenther – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – N. Ritchie, McBain, Fischer (A) – O'Brien, Boyd, Dauphin.
    Trenér: Andre Tourigny

    Rozhodčí: Chmielewski, Lambert – Shewchyk, Gawryletz

    Diváci: 18 006
    thejrc.org