Minnesota – San Jose 2:3 (1:2 po s.n.) | Boston – Vancouver 5:2 (kon.) | NY Rangers – Arizona 4:1 (kon.)
Tampa – Washington 6:3 (kon.) | Seattle – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Ottawa – NY Islanders 2:4 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Vancouver Canucks
Pondělí 14.11.2022, 00:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Tomáš NOSEK - 5:2
     
    58:02
    Boston právě vstřelil branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Brandon Carlo vybojoval v rohu puk pro TOMÁŠE NOSKA, který trefil z vlastního obranného pásma prázdnou branku soupeře. Pro bývalého útočníka Pardubic je to premiérový zásah v sezóně. Asistence: Charlie Coyle a Brandon Carlo.
    44:34 Sheldon DRIES - 4:2
     
    44:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté snižují v samotném konci přesilovky! SHELDON DRIES nahodil puk do brankoviště z hodně ostrého úhlu. Zřejmě chtěl vyzvat ke skórování Jacka Studnicku, jenž číhal u vzdálenější tyčky. Smolný zákrok však předvedl Linus Ullmark, který si hokejkou srazil kotouč do vlastní svatyně – 4:2. Bez asistence.
    37:23 Brad MARCHAND - 4:1
     
    37:23
    Boston právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka Bruins, kteří vedou už o tři branky! Charlie McAvoy nahrál na levý kruh Davidovi Pastrňákovi. Ten přenesl hru doprava na BRADA MARCHANDA, který zamířil nad lapačku Thatchera Demka – 4:1. Asistence: David Pastrňák a Charlie McAvoy.
    31:19 Pavel ZACHA - 3:1
     
    31:19
    Boston právě vstřelil branku!
    Sekundu před skončením hry 4 na 4 se prosazují domácí! PAVEL ZACHA zavezl puk z pravé strany do útočného pásma. Tam si ho narazil s Hampusem Lindholmem a z první trefil poloodkrytou branku. Demko se natahoval k bližší tyčce marně. Asistence: Hampus Lindholm a Connor Clifton.
    17:29 Patrice BERGERON - 2:1
     
    17:29
    Boston právě vstřelil branku!
    Teď už to domácím vyšlo! David Pastrňák opět dostal přihrávku na svou pozici na levém kruhu. Tentokrát nestřílel, ale poslal prudký pas do prostoru mezi kruhy, kam si sjel PATRICE BERGERON, jenž nastavil hůl tak šikovně. že kotouč tečoval do horního růžku nad lapačkou Demka – 2.1. Asistence: David Pastrňák a Hampus Lindholm.
    09:05 J. T. Miller - 1:1
     
    09:05
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají! Bylo to po takové nenápadné akci. Quinn Hughes přihrávkou z vlastního obranného pásma vysunul nalevo najetého J. T. MILLERA. Ten ujel obránci Carlovi, dostal se sám před Ullmarka a překonal domácího brankáře forhendovým blafákem, po němž puk zasouval podél pravého betonu za brankovou čáru – 1:1. Asistence: Quinn Hughes a Brock Boeser.
    07:17 Connor CLIFTON - 1:0
     
    07:17
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! V tomto střídání si vytvořili obrovský tlak. Taylor Hall už mohl z mezikruží střílet. Místo toho si ale ještě stáhl puk do strany, zamířil s ním za branku, kterou objel a nakonec nabil na pravý kruh CONNOROVI CLIFTONOVI, jenž ranou k bližší tyčce překonal Demka. Asistence: Taylor Hall a Hampus Lindholm.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Clifton (Hall, H. Lindholm), 18. Bergeron (Pastrňák, H. Lindholm), 32. Zacha (H. Lindholm, Clifton), 38. Marchand (Pastrňák, McAvoy), 59. Nosek (Coyle, Carlo) – 10. J. Miller (Q. Hughes, Boeser), 45. Dries


    Boston Bruins: Ullmark (Kinkaid) – McAvoy, Grzelcyk, Clifton, H. Lindholm, Carlo, Zbořil – DeBrusk, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák (A), Krejčí, Hall – Zacha, Coyle, Frederic – Greer, Nosek, N. Foligno.
    Trenér: Jim Montgomery

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – T. Myers, Q. Hughes, Bear, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Burroughs – Boeser, J. Miller (A), Michejev – Höglander, Studnicka, E. Pettersson – Garland, Horvat (C), Podkolzin – Dries, Aman, Joshua.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Schlenker – Jackson, MacPherson

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri