Litoměřice – Zlín 5:2 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 2:0 (kon.) | Sokolov – Jihlava 1:2 (kon.)
Prostějov – Vsetín 1:3 (kon.) | Slavia – Frýdek-M. 1:2 (0:1 po s.n.) | Kolín – Pardubice B 2:1 (kon.)
Přerov – Šumperk 4:3 (po pr.)
konec
SC Marimex Kolín
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice B
Středa 16.11.2022, 18:00 • Zimní stadion města Kolín. • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Síla na obranné modré fauloval, když podrazil Chabadu. Velká šance na srovnání pro Dynamu, které nyní čeká přesilovka. A na hostující střídačce probíhá velká porada.
    49:41 Adam DLOUHÝ - 2:1
     
    49:41
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín jde zaslouženě do vedení! Po velkém obléhání branky Pardubic se Kozlové dočkali. ADAM DLOUHÝ dostal puk za Kloučka poté, co Cibák pálil z levého kruhu na bránu. Asistence: Jakub Cibák.
     
    48:53
    Čápovu bombu vyrazil Klouček!
     
    45:04
    A následně se Čáp s Králem dostali do přečíslení, které vyřešil druhý jmenovaný střelou nad. Obrovská škoda pro Kozly!
     
    38:48
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Michal Machač – 2 min., hákování.
    38:30 Jiří PŮHONÝ - 1:1
     
    38:30
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Máme srovnáno! O vyrovnání Pardubic se zasloužil JIŘÍ PŮHONÝ, který bekhendem z bezprostřední blízkosti procpal puk přes Soukupa do sítě. Asistence: Daniel Herčík a Patrik Machač.
     
    31:38
    Kolínští se moc prát nechtěli, ruce měli dole. Naopak Lichtag byl dle názoru sudích až příliš aktivní. Dostává dvě minuty za sekání.
     
    31:38
    Při svém debutu v Chance lize málem mohl slavit Křepelka! Jenže jeho střelu z voleje po přihrávce Moronga vychytal Klouček. Po další potyčce se bude znovu vylučovat.
     
    30:06
    Vynikající Soukup! Jeden z Pardubických, teď si nejsem jist, jestli Machač nebo Půhoný, se hnal sám na branku. Jenže brankář Kolína si poradil! I s následnou dorážkou. Pochobradský možná trochu sekl brankáře Kolína přes rukavici.
     
    28:52
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Zdeněk Čáp – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Tomáš Kaut – 2 min., hrubost.
     
    28:24
    Problém pro Kolín. Naar si soupeře na mantinelu přidržel až moc dlouho, puk už byl mimo. A tak kolínský mladík dostává trest za držení. První přesilovka pro Pardubice.
    25:09 Kryštof OUŘADA - 1:0
     
    25:09
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácí vedou 1:0, to když dotlačili puk za čáru. Milana Klouček nahození zřejmě moc neviděl, i přes teč jej však udržel před čárou. Následně však nestačil na dorážku, o kterou se postaral KRYŠTOF OUŘADA. Asistence: Ján Niko.
     
    19:47
    Jenže přesilovky nejsou úplně silná stránka Kolína. Naopak, horší tým v lize není. To teď domácí potvrdili, málem totiž inkasovali. Sám na bránu se hnal Lichtag, ale Soukup předvedl výborný zákrok!
     
    19:30
    Na závěr třetiny je tu přesilovka Kolína, Herčík zastavil Veselého hákováním.
     
    13:26
    Dlouhou pasáž, kdy se bojovalo u mantinelu zakončilo nahození Nedbala, které před brankou tuším Zeman nedokázal nasměřovat do sítě! V tomu mu zabránil skvělý Soukup!
     
    11:12
    Nyní měly Pardubice obrovskou šanci! Střílenou přihrávku před brankou zakončoval Tomáš Zeman těsně vedle! Tohle měl být gól, někteří hráči na lavičce už zvedali ruce. Jenže útočník Dynama nenasměroval puk do branky, dorážku pak vynikajícím zákrokem vychytal Soukup!
     
    08:27
    Dobré střídání Korkiakoskiho lajny! Po střele finského útočníka z ničeho nic zvonila tyč, následně si ještě musel brankář Klouček připsat náročnější zákrok.
     
    02:37
    Velký tlak Kolína před Kloučkem! Matějček a jeho parťáci se hned několikrát snažili procpat puk za brankáře Dynama, ten však zůstal skálopevný. Výborná práce.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 26. Ouřada (Niko), 50. Dlouhý (Cibák) – 39. Půhoný (Herčík, P. Machač)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Cibák, Čáp, Naar, Niko, Křepelka – Sklenář, Koukal (C), Veselý – Dlouhý, Korkiakoski, Zd. Král (A) – Morong, Moravec, Ouřada – Síla, Matějček, Lang.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Dynamo Pardubice B: Klouček (Nečas) – Chabada, Drtina, Nedbal, Oliva (A), Kubíček, Sýkora – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Herčík, P. Machač, Půhoný – Kulhánek, M. Machač, Pochobradský – Turek, T. Zeman, Rohlík.
    Trenér: David Havíř.

    Rozhodčí: Wagner, Kostourek – Vašíček, Bohuněk.
    thejrc.org