Motor ČB – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 17.11.2022, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Jakub VALSKÝ - 2:4
     
    59:21
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor se přece jen ještě jednou prosazuje, a to v přesilové hře! Roman Vráblík posunul kotouč na JAKUBA VALSKÉHO, který se tím nepáral a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roman Vráblík a Jan Štencel.
    57:04 Filip PŘIKRYL - 1:4
     
    57:04
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši se ale stejně prosazují v přesilové hře a snižují na rozdíl tří branek! Jan Štencel posunul puk na modrou, odkud z první pálil Roman Vráblík. Do jeho střely ještě sáhl FILIP PŘIKRYL, který předvedl ukázkovou práci před gólmanem. Asistence: Roman Vráblík a Jan Štencel.
    55:12 Patrik POULÍČEK - 0:4
     
    55:12
    Dynamo právě vstřelilo branku! A nyní už můžeme definitivně říct, že je rozhodnuto! Petr Šenkeřík absolutně nezvládl dostat puk z obranného pásma, když jej sebral u mantinelu Filip Koffer. Ten poté našel úplně volného PATRIKA POULÍČKA, jehož umístěná střela ještě zacinkala o tyč a končí v síti. Asistence: Koffer.
    46:21 Tomáš ZOHORNA - 0:3
     
    18:23
    Dynamo právě vstřelilo branku! A hosté se minutu a půl před sirénou prosazují podruhé! Tomáš Zohorna pěknou zadovkou oslovil v druhé vlně LUKÁŠE RADILA, jehož bomba z první končí nechytatelně v síti na zadní tyči. Asistence: Tomáš Zohorna a Robert Kousal.
    08:12 Tomáš ZOHORNA - 0:1
     
    08:12
    Dynamo právě vstřelilo branku! Východočechům to netrvalo vůbec dlouho a využívají přesilovou hru! Jan Košťálek vyslal střílenou ránu na teč, které se ujal TOMÁŠ ZOHORNA, na jehož změnu směru nemohl Jan Strmeň absolutně reagovat. Asistence: Jan Košťálek a Robert Říčka.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 58. Přikryl (Vráblík, Štencel), 60. Valský (Vráblík, Štencel) – 9. Zohorna (Košťálek, Říčka), 19. Radil (Zohorna, R. Kousal), 47. Zohorna (Radil, Košťálek), 56. Poulíček (Koffer)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Cinka) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Hovorka, Marcel, Šenkeřík, Kachyňa – Dzierkals, Pech (A), Gulaš (C) – Holec, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Tomeček, Koláček, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Will) – Košťálek, T. Dvořák, Bučko, Vála, Hrádek, J. Kolář (A), Chabada – Radil, Zohorna (A), R. Kousal – Matýs, Cienciala, Říčka – Koffer, Poulíček (C), Paulovič – Urban, Rákos, Rouha.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Brejcha, Zíka

    Diváci: 6358
    thejrc.org