Motor ČB – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 17.11.2022, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Jakub VALSKÝ - 2:4
     
    59:21
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor se přece jen ještě jednou prosazuje, a to v přesilové hře! Roman Vráblík posunul kotouč na JAKUBA VALSKÉHO, který se tím nepáral a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roman Vráblík a Jan Štencel.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    57:59
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Jan Košťálek – 2 min., držení.
     
    57:46
    Dnešní utkání sleduje 6358 diváků.
    57:04 Filip PŘIKRYL - 1:4
     
    57:04
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši se ale stejně prosazují v přesilové hře a snižují na rozdíl tří branek! Jan Štencel posunul puk na modrou, odkud z první pálil Roman Vráblík. Do jeho střely ještě sáhl FILIP PŘIKRYL, který předvedl ukázkovou práci před gólmanem. Asistence: Roman Vráblík a Jan Štencel.
     
    55:51
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Daniel Rákos – 2 min., krosček.
    55:12 Patrik POULÍČEK - 0:4
     
    55:12
    Dynamo právě vstřelilo branku! A nyní už můžeme definitivně říct, že je rozhodnuto! Petr Šenkeřík absolutně nezvládl dostat puk z obranného pásma, když jej sebral u mantinelu Filip Koffer. Ten poté našel úplně volného PATRIKA POULÍČKA, jehož umístěná střela ještě zacinkala o tyč a končí v síti. Asistence: Koffer.
     
    53:34
    Tomáš Zohorna je na ledě!
     
    51:58
    Lukáš Radil je na ledě!
     
    51:34
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Tomáš Zohorna – 2 min., hákování.
     
    49:58
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Lukáš Radil – 2 min., faul kolenem.
    46:21 Tomáš ZOHORNA - 0:3
     
    28:34
    Velká šance na domácí straně! Skvělou práci odvedl Tomáš Čachotský, který nemohl zakončovat, a tak objel branku. Následně poslal kotouč zpět před ní a Matěj Toman měl vyloženou gólovku. Místo toho ale pálil doprostřed brány, kde Dominik Frodl zasahuje!
     
    26:12
    Avšak nyní to šance byla a domácí se začínají trochu zvedat! Martin Hanzl předvedl skvělou zasekávačku a posunul puk na Mikuláš Hovorku, který pálil ovšem těsně vedle zadní tyče.
     
    20:46
    Tohle byly dvě obrovské šance Dynama hned v první minutě! Obrana Motoru úplně propadla a před brankou se zjevil sám Zohorna, kterého vychytal Jan Strmeň betonem. K odraženému puku se dostal Jan Košťálek, jenže ani on nedokázal poslat puk do odkryté branky!
     
    19:25
    Motor je v první třetině úplně z tempa a mohl prohrávat klidně o tři branky, Patrik Poulíček ale po křižném pasu trefuje tyč!
    18:23 Lukáš RADIL - 0:2
     
    18:23
    Dynamo právě vstřelilo branku! A hosté se minutu a půl před sirénou prosazují podruhé! Tomáš Zohorna pěknou zadovkou oslovil v druhé vlně LUKÁŠE RADILA, jehož bomba z první končí nechytatelně v síti na zadní tyči. Asistence: Tomáš Zohorna a Robert Kousal.
     
    14:10
    Tohle byla ale velká šance domácích! Jakub Valský posunul bekhendem kotouč na najíždějícího Tomáše Čachotského, který byl hodně tísněn. Přesto ještě zvládl do puku píchnout, ovšem Dominik Frodl zasáhl betonem!
     
    12:19
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Jan Košťálek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    08:57
    A během chvilky to mohlo být dokonce o dvě branky! Rozehrávku Strmeně totiž sebral hostující hráč, který posílal kotouč před úplně prázdnou branku, kde na poslední chvíli zasáhl domácí obránce!
    08:12 Tomáš ZOHORNA - 0:1
     
    08:12
    Dynamo právě vstřelilo branku! Východočechům to netrvalo vůbec dlouho a využívají přesilovou hru! Jan Košťálek vyslal střílenou ránu na teč, které se ujal TOMÁŠ ZOHORNA, na jehož změnu směru nemohl Jan Strmeň absolutně reagovat. Asistence: Jan Košťálek a Robert Říčka.
     
    07:45
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Patrik Marcel – 2 min., sekání.
     
    04:04
    A tohle byla první velká šance zápasu, měli jí Východočeši! Matej Paulovič jel ze strany sám na gólmana a chtěl poslat puk pod horní tyčku, ovšem Jan Strmeň nejspíše maskou zasáhl!
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 58. Přikryl (Vráblík, Štencel), 60. Valský (Vráblík, Štencel) – 9. Zohorna (Košťálek, Říčka), 19. Radil (Zohorna, R. Kousal), 47. Zohorna (Radil, Košťálek), 56. Poulíček (Koffer)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Cinka) – Štencel (A), Vráblík, Bindulis, Hovorka, Marcel, Šenkeřík, Kachyňa – Dzierkals, Pech (A), Gulaš (C) – Holec, Hanzl, Valský – Čachotský, M. Toman, Přikryl – Tomeček, Koláček, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Will) – Košťálek, T. Dvořák, Bučko, Vála, Hrádek, J. Kolář (A), Chabada – Radil, Zohorna (A), R. Kousal – Matýs, Cienciala, Říčka – Koffer, Poulíček (C), Paulovič – Urban, Rákos, Rouha.
    Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Brejcha, Zíka

    Diváci: 6358
    thejrc.org