Havlíčkův Brod – Jihlava 0:3 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 0:3 (kon.) | Poruba – Vítkovice 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Motor ČB 7:6 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 8:1 (kon.) | Sparta – Chomutov 6:2 (kon.)
Plzeň – Kladno 6:2 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 10:2 (kon.) | Liberec – Tábor 8:1 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:4 (kon.) | Zlín – Přerov 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:1 (1:0, 3:1, 4:0)
HC Tábor
Sobota 19.11.2022, 15:15 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:09:42)
     
    59:00
    Tygři se ještě dostali do pár nebezpečných šancí, další góly už ale obrana Jihočechů obětavými bloky nechce dovolit.
     
    57:18
    Liberec právě vstřelil branku! Tygři využili příležitosti, kterou jim Táborští nabídli a tak na výsledkové tabuli zásluhou MARKA ŠŤÁSTKY svítí stav 8:1. Asistence: Langer
     
    56:40
    Rozsíval využil svých rychlých nohou a dostal se až před jihočeského gólmana, tam zkoušel nahrávkou najít svého najíždějícího spoluhráče, ale s nezdarem.
     
    55:50
    Utkání se nyní už spíše dohrává. Vypadá to, že oba týmy už vzdali snahy o změnu stavu zápasu.
     
    54:06
    Po segmentu hry, kdy jsme viděli snahu Táborských vyhodit puk ze svého pásma, se ke střele dostal Hrouda. Hra přerušena po zákroku Ferduse lapačkou.
     
    52:11
    Šťastný nebezpečně vypálil od modré na Bogače, který vyrazil kotouč před sebe. Zde se pokoušel o dorážky Jan Hlavín, avšak neúspěšně.
     
    51:07
    Liberec hraje znovu výborné oslabení. Táborští mají obtíže se zavezením puku do útočného pásma. Nyní dokonce ve snaze o rozehrávku touš vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    50:10
    Sekvence hry, kdy se kotouč hrál spíše ve středním pásmu končí vyloučením Marka Šťástky za napadení.
     
    48:18
    Průšek se jako obránce rozjel po levé straně až do oblasti kruhu, odkud vyslal ránu na branku. Puk ale jen proplachtil vedle klece táborského fantoma, jenž tak nemusel zasahovat.
     
    47:09
    Langerovu střelu z blízkosti mířenou do šibenice vyráží táborský gólman vyrážečkou mimo.
     
    46:00
    Liberec právě vstřelil branku! studená sprcha pro Jihočechy. Ferdus se po chycení střely Pekaře unáhlil s rozehrávkou a puku se tak ujal PAVEL PRŮŠEK. Stav utkání 7:1.
     
    44:10
    Táborští se i přes nepříznivý stav utkání snaží vyvíjet útok. Tygři ale houževnatého soupeře dál než do střední vzdálenosti od Bogače nepouští.
     
    43:05
    Liberec právě vstřelil branku! A je tu další rychlý sled dvou branek! O navýšení na rozdíl pěti gólu se postarala hůl DANIELA PEKAŘE. Asistence: Kučera, Seidl
     
    41:14
    Liberec právě vstřelil branku! Ferdus se unáhlil, když skočil po kotouči v brankovišti. Kusu černé gumy se ale před ním zmocnil MATYÁŠ KRATOCHVÍL, který neměl nejmenší problém s jeho zasunutím za brankovou čáru. Asistence: Jarabko, Rozsíval
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:44.
     
    Ve druhém dějství byl výkonnostní rozdíl obou mužstev vidět zdaleka více. Jihočeši sice nejdříve srovnali, poté už to byla ale dominance ze strany Libereckých. Ti si vzali svoje vedení po chvíli zpátky a následně zpražili vzdorující Táborské dvěma slepenými góly. Na výsledkové tabuli tak svítí stav 4-1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Marken.cz

    Kryštof Havíř

    Branky a nahrávky: 17. Seidl (Jarabko), 26. Kučera (Prokůpek), 33. Šťástka (Ehrenberger, Kučera), 34. Hrouda, 42. Kratochvíl (Jarabko, Rozsíval), 44. Pekař (Kučera, Seidl), 46. Průšek, 58. Šťástka (Langer) – 24. Křepelka (Bouška)


    Bílí Tygři Liberec: Bogač (Macourek) – Jarabko, Seidl, Pilíšek, Hrouda, Průšek (C), Stromský, Ehrenberger – Prokůpek, Šťástka, Langer, Rozsíval, Kučera (A), Pekař, Kratochvíl, Bajer
    Trenér: Milan Plodek

    HC Tábor: Ferdus (Wajtr) – Jirášek, Bačo, Mrázek, Jaroš, Šťastný (A), Céza, Honzík – Pospíchal, Eremiáš (C), Mohyla (A), Vrba, Křepelka, Bouška, Hlavín, Němeček, Podzimek, Suchan
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Dyršmíd – Juránek, Herles
    thejrc.org