Vyškov – Val. Meziříčí 3:4 (kon.) | SHKM Hodonín – Nový Jičín 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 7:4 (kon.)
Písek – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Příbram – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Znojmo – Kopřivnice 3:4 (po pr.)
Žďár n/S – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.) | Klatovy – Ústí n/L 0:2 (kon.) | Chomutov – Děčín 3:2 (po pr.)
Mostečtí Lvi – Letňany 0:7 (kon.) | Řisuty – Tábor 4:7 (kon.) | Cheb – Hronov 4:2 (kon.)
Kobra – Vrchlabí 3:1 (kon.)
konec
Hokej Vyškov
3:4 (1:2, 0:1, 2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 19.11.2022, 17:002. liga skupina Východ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:47 Vojtěch DOBIÁŠ - 3:4
     
    48:47
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov využívá přesilovku a znovu se dotahuje na soupeře! VOJTĚCH DOBIÁŠ chtěl vyslat křižný pas na svého spoluhráče, jenž čekal na protější straně brankoviště na střelu, jeden z bránících hráčů si ale hrací předmět nešťastně sám zkopl do sítě. Bez asistence.
    44:20 Richard PĚTNÍK - 2:4
     
    44:20
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    RICHARD PĚTNÍK využil špatného zpracování kotouče vyškovskou obranou, ujal se hracího předmětu a ihned se s ním vydal do úniku, ve kterém překonal Kořénka střelou mezi betony. Bez asistence.
    43:26 Martin SNÁŠEL - 2:3
     
    43:26
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Matěj Kořenek kličkoval s kotoučem až za bránu, odkud poslal skvělou zadovku na MARTINA SNÁŠELA, jenž střelou z první vstřelil kontaktní branku. Asistence: Matěj Kořenek a Tomáš Žižka.
    38:42 Tomáš MARTINEC - 1:3
     
    38:42
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tomáš Andris vybojoval puk na pravé straně mantinelu a přesným pasem našel na protější straně pásma TOMÁŠE MARTINCE, který střelou od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tomáš Andris a Tomáš Hanák.
    18:44 BACHÁNEK - 1:2
     
    18:44
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři jdou do vedení! Richard Pětník se vydal do přečíslení dva na jednoho, během něhož se rozhodl z vrcholku kruhů vystřelit. Jeho pokus však šel mimo, s velkým štěstím se odrazil od zadního mantinelu přesně do jízdy ADAMU BACHÁNKOVI, který jej poslal k bližší tyči Kořénkovy svatyně. Asistence: Richard Pětník a Ondřej Gabrhelík.
    17:36 Michael VAVŘÍK - 1:1
     
    17:36
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Tomáš Martinec skvělým forčekinkem sebral domácímu obránci kotouč na zadním mantinelu a přesnou zadovkou našel MICHAELA VAVŘÍKA, jenž kotouč doklepl za Kořénkova záda. Asistence: Tomáš Marinec.
    11:20 Tomáš KOMÍNEK - 1:0
     
    11:20
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla skvělá akce! Domácí využili špatného střídání Valašského Meziříčí, Jan Holemý se po zisku puku ve středním pásmu okamžitě vydal do útoku, krásným křižným pasem našel na druhé straně pásma rozjetého TOMÁŠE KOMÍNKA, který už pouze zakončil do zcela odkryté klece. Bod za asistenci si připisuje Jan Holemý.

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 12. Komínek (Holemý), 44. Snášel (Kořenek, Žižka), 49. Dobiáš – 18. Vavřík (Martinec), 19. Bachánek (Pětník, Gabrhelík), 39. Martinec (Andris, Hanák), 45. Pětník


    Hokej Vyškov: Kořének (Micka) – Vosátko, Hohl, Studený, Hefka, Mikulík, Holemý, Žižka (C) – Snášel, Dobiáš, Janeček – Tomajko, Komínek (A), Vašíček – Čuřík, Kořenek, Popelka – Lekeš
    Trenér: Michal Konečný

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Růžička) – Ďurkáč (A), Talafa, Gréč, Holiš, Hanák, Gabrhelík, Riedl – Martinec, Pětník, Bachánek – Pokorný, Tarnoczy, Vávra – Vavřík, Andris, Kozubík
    Trenér: Lukáš Plšek

    Rozhodčí: Šico – Tvrdý, Voznička
    bahis siteleri