Mountfield HK – Zlín 7:0 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.)
Pardubice – Olomouc 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (kon.) | Liberec – Sparta 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:3 (1:1, 0:1, 3:1)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 21.11.2022, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Partner:
     
    59:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle je ale pro hosty hodně kruté. Zvagulis se na pravém kruhu dostal ke střele, kterou Bočan opět vyrazil. Lotyšský forvard se poté dostal k dorážce, ale úspěšný byl až další důrazný Bruslař a sice TOMÁŠ VYROUBAL. Asistence: Zvagulis.
     
    58:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ani obětavost však hráčům Plzně nestačila. Na levém kruhu vypálil Polák a Bočan puk vyrazil před sebe. Tam stál připravený VOJTĚCH HRADEC, který puk uklidil do branky. Asistence: Polák.
     
    48:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Až nyní to zkusil Pešek, jehož střelu vyrazil Stuchlík na hokejku připraveného ADAMA BENÁKA, jenž z pravého kruhu procedil puk od branky. Asistence: Pešek, Dvořák.
     
    45:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    K vyhození se poté na druhé straně kluziště dostal Polák a po jeho střele se puk otřel o TOMÁŠE VYROUBAL. Bočanovi se nepodařilo zkrotit poskakující kotouč a my máme vyrovnáno. Asistence: Polák.
     
    28:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A následný útok plzenští hráči mění v branku. Přesnou přihrávku Dvořáka uklidil do branky ADAM BENÁK, jenž dostal u levé tyčky dostatek prostoru. Asistence: Dvořák a Remeš.
     
    07:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To už ale neplatí. Hosté využívají přesilovku díky přesné střele ADAMA DVOŘÁKA, jenž z pravé strany mířil přesně – 1:1. Asistence: Benák.
     
    06:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec to vyšlo, po pasu Marka Vlasáka pálil od levé tyčky VOJTĚCH POLÁK. Asistence: Vlasák M., Zvagulis.
    Marken.cz

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 7. Polák (Vlasák M., Zvagulis), 46. Vyroubal (Polák), 59. Hradec (Polák), 60. Vyroubal (Zvagulis) – 8. Dvořák (Benák), 29. Benák (Dvořák, Remeš), 49. Benák (Pešek, Dvořák)


    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Hora) – Moravec "C", Sypecký, Němec, Vochvest, Hrouda, Vlasák A., Hlinský – Vlasák M., Vimmer, Hradec "A", Malínek, Gardoň, Půček "A", Polák, Hruška, Zvagulis, Šachl, Lisler, Vyroubal
    HC Škoda Plzeň: Bočan (Jansa) – Houdek, Skok, Jiříček, Holubec, Eichler, Prošek – Mazanec "A", Kaiser, Borák, Korčák, Pešek, Dvořák, Soukup, Kučera, Benák, Matuška, Remeš, Kreuzman, Dáňa "C"

    Rozhodčí: Valda, Domský – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 78
    thejrc.org