Mountfield HK – Zlín 7:0 (kon.) | Jihlava – K. Vary 1:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.)
Pardubice – Olomouc 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 4:3 (kon.) | Liberec – Sparta 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:0 (0:0, 5:0, 2:0)
Berani Zlín
Pondělí 21.11.2022, 13:15 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Partner:
     
    49:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield zvyšuje na 7:0! Jan Boukal nejprve obkroužil branku, vzal to na sebe a vystřelil. Málek puk vyrazil jen před sebe, ke kterému se dostal jako první Vito Idžan, ten se pokoušel o dorážku, ale marně. Odražený kotouč následně doputoval k JANU BOUKALOVI, který zakončoval do již odkryté klece.
    Asistence: Vito Idžan.
     
    40:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá klasickou početní výhodu a dostává se do trháku! Kapitán Matěj Havlíček si našel dobře postaveného PETRA MORAVCE na levém kruhu, který propálil Tomáše Málka a připisuje si v dnešním zápase hattrick!
    Asistence: Matěj Havlíček, Michal Beneš.
     
    35:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je kanonáda! Hradec přidává pátý gól! Na levém křídle vybojoval puk Jan Vencl, poslal ho na MATĚJE LEDNA, který mířil mezi betony Synka, jenž si myslel, že má kotouč pod kontrolou, ale nakonec mu propadl za brankovou čáru.
    Asistence: Jan Vencl, Petr Moravec.
     
    35:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dvou minutách zvyšuje Mountfield na 4:0! Podobně jako předtím zakončil z těsné blízkosti PETR MORAVEC, tentokrát však tečoval nahození Filipa Žaby od modré a v dnešním utkání si připisuje druhý gól!
    Asistence: Filip Žaba, Lukáš Král.
     
    33:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhou šanci skórovat domácí proměnili, a odskakují tak na rozdíl tří gólů! Jan Vencl našel osamoceného PETRA MORAVCE, který z těsné blízkosti překonal forhendovou kličkou hostujícího brankáře Tobiáše Synka.
    Asistence: Jan Vencl, Matěj Leden.
     
    24:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zanedlouho dává druhý gól! Ačkoliv této brance předcházela akce Zlínských, byli to právě Lvi, kteří skórovali. Jaroslav Prášek byl tentokrát nahrávač, MATĚJ LEDEN naopak střelec, který zakončil z první z mezikruží.
    Asistence: Jaroslav Prášek, Petr Moravec.
     
    20:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec otevírá skóre utkání! Lvi se dostali do útočné třetiny, kde chvíli kombinovali. Matěj Leden poslal přihrávku od mantinelu z levého křídla na JAROSLAVA PRÁŠKA, který stál v mezikruží a nekompromisně zavěsil.
    Asistence: Matěj Leden, Michal Beneš.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 21. Prášek (Leden, Michal Beneš), 25. Leden (Prášek, Moravec), 34. Moravec (Vencl, Leden), 36. Moravec (Žaba, Král), 36. Leden (Vencl, Moravec), 41. Moravec (Havlíček, Michal Beneš), 50. Boukal (Idžan)


    Mountfield HK: Kasal (Mrázek) – Havlíček (C), Táborský, Hušek, Žaba, Pavič, Pelda, Boukal – Matěj Beneš (A), Klíma, Král, Idžan, Novotný, Hora, Leden, Prášek, Moravec, Vencl, Michal Beneš (A).
    Trenér: Jiří Janoušek

    Berani Zlín: Synek (Málek) – Hamrla, Burian, Zavřel, Nábělek (C), Špaňhel, Velikovský, Šišák – Sadovikov, Frömel, Ramert, Heš (A), Chludil (A), Marek, Kaláč, Laciga, Babulík, Čechmánek, Pilát, Tomek.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Všetečka, Jiruška

    Diváci: 34
    bahis siteleri