Columbus – Florida 5:3 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 3:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Florida Panthers
Pondělí 21.11.2022, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Colin WHITE - 5:3
     
    59:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Přeci jen se povedlo Floridě střelecky prosadit! Docílil toho po střele Cousinse při dorážce COLIN WHITE, který propasíroval kotouč za záda Tarasova, jenž byl přilepen u své pravé tyče, ale puk mu i tak propadl mezi betony do sítě! Asistence: Nick Cousins, Josh Mahura.
    58:11 Boone JENNER - 5:2
     
    58:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí navíc následně využívají přesilovku a už není, co řešit! Střílenou přihrávku Gaudreaua zpoza pravého kruhu usměrnil za záda Bobrovského svým protečováním před brankovištěm BOONE JENNER! Asistence: Johnny Gaudreau, Emil Bemström.
    47:55 Johnny GAUDREAU - 4:2
     
    47:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    A tak přišel zničehožnic úder! Nyquist našel na okraji levého kruhu JOHNNYHO GAUDREAUA, který i přes prvotní problémy se zpracováním měl dostatek času na to, aby se srovnal a vypálil směrem na Bobrovského, kterého střelou na bližší tyč propálil! Asistence: Gustav Nyquist.
    41:57 Sean KURALY - 3:2
     
    41:57
    Columbus právě vstřelil branku!
    Barkov zpoza pravého kruhu přestřelil a nastartoval tím protiútok domácích, kteří se v oslabení dostávají do vedení! Eric Robinson potáhl kotouč až do pravého kruhu, jeho střílená přihrávka se odrazila do těla najíždějícího SEANA KURALYHO a od něj puk zamířil za záda bezmocného Bobrovského. Asistence: Eric Robinson, Andrew Peeke.
    36:38 Aaron EKBLAD - 2:2
     
    36:38
    Florida právě vstřelila branku!
    A to také přichází! Nedůrazná defenziva nedokázala odstavit od levého mantinelu sjíždějícího AARONA EKBLADA, který se trestuhodně dostal až před brankoviště a podstřelil Daniila Tarasova. Tenhle gól jde jednoznačně za obranou Columbusu, která proti Ekbladovi nevystoupila. Asistence: Gustav Forsling, Nick Cousins.
    22:53 Kent JOHNSON - 2:1
     
    22:53
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí nikam nespěchali. Trpělivě kombinovali v útočném pásmu a hledali ideální střeleckou pozici. Tu nakonec našel KENT JOHNSON, který z pravého kruhu vypálil nejen přes obránce, ale ještě zpoza clony Jennera před Bobrovským. Svou střelu poslal mezi beton a lapačku hostujícího brankáře, díky čemuž jde Columbus trochu nečekaně do vedení! Asistence: Johnny Gaudreau, Marcus Bjork.
    11:21 Jegor ČINACHOV - 1:1
     
    11:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přestože domácí toho ještě v útočném pásmu moc neodehráli, mohou zkoušet taktiku brejků! JEGOR ČINACHOV zachytil na modré čáře křižnou přihrávku do pravé strany a vyrazil přes celé kluziště až k brance, kterou hájí Bobrovskij. Rozhodl se nakonec nic nevymýšlet a vyslal prudší střelu z mezikruží, kterou brankáře hostů překonal. Bez asistence.
    07:52 Matthew TKACHUK - 0:1
     
    07:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Columbus chyboval v rozehrávce za svou brankou a místo, aby dostal kotouč do neutrální zóny, jen nahrál na modrou čáru soupeři, který toho dokonale využil! Střelu Gustava Forslinga totiž před brankovištěm tečoval MATTHEW TKACHUK, který usměrnil kotouč pod horní tyčku a nedal Tarasovovi šanci zareagovat. Asistence: Gustav Forsling.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 12. Činachov, 23. K. Johnson (J. Gaudreau, M. Bjork), 42. Kuraly (E. Robinson, Peeke), 48. J. Gaudreau (Nyquist), 59. Jenner (J. Gaudreau, Bemström) – 8. M. Tkachuk (Forsling), 37. Ekblad (Forsling, Cousins), 60. White (Cousins, Mahura)


    Columbus Blue Jackets: Tarasov (Korpisalo) – M. Bjork, Gavrikov, Gudbranson, Christiansen, Bayreuther, Peeke – Nyquist (A), Jenner (C), J. Gaudreau – Činachov, Sillinger, Fix-Wolansky – Bemström, Gaunce, K. Johnson – Olivier, Kuraly, E. Robinson.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Knight) – Ekblad (A), Forsling, Montour, M. Staal, Mahura, Gudas – Barkov (C), White, Verhaeghe – Luostarinen, Bennett, M. Tkachuk (A) – Lomberg, Lundell, Reinhart – Hörnqvist, Cousins, E. Staal.

    Rozhodčí: Pollock, St. Pierre – Suchánek, Murray

    Diváci: 15643
    bahis siteleri