Montreal – Buffalo 2:7 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 3:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:7 (1:3, 1:1, 0:3)
Buffalo Sabres
Středa 23.11.2022, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:26 Jeff SKINNER - 2:7
     
    54:26
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a definitivně rozhodují o své výhře, to se už nyní troufám napsat. JEFF SKINNER vypálil z pravého kruhu bez přípravy přesně ke vzdálenější tyči.
    Asistence: Dylan Cozens a Rasmus Dahlin.
    46:39 Tage THOMPSON - 2:6
     
    46:39
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Hosté směřují za vítězstvím, kterému jsou blíž a blíž. Skinner zády k brance přihrál bekhendem do pravého kruhu, odkud střílel TAGE THOMPSON na bližší tyč a puk si našel cestu až do sítě.
    Asistence: Jeff Skinner a Vinnie Hinostroza.
    43:48 Henri JOKIHARJU - 2:5
     
    43:48
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Buffalo svému soupeři odskakuje opět na tříbrankový rozdíl. Velkou práci odvedl Tuch, který objel s pukem branku a bekhendem přihrál na vzdálenější tyč, kam si sjel HENRI JOKIHARJU a z ostrého úhlu zamířil do horní části domácí svatyně, kam Jake Allen nemohl dosáhnout.
    Asistence: Alex Tuch a Tage Thompson.
    33:57 Sean MONAHAN - 2:4
     
    33:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje, nyní se raduje domácí tým. První střelu dokázal Craig Anderson vyrazit betony, ovšem nepohlídaný SEAN MONAHAN si dojel i k dorážce a kotouč rychle adresoval za záda strážce svatyně Sabres.
    Asistence: Jevgenij Dadonov a Chris Wideman.
    31:21 Jeff SKINNER - 1:4
     
    31:21
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Domácí sice už hráli v plném počtu, přesto inkasují čtvrtý gól. Buffalo velmi dobře zakombinovali v útočné třetině, Thompson poslal přihrávku před poloodkrytou část svatyně Montrealu a JEFF SKINNER zblízka doklepl puk za ležícího brankáře.
    Asistence: Tage Thompson a Alex Tuch.
    02:57 Cole CAUFIELD - 1:3
     
    02:57
    Montreal právě vstřelil branku!
    Během tří minut tu máme čtvrtý gól, obrany obou týmů zůstaly asi zatím v šatně. COLE CAUFIELD po kombinaci u modré čáry vypálil tvrdě bez přípravy a kotouč prošel až do sítě hostujícího celku.
    Asistence: Kaiden Guhle a David Savard.
    02:13 Alex TUCH - 0:3
     
    02:13
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A je to o tři góly, ALEX TUCH si nabruslil s kotoučem na hranici pravého kruhu a švihem na bližší stranu, kde byl volný prostor, překonává gólmana Montralu potřetí.
    Asistence: Rasmus Dahlin a Jeff Skinner.
    00:52 John PETERKA - 0:2
     
    00:52
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A je tu druhý gól v síti Montrealu. Cozens se u pravé tyče několikrát snažil dostat puk do branky, to se mu sice nepovedlo, ale co se nepovedlo jemu, obstaral JOHN PETERKA, který dojel odražený puk a hbitě jej odeslal za záda brankáře.
    Asistence: Dylan Cozens a Jack Quinn.
    00:35 Rasmus DAHLIN - 0:1
     
    00:35
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    Na úvodní branku se dlouho čekat nemuselo. RASMUS DAHLIN využil přihrávky z levé strany a střílel na bližší tyč, jeho pokus ještě tečoval do horní části branky jeden z protihráčů a domácí gólman už nestačil reagovat.
    Asistence: Tage Thompson a Jeff Skinner.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 3. Caufield (Guhle, Savard), 34. Monahan (Dadonov, Wideman) – 1. Dahlin (T. Thompson, J. Skinner), 1. Peterka (Cozens, Quinn), 3. Tuch (Dahlin, J. Skinner), 32. J. Skinner (T. Thompson, Tuch), 44. Jokiharju (Tuch, T. Thompson), 47. T. Thompson (J. Skinner, Hinostroza), 55. J. Skinner (Cozens, Dahlin)


    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Edmundson (A), Matheson, Savard, Guhle, Wideman, Harris – Dach, Suzuki (C), Caufield – Gallagher (A), Dvorak, Slafkovský – J. Anderson, Monahan, Dadonov – Armia, Evans, Pezzetta.
    Trenér: M. St. Louis.

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Luukkonen) – Dahlin (A), Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Bryson – Tuch, T. Thompson, J. Skinner – Peterka, Cozens, Quinn – V. Olofsson, Mittelstadt, Hinostroza – Jost, Girgensons (A), Asplund.
    Trenér: D. Granato.

    Rozhodčí: C. Beach, J. StPierre – T. Toomey, J. Deschamps

    Diváci: 20 984
    thejrc.org