Maroko – Chorvatsko 0:0 (kon.) | Německo – Japonsko 1:2 (kon.) | Španělsko – Kostarika 7:0 (kon.)
Belgie – Kanada 1:0 (kon.)
konec
Maroko
0:0 (0:0)
Chorvatsko
Středa 23.11.2022, 11:00 • Al Bayt Stadium, Al Khor • Mistrovství světa • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Mistroství světa pokračuje ve velkém tempu a i dnes jsou na programu čtyři střetnutí, přičemž program odstartuje duel mezi Marokem a Chorvatskem. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Maroko
    Maroko se na Mistroství světa dostala bez větších problémů, protože ovládlo svou kvalifikační skupinu a ve finálním boji o postup zdolalo ve dvou zápasech Mali 1:0. Maročanům se následně vydařila i samotná příprava na šampionát, z pěti zápasů ani jednou neprohráli a připsali si tři výhry. Určitě jsou tedy dobře naladění a klidně mohou potrápit evropské favority ve skupině F. Uvidíme, jak se předvedou v prvním duelu proti Chorvatům.

    Poslední tři utkání
    Maroko vs. Gruzie – 3:0
    Paraguay vs. Maroko – 0:0
    Maroko vs. Chile – 2:0

    Nominace Maroka

    Brankáři: Jasín Bunú (FC Sevilla/Šp.), Munír Muhamadí (Al-Vahda/Saúd. Ar.), Ahmad Rizá Tadžnautí.

    Obránci: Jahjá Attíat Allá (oba Wydad), Najíf Adžuird (West Ham/Angl.), Badr Banún (SC Katar/Kat.), Ašraf Darí (Brest/Fr.), Džavád Jamík (Valladolid/Šp.), Ašraf Hakimí (Paris St. Germain/Fr.), Nussajír Mazráví (Bayern Mnichov/Něm.), Romain Saís (Besiktas/Tur.).

    Záložníci: Sufján Amrabat (Fiorentina/It.), Sálim Amallá (Standard Lutych/Belg.), Bilál Channús (Genk/Belg.), Jahjá Džabrání (Wydad), Abdal Hamíd Sabirí (Sampdoria Janov/It.), Azzadín Únahí.

    Útočníci: Sufján Búfál (oba Angers/Fr.), Zakaríja Abuchlál (Toulouse/Fr.), Ilías Chaír (QPR/Angl.), Valíd Chaddíra (Bari/It.), Júsuf Nasjrí (FC Sevilla/Šp.), Abda Azzalzúlí (Pamplona/Šp.), Abdar Razak Hamdallá (Al-Ittihád//Saúd. Ar.), Amín Harít (Marseille/Fr.), Hakím Zijach (Chelsea/Angl.).
     
    Chorvatsko
    Chorvatská úspěšná generace už pomalu stárne, letos tak budou mít jednu z posledních šancí na mezinárodní triumf. Na posledním Mistroství světa od toho nebyli daleko, až ve finále je zastavila Francie. Není tedy překvapením, že kvalifikaci Chorvati zvládli bez problémů, protože ze své kvalifikační skupiny postupovali rovnou na finálový turnaj. A i v nové sezoně se jim nad míru daří, aktuálně mají na svém kontě pět vítězství za sebou a v posledním utkání před šampionátem porazili Saúdskou Arábii 1:0. Dnes tak myslí jen na výhru.

    Poslední tři utkání
    Saúdská Arábie vs. Chorvatsko – 0:1
    Rakousko vs. Chorvatsko – 1:3
    Chorvatsko vs. Dánsko – 2:1

    Nominace Chorvatska

    Brankáři: Dominik Livakovič (Dinamo Záhřeb), Ivica Ivušič (Osijek), Ivo Grbič (Atlético Madrid).

    Obránci: Domagoj Vida (AEK Atény), Dejan Lovren (Zenit Petrohrad), Borna Barišič (Glasgow Rangers), Josip Juranovič (Celtic Glasgow), Joško Gvardiol (Lipsko), Borna Sosa (Stuttgart), Josip Stanišič (Bayern Mnichov), Martin Erlič (Sassuolo), Josip Šutalo (Dinamo Záhřeb).

    Záložníci: Luka Modrič (Real Madrid), Mateo Kovačič (Chelsea), Marcelo Brozovič (Inter Milán), Mario Pašalič (Bergamo), Nikola Vlašič (FC Turín), Lovro Majer (Rennes), Kristijan Jakič (Eintracht Frankfurt, Luka Sučič (Salcburk).

    Útočníci: Ivan Perišič (Tottenham), Andrej Kramarič (Hoffenheim, Mislav Oršič, Bruno Petkovič (oba Dinamo Záhřeb), Ante Budimir (Pamplona), Marko Livaja (Hajduk Split).
     
    Úvodní sestavy:

    Maroko: Búnú – Hakimí, Mazráwí, Akird, Saïss (C) – Amrábat – Únáhí, Amalláh – Zíjáš, Nasírí, Búfál.
    Náhradníci: Munír, Tadnautí – Hamdalláh, Zarúrí, Sábírí, Šáír, Abúchlál, Ezázúlí, al-Jámiq, Darí, Šeddíra, El Chanús, Bánún, al-Idrísí, Džabrán.
    Trenér: Walíd Ragrágí.

    Chorvatsko: Livaković – Lovren, B. Sosa, Gvardiol, Juranović – Brozović – Modrić (C), Kovačić – Vlašić, Kramarić, Perišić.
    Náhradníci: Grbić, Ivušić – Stanišić, Barišić, Erlić, Majer, Livaja, Pašalić, Petković, Budimir, Oršić, Vida, Šutalo, Sučić, Jakić.
    Trenér: Zlatko Dalič.

    Rozhodčí: Rapallini – Belatti, Bonfá (všichni ARG).
     
    Obě jedenáctky už nastupují na hrací plochu, za chvíli si tak poslechneme národní hymny.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Maroko provedlo úvodní výkop utkání, ale s rozehrávkou to hned má dost složité, protože se Chorvati pustili do velmi aktivního presu.
     
    2
    Díky své aktivitě jde dopředu Chorvatsko, Borna Sosa si hledal přihrávku na levé straně, ale stopku mu vystavili dva protihráči.
     
    3
    O míč se zatím převážně bojuje, což nyní potvrzuje při napadání Selím Amalláh, ten však balón srazil jen do zámezí.
     
    4
    Maroko přece jen už začíná trochu ztrácet, protože nyní musí hrát hluboko na své polovině a brání se proti stupňujícímu náporu Chorvatů.
     
    5
    Africký celek poprvé v utkání chyboval při rozehrávce, díky tomu se ke střele málem dostal Andrej Kramarić, ale na poslední chvíli zasáhl jeden z obránců Maroka a míč odklidil na roh.
     
    6
    Po rohovém kopu panoval ve vápnu Maročanů obrovský zmatek, přes zahuštěný prostor ale Chorvatsko nakonec nezakončilo a musí se zatáhnout dozadu.
     
    7
    Sofján Amrábat předvedl výborný skluz, kterým zasáhl jen míč a jeho tým tak může jít poprvé v zápase dopředu.
     
    8
    Selím Amalláh si hledal střeleckou pozici v šestnáctce, protihráči ho ale rychle dostoupili, takže mu nedovolili střelu ani přesnou přihrávku.
     
    9
    Hakím Zíjáš se pokoušel o přenesení hry, ale to příliš přesné nebylo. Jeho spoluhráči však následně skvěle zapracovali při napadání, míč však nakonec nezískali kvůli faulu.
     
    10
    Nikola Vlašić zkusil zahrozit z pravé strany, pod tlakem ale nezvládl těžké zpracování přihrávky a míč mu tak utekl až za brankovou čáru.
     
    11
    V úvodních deseti minutách jsme žádnou větší šanci neviděli, ale lépe hrají určitě Chorvati, kteří zatím lehce potvrzují roli favorita. Teď si ale musí vytvořit gólovku.
     
    12
    Maročané trochu uklidňují hru na své polovině, kde se ale stejně musí mít na pozoru, protože soupeř taky nechce dávat žádný prostor zadarmo.
     
    13
    Sufján Búfál si úspěšně zpracoval vysoký míč a následně centroval do šestnáctky, kde to nadvakrát zkoušel Hakím Zíjáš, ale ani jednou neprostřelil obranný val protivníka.
     
    14
    Vzápětí musel Dominik Livaković poprvé zasahovat, ale nic složitého to nebylo, protože rána Ašrafa Hakimího byla sražená přímo do jeho náruče.
     
    15
    Poprvé v zápase byla pořádně vidět chorvatská legenda Luka Modrić, který velmi nadějně centroval před bránu, jenže tam nečekali žádní jeho spoluhráči.
     
    16
    Chorvatsko má o něco větší držení míče než Maroko a nyní z toho může opět těžit. Po pravé straně to sice moc dopředu nešlo, ale aspoň tam bude rozehrávat aut.
     
    17
    Ivan Perišić výborně vystihl rozehrávku a následně dost nečekaně střílel tak z dvaceti metrů. Jeho pokus rozhodně nebyl beznadějný, ale nakonec skončil pouze nad horní tyčí.
    17. Perišić to zkusil z velké dálky
     
    18
    Hakím Zíjáš je zatím hodně vidět, nyní se ocitl v role nahrávače, protože svým centrem málem našel hlavu Júsufa Nasírího, ale tomu nakonec zakončení uteklo o pár čísel.
     
    19
    Maroko ze svého tlaku těží první nebezpečnou standardku utkání, která bude rozehrána jen kousek od pokutového území.
     
    21
    Hakím Zíjáš přímé kopy umí, není tedy divu, že šel do přímého zakončení, avšak Chorvati postavili vysokou zeď a zakončení ke svému brankáři nepustili.
     
    22
    Chorvatsko z rychlé protiakce získalo roh, ze kterého letěl centr na bližší tyč. Tam vyčkával Andrej Kramarić, ale zakončení pod tlakem nezvládl.
     
    23
    Sufján Búfál dokonale vypomohl při bránění, kdy čistým způsobem vypíchl míč a dokonce ho udržel pod kontrolou.
     
    24
    Ašraf Hakimí skoro až neuvěřitelně zachytil dlouhou přihrávku na hraně hrací plochy, avšak nakonec se měl pískat odkop od branky, protože míč se přece jen ocitl těsně v zámezí.
     
    25
    Júsuf Nasírí dostal výborný pas za obranu a dokonce si pohlídal i ofsajd, avšak pak už se k němu stáhli chorvatští obránci, kteří ani tentokrát nedovolili zakončení na branku.
     
    26
    Andrej Kramarić s Ivanem Perišićem předvedli výbornou souhrnu, díky tomu mohl přijít další centr, avšak tam zase chyběli chorvatští hráči, takže Jásín Búnú měl snadnou práci.
     
    28
    Tempo hry se nyní trochu uklidňuje, o což se stará Chorvatsko, kterému přece jen už trochu dochází síly.
     
    29
    Mateo Kovačić si přece jen našel na levé straně pozici k centru, avšak Jásín Búnú si opět hlídal, vyběhl daleko od své brány a přerušil útok soupeře.
     
    30
    V úvodních třiceti minutách jsme projektil na bránu neviděli, celkově je to opravdu hodně vyrovnané. Teď ale u míče bude Maroko, protože Luka Modrić při napadání fauloval.
     
    31
    Chorvati si chvíli oddechli a nyní už zase velmi aktivně napadají a soupeři nedávají žádný prostor při rozehrávce. Maročané se tak pomalu dostávají pod tlak.
     
    32
    Chorvatsko už začíná dominovat v rámci držení míče, nyní si to ale na půlící čáře zbytečně zkomplikovalo, Hakím Zíjáš ho na chvíli získal, ale nakonec ho neudržel pod kontrolou.
     
    33
    Souboj na středu hřiště opět zvládl lépe evropský celek, ten raději uklidil míč až ke svému brankáři a s útočným snažením tak bude začínat nanovo.
     
    34
    Josip Juranović šel pomoci dopředu, kde na pravé straně dostal výborný pas a vzápětí hned přihrával do šestnáctky, ale tam zase chyběli hráči v bílých dresech.
     
    35
    Pod tlakem jsou po delší době Chorvati, v rohu hřiště však dobrou práci odvedl Marcelo Brozović, který míč vykopl dopředu, přičemž trefil protihráče a získal tak aut.
     
    37
    Marcelo Brozović ještě jednou zahrál výborně, protože sám obešel čtyři protihráče a dopředu pak vyslal Nikolu Vlašiće, který ale zase neměl dostatečnou podporu spoluhráčů.
     
    38
    Ašraf Hakimí mířil do středu hřiště, tam mu ale míč odkopl napadající protihráč, ale ten ho zahrál jen k stoperovi Maroka.
     
    39
    Maročané ukazují, že ještě mají spoustu energie, díky tomu jsou ve všech soubojích včas a i díky tomu nyní získali vhazování prakticky z ničeho.
     
    40
    Azzáedín Únáhí zůstal celkem zapomenutý v pokutovém území soupeře, čas na zakončení si ale nenašel, protože se k němu protihráči opět bleskově stáhli.
     
    41
    Luka Modrić dal soupeři další přímý kop, ale ten Chorvati opět úspěšně uhlídali, centr Hakíma Zíjáše šel hned mimo nebezpečnou zónu.
     
    42
    Nikola Vlašić si zničehonic sedá na trávník a ukazuje na své kolo. Bude z toho tedy ošetření a snad nebude chorvatskému útočníkovi nic vážného.
     
    43
    Nikola Vlašić si chvíli pobyde za postranní čárou, žádné vážné zranění to ale naštěstí nebude a vzápětí se vrátí do hry.
     
    44
    Joško Gvardiol výborně odtlačil od míče nabíhajícího Azzáedína Únáhího, míč tak doletěl až mimo hrací plochu a rozehrávat bude Dominik Livaković.
     
    45
    Sufján Búfál se sice diví, ale rozhodně fauloval a Chorvati tak mají možnost krátce před nastavením zaútočit.
     
    45+1
    Jásín Búnú se přece jen ještě musel činit proti nákopu a vzápětí proti střele Nikoly Vlašiće, obojí zvládl na jedničku a stále drží čisté konto!
    45+1. Vlašić a jeho první gólovka
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45+2
    Nikola Vlašić se před chvíli málem zranil a nyní se zase málem prosadil, nastřelil sice jen Nájifa Akirda, ale vzápětí ještě pálil Luka Modrić, jenž však mířil jen kousek nad bránu.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 12:03.
     
    První půle mezi Marokem a Chorvatskem nám přinesla pořádně vyrovnanou podívanou, při které se mohly prosadit oba celky. V závěru poločasu už ale přece jen roli favorita začali potvrzovat Chorvati, kteří si vytvořili několik tutovek, ale ani jednu nevyužili. Na vstřelení gólu ale ještě mají celých pětačtyřicet minut.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Chorvatsko:
    ze hřiště odchází Nikola Vlašić, přichází Mario Pašalić.
     
    47
    Marcelo Brozović při autu hází daleko dopředu, ale tímto způsobem žádného spoluhráče nenašel, takže se o míč musí vzápětí bojovat.
     
    48
    Mario Pašalić hned o sebe dává vědět náběhem za obranu, avšak nic nevymyslel a nakonec je to jedno, protože se mává ofsajd.
     
    49
    Sufján Búfál zkoušel s míčem vymyslet nějaké kouzla a tímto způsobem chtěl obejít protihráče, avšak to se mu nepovedlo a nakonec může být rád za aut.
     
    50
    Sofján Amrábat se po tvrdém zákroku dušuje, že rozhodně Matea Kovačiće nefauloval, ale hlavní sudí už svůj výrok nezmění.
     
    51
    Maroko i po vlastním faulu míč rychle získalo a zase se hnalo do šance, jenže veškeré útočné snažení ukončuje další nedovolený zákrok, který má na svědomí Hakím Zíjáš.
     
    52
    Josip Juranović se výborně uvolnil na pravé straně, ale odcentroval až příliš pozdě, navíc míč poslal na zadní tyč, kde se zrovna žádný spoluhráč nenecházel.
     
    53
    Luka Modrić si málem připsal gól rovnou z rohového kopu, protože se točil směrem do brány, ale přes zahuštěný prostor se míč nedostal a ani dorážka nebyla úspěšná!
    53. Velký zmatek v šestnáctce Maroka gól nepřinesl
     
    54
    Hrát se chvíli nebude, protože si ošetření vyžaduje Nusajr Mazráwí. Snad z toho nebude už druhé zranění v utkání.
     
    55
    Nusajr Mazráwí odchází za čáru po svých, nejspíš se za chvíli zapojí zpátky do hry. Mezitím už se míč opět prohání po zeleném pažitu.
     
    57
    Balón je teď skoro pořád vysoko ve vzduchu a nikdo ho tedy nemá v pevném držení. Tuto pasáž nakonec ukončují Chorvati, kteří kombinují od svých obránců.
     
    58
    Luka Modrić měl v první půli výborné pasy, nyní se mu to ale vůbec nepovedlo a nákop za obranu skončil až mimo hrací plochu.
     
    59
    Dejan Lovren sice vystihl nákop brankáře soupeře, ale jeho hlavička neměla žádné oči a skončila zase jen mimo hrací plochu.
     
    60
    Střídání v týmu Maroko:
    ze hřiště odchází Nusajr Mazráwí, přichází Jahija al-Idrísí.
     
    61
    Vstupujeme do poslední třetiny duelu a nyní už se bude lámat chleba. Favorizované Chorvatsko si moc dobře uvědomuje, že už potřebuje skórovat a začíná většinu sil vrhat do útoku.
     
    62
    Andrej Kramarić se dral za nakopnutým míčem, ale nic z toho nebylo, protože u něj byl první Jásín Búnú.
     
    63
    Míč proletěl přes celé pokutové území Chorvatska a následovalo zakončení Jahiji al-Idrísího, které ale Dominik Livaković moc dobře viděl a přerušil hru.
     
    64
    Luka Modrić dnes hraje dost tvrdě, protože si připisuje již třetí faul a navíc poblíž vlastní šestnáctky, takže Maroko bude mít další příležitost ke skórování.
     
    65
    Maročané rozehráli standardku nakrátko a hned vzápětí pálil z velké dálky Ašraf Hakimí, který až skoro neuvěřitelně mířil přímo na bránu, avšak Dominik Livaković měl dobrý přehled a míč srazil do strany!
    65. Hakimí skvělou střelou prozkoušel Livakoviće
     
    65
    Střídání v týmu Maroko:
    ze hřiště odchází Sufján Búfál, přichází Abde Ezázúlí.
     
    67
    Chorvati při své akci opět nic nevymysleli a následně se raději stáhli zpátky ke svému brankáři, aby si zase mohli chvíli odpočinout.
     
    68
    Evropský tým to nyní směrem dopředu zkouší dost pomalu a opatrně, protože nechce zbytečně ztrácet míč. Je to ale velmi složité, protože Maroko kryje veškerý volný prostor.
     
    70
    Do konce základní hrací doby zbývá už jen dvacet minut, což je pořád dost času, ale už je vidět, že všem hráčům na hrací ploše docházejí síly. Tempo hry se tedy zpomaluje a oba celky spíše vyčkávají.
     
    71
    Střídání v týmu Chorvatsko:
    ze hřiště odchází Andrej Kramarić, přichází Marko Livaja.
     
    71
    Júsuf Nasírí se musel při bránění pořádně činit, protože centr mohl hrát jen směrem na svou bránu, ale zvládl to skvěle, protože ho poslal bezpečně nad horní tyč.
     
    72
    Další vysoký míč odvrátil Nájif Akird, i když kvůli tomu zažívá hodně bolesti. Bude z toho ale další roh pro Chorvatsko.
     
    73
    Další centr už kryje Jásín Búnú, který rychle posílá své spoluhráče do protiútoku, při kterém upadl v šestnáctce Abde Ezázúlí, ale penaltu si nemohl nárokovat.
     
    74
    Chorvati to nyní zkouší přes levou stranu, kde něco zkoušel vymyslet Mateo Kovačić, ale faul si nevyžádal a navíc jeho vinou skončil míč za pomezní čárou.
     
    75
    Marko Livaja se poprvé zapojil do útočné akce, ale měl proti sobě tři protihráče a těžko tedy mohl hledat nějakou střeleckou pozici.
     
    76
    Chorvatsko to poslední dobou zkouší hlavně za pomoci centrů, ale ani vzdušná přihrávka Borna Sosy nemohl najít správného adresáta.
     
    77
    Ašraf Hakimí ukončuje útočné snažení soupeře vynuceným faulem, vzápětí navíc zůstává ležet na trávníků a potřebuje chvíli na vydýchání bolesti.
     
    78
    Je tu první žlutá karta utkání, o kterou si řekl Sofján Amrábat, který zezadu celkem zákeřně podrazil Luku Modriće. Naprosto zasloužená.
     
    79
    Střídání v týmu Chorvatsko:
    ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází Lovro Majer.
     
    80
    Selím Amalláh nechtěně zahrál rukou, ale nic to nemění na tom, že Chorvatsko bude mít výhodu standardní situace.
     
    81
    Joško Gvardiol byl tentokrát ve správný čas na správném místě, ale v těžké pozici pálil jen mimo a čas tak i nadále velmi rychle ubývá.
     
    81
    Střídání v týmu Maroko:
    ze hřiště odchází Júsuf Nasírí, přichází Abderrazak Hamdalláh.
     
    82
    Střídání v týmu Maroko:
    ze hřiště odchází Azzáedín Únáhí, přichází Abdalhamíd Sábírí.
     
    83
    Maročané už útočí spíše jenom z povinnosti, už nemají potřebnou touhu po gólu. Chorvati naopak chtějí zvítězit a viditelně se o to snaží.
     
    84
    Marko Livaja využívá své čerstvosti k aktivnímu napadání, proto obránce Maroka raději odkopl míč na druhou polovinu hřiště.
     
    85
    Maročané po delší době budou moci zaútočit, protože Ašraf Hakimí vhazuje rovnou do pokutového území, ale tam si to pohlídal Dominik Livaković.
     
    86
    Marko Livaja byl nejspíš v ofsajdu, ale na dlouhý pas stejně nedosáhl, takže Maroko bude moci koupit další sekundy rozehrávkou.
     
    88
    Abde Ezázúlí se pokusil o pěkné zaseknutí, které mu i vyšlo, ale následně nechal míč za sebou, takže z toho nemohla být klíčová přihrávka.
     
    90
    Střídání v týmu Chorvatsko:
    ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Mislav Oršić.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut.
     
    90+1
    Dominik Livaković si v klidu dojde pro centr Abdeho Ezázúlího a rozehrávkou příliš nepospíchá. Nakonec by i Chorvati nejspíš byli spokojeni s remízou.
     
    90+3
    Maročané v samotném závěru utkání ještě trochu ožívají, ale do útoku pořád nedávají sto procent. Navíc Hakím Zíjáš fauluje a míč tak jde zase na chorvatské kopačky.
     
    90+4
    Chorvatsko přece jen ještě nebezpečně kombinovalo na hraně šestnáctky, k zakončení to ale stejně nestačila a Maroko se následně osvobodili odkopem.
     
    90+5
    Marko Livaja sice šikovně vybojoval míč, ale jeho následný pas byl příliš dlouhý, takže Lovro Majer následně mohl vracet jen dozadu.
     
    90+6
    Chorvatsko má poslední šanci na skórování, která přichází díky přímému komu. Centr však kryje pozorná obrana Maroka.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Zápas mezi Marokem a Chorvatskem nakonec vítěze nenašel, oba týmy si tedy dělí po jednom bodu. Ve druhé půli už byli přece jenom o něco aktivnější Chorvati, Maročané se spíše zatáhli na svou polovinu a plichtu chtěli ubránit. To zvládli s naprostým přehledem, favorizovanému soupeři nedovolili téměř žádnou velkou příležitost a šampionát tedy africký tým začíná celkem úspěšně. Chorvaty to naopak může mrzet, protože kvalitu mají, ale dnes tomu prostě chyběly šance.
     
    Držení míče: 30 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 0:2. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:11.
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji nádherný zbytek fotbalového dne. (13:00:59)

    Lukáš Mihal

    Branky:

    Karty:   78. Amrábat (MRK)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 0:2. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:11.
    Maroko: Búnú – Hakimí, Akird, Saïss (C), Mazráwí (60. al-Idrísí) – Amrábat – Únáhí (82. Sábírí), Amalláh – Zíjáš, Nasírí (81. Hamdalláh), Búfál (65. Ezázúlí).
    Náhradníci: Munír, Tadnautí – Zarúrí, Šáír, Abúchlál, al-Jámiq, Darí, Šeddíra, El Chanús, Bánún, Džabrán.

    Trenér: Walíd Ragrágí.

    Chorvatsko: Livaković – Lovren, B. Sosa, Gvardiol, Juranović – Brozović – Modrić (C), Kovačić (79. Majer) – Vlašić (46. Pašalić), Kramarić (71. Livaja), Perišić (90. Oršić).
    Náhradníci: Grbić, Ivušić – Stanišić, Barišić, Erlić, Petković, Budimir, Vida, Šutalo, Sučić, Jakić.

    Trenér: Zlatko Dalič.

    Rozhodčí: Rapallini – Belatti, Bonfá (všichni ARG)
    thejrc.org