Havířov – Val. Meziříčí 5:0 (kon.) | Chomutov – Příbram 4:5 (kon.) | Nový Jičín – Kopřivnice 8:4 (kon.)
Žďár n/S – Znojmo 1:7 (kon.) | SHKM Hodonín – Vyškov 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vel. Meziříčí 3:0 (kon.)
Ústí n/L – Hronov 7:2 (kon.) | Benátky n/J – Jablonec n/N 6:2 (kon.) | Letňany – Děčín 6:2 (kon.)
Písek – Cheb 3:5 (kon.) | Tábor – Klatovy 5:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kobra 5:1 (kon.)
Řisuty – Vrchlabí 3:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
HHK Velké Meziříčí
Středa 23.11.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:30
    V tomtéž čase překonali hosté Chaloupka, ale vzhledem k tomu, že rozhodčí vylučoval, nemůže být branka uznána.
     
    55:30
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Ambrož – 2 min., sekání.
     
    50:49
    Michal Kliment dostal naloženo u zadního hrazení a dlouho se nezvedal z ledu. Rozhodčí přerušil hru a bek Havlíčkova Brodu za pomoci spoluhráčů jel střídat.
     
    50:05
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Eklund – 2 min., sekání.
     
    48:36
    Tomáš Mlynář společně s Petrem Kuchtou jeli do přečíslení. Šanci na zvýšení vedení měl kapitán týmu a druhý jmenovaný, který nedokázal prostřelit Slavíčka k levé tyči!
     
    46:20
    Zákrok zápasu bezesporu pro Ondřeje Chaloupka! Ten měl hodně práce, ale nakonec se roztáhl na brankové čáře proti pokusu Marcela Juráně! Ten mohl doklepnout puk do branky, ale Chaloupek to stihl včas!
     
    45:15
    Na druhé straně si vymíchal obránce i gólmana Jakub Petržilka, jenže ho opět zradila koncovka, takže stav je stále 3:0.
     
    42:25
    Luboš Voříšek měl před sebou odkrytý kout hostujíc svatyně, ovšem poskakující kus gumy neusměrnil mezi tři červené tyče!
     
    39:11
    Vojtěch Holenda si nabruslil téměř mezi čárky, když vyslal ze své hole jedovatý projektil. Slavíček byl překonaný, toho ale zastoupila levá spojnice!
     
    38:40
    Petr Kuchta a Tomáš Mlynář nedokázali prostřelit Slavíčka. První jmenovaný mířil do pravého horního rohu, druhý mezi betony. Slavíček vzájemné minisouboje opanoval.
     
    37:45
    Richard Cachnín mohl zkompletovat hattrick, ale pokusem na pravou tyč zcela přestřelil!
     
    36:42
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Eklund – 2 min., podrážení.
     
    35:27
    Filip Střecha dostal krásný pas za havlíčkobrodskou obranu. Jel vstříc proti Chaloupkovi, ale pokusem mezi betony neuspěl. Domácí gólman drží prapor dál nahoře bez inkasované branky!
     
    33:40
    Milan Strnad zahrozil z pravého kruhu. Mladý forvard měl před sebou volné místo, ale skvěle ho vystínoval Chaloupek, který ztenčil střelecký úhel.
     
    32:53
    Brankářská show i na druhé straně! Luboš Voříšek našel u pravé tyče Milana Valáška, který zakončoval k bližší tyči. Slavíček se stihl přesunout a betonem či vyrážečkou zneškodnil jistý gól!
     
    32:13
    Filip Střecha mohl odbourat nulu na kontě Velkého Meziříčí, ale odražený puk nedokázal za ležícího Ondřeje Chaloupka!
     
    30:53
    Petr Kuchta mohl dát druhý gól zápasu, jenže ostřílený srdcař Bruslařů nesmyslně přestřelil ze stoprocentní možnosti!
     
    30:43
    Puk do jízdy dostal Tomáš Mlynář, který na nic nečekal a vypálil. Přízemní pokus skončil mezi betony Slavíčka, jenž stihl zareagovat.
     
    27:15
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Strnad – 2 min., napadení.
     
    23:49
    Jakub Petržilka se dostal do úniku, ve kterém byl tísněn, ale i tak dokázal zakončit. Jeho bekhendový pokus skončil těsně vedle pravé tyče! Slavíček by toto místo nedokázal pokrýt.
    22:28 CACHNÍN - 3:0
     
    22:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři utíkají svému sokovi na rozdíl tří branek. Luboš Voříšek narýsoval nahrávku mezi čáry, kde stál RICHARD CACHNÍN. Hráč Dukly Jihlava si zpracoval puk, který následně poslal do pravé šibenice! Asistence: Luboš Voříšek a Milan Valášek.
     
    21:03
    Jaroslav Moučka doslova zahodil třetí gól týmu, jelikož měl před sebou ležícího Slavíčka. Přes něj přehodil puk, ten ale záhadným způsobem neskončil v brance.
    19:25 KUCHTA - 2:0
     
    19:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí hokejisté jdou do dvoubrankového vedení! Krásná akce, když Roman Čermák našel u levé tyče PETRA KUCHTU. Kapitán Havlíčkova Brodu nacpal touš k bližší tyči! Asistence: Roman Čermák a Jaroslav Moučka.
     
    14:05
    Milan Valášek se natáhl ke kotouči, který posunul na Luboše Voříška, druhý jmenovaný nepropasíroval puk mezi Slavíčkovy betony.
     
    13:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Vacík.
     
    11:54
    Další šance Velkého Meziříčí, tentokrát se v ní ocitl Viktor Burian. Ten svedl souboj s obráncem, ale i přesto, že byl tísněn ohrozil Chaloupka. Ten si pohlídal prostor u pravé tyče.
     
    11:21
    Aleš Trnka se ukázal v útočném výpadu, když oklamal obránce a pokusem na pravou tyč nedokázal prostřelit maskovaného muže Havlíčkova Brodu.
     
    10:20
    Matěj Krejčí se prezentoval skrytou střelou, kterou Slavíček vyrazil na poslední chvíli Puk zasáhl levým betonem, k dorážce se nikdo nedostal.
     
    09:11
    Michal Kliment mohl přidat druhý gól svého celku. Obránce Bruslařů využil clony před Slavíčkem, kterého zachránila levá tyčka!
     
    07:18
    Vyloučení v týmu HHK Velké Meziříčí:
    Trnka – 2 min., sekání.
     
    06:48
    Tomáš Střecha dostal krásný pas, který napoprvé neumístil za Chaloupka, podruhé už vystřelil z osy. Jeho pokusu ale chyběla přesnost!
    05:13 Richard CACHNÍN - 1:0
     
    05:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do vedení! Osian Nils-Olof Eklund nahodil puk na branku, který Slavíček vyrazil před sebe. K volnému kotouči se dostal RICHARD CACHNÍN, jenž doklepl puk do branky! Asistence: Osian Nils-Olof Eklund a Luboš Voříšek.
     
    04:43
    Přečíslení hostů zakončoval z osy kluziště Jiří Doležal, který našel připraveného Chaloupka, který si proti jeho ráně povyjel!
     
    03:26
    Jakub Petržilka dostal pas za obranu, srovnal si ho na forhend, jenže střelou k tyči zcela přestřelil!
     
    01:33
    Luboš Voříšek se chopil osamoceného kotouče na levém kruhu, měl dost času na zpracování hracího předmětu. Zkušený forvard zamířil k levé tyči, ovšem Slavíček se stihl přesunout!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 6. Cachnín (Eklund, Voříšek), 20. Kuchta (Čermák, Moučka), 23. Cachnín (Voříšek, Valášek)


    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Čermák, Eklund, Kliment (A), Kerber, Krejčí, Benák – Petržilka, Mlynář, Kuchta (C) – Dušek, Moučka, Holenda – Cachnín, Voříšek (A), Valášek – Kopic, D. Košťál, Vacík.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HHK Velké Meziříčí: Slavíček (Juda) – Švejda, Sedláček, Koželuh, Ambrož (C), Slabý, Báňa, Trnka – Strnad, Oščádal, Hrnčíř, Juráň, T. Střecha, Vedral, Křenek (A), Burian, Hasoň, F. Střecha, Doležal, Kuba.
    Trenér: Štěpán Oberreiter

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Marek Čelechovský, Radek Juřík

    Diváci: 309
    thejrc.org