UK Kings Prague – HC MUNI 4:3 (po pr.) | Engineers Prague – Akademici Plzeň 2:4 (kon.) | VUT Cavaliers Brno – Riders Univerzita Pardubice 2:6 (kon.)
konec
ČVUT Engineers Prague
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
Akademici Plzeň
Středa 23.11.2022, 20:00Univerzitní liga ledního hokeje • 2. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý středeční večer, vítejte u dohrávky 2. kola Univerzitní ligy ledního hokeje. Dnes se proti sobě konečně postaví Engineers Prague a Akademici Plzeň. Poslední střetnutí těchto týmů bylo v loňském play-off. Akademici tehdy rozhodující zápas urvali v prodloužení 3:2 a postoupili do semifinále.

    Engineers Prague jsou prvním týmem tabulky. S osmi zápasy pod svým jménem mají tříbodový náskok právě na druhé Akademiky. Pražané se mohou pyšnit vůbec nejlepším skóre v lize, jako jediní neinkasovali dvojciferný počet branek. Od začátku sezony prohrál tým z hlavního města jen jednou a veze se na pětizápasové vítězné vlně.

    Druzí Akademici Plzeň výjimečně vstupují do zápasu jako outsider. I oni však padli v tomto ročníku jen jednou, a to překvapivě v rukou Pardubic. Akademici mají zápas k dobru, dnes se tedy bude jednat o přímý souboj o první místo. Trumfem Plzně je Marek PRINCL, který s bilancí 9+7 vede bodování celé ULLH.
     
    Úvodní sestavy:

    Engineers Prague: Havel (Maličkay) – Spurný, Staněk, Raiterman, Skorčík, Šonský, Vobořil – Kubata, Vaňous, Kučera, Slavata, Blažek, Matějka, Januška, Fabiánek, Burda, Březina, Kadlec, Dohnal, Najman

    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Beer, Malý, Prachař, Švagr, Kala, Štochl, Jankovský, Soukup – Říha, Šibra, Hanzlík, Kalus, Markov, Folda, Rejzek, Princl, Šiška, Reitspies, Vavřička, Šucha.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    05:00
    Engineers právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MATĚJKA.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    30:59
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HANZLÍK. Asistence: Prachař a Vavřička.
     
    34:40
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Autorem branky je FOLDA. Asistence: Malý a Markov.
     
    37:08
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PRINCL. Asistence: Vavřička.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    51:50
    Engineers právě vstřelili branku!
    Autorem branky je KADLEC. Asistence: Staněk a Dohnal.
     
    54:54
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PRINCL. Asistence: Říha.
     
    Konec zápasu. (22:35:22)
    Marken.cz

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 5. Matějka (Březina), 52. Kadlec (Staněk, Dohnal) – 31. Hanzlík (Prachař, Vavřička), 35. Folda (Malý, Markov), 38. Princl (Vavřička), 55. Princl (Říha)


    ČVUT Engineers Prague: Havel (Maličkay) – Spurný, Staněk, Raiterman, Skorčík, Šonský, Vobořil – Kubata, Vaňous, Kučera, Slavata, Blažek, Matějka, Januška, Fabiánek, Burda, Březina, Kadlec, Dohnal, Najman
    Akademici Plzeň: Štekr (Černý) – Beer, Malý, Prachař, Švagr, Kala, Štochl, Jankovský, Soukup – Říha, Šibra, Hanzlík, Kalus, Markov, Folda, Rejzek, Princl, Šiška, Reitspies, Vavřička, Šucha
    thejrc.org