Dunajská Streda – Ružomberok 1:0 (kon.) | Trnava – Michalovce 4:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 4:1 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
4:1 (3:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Čtvrtek 24.11.2022, 18:30 • Štadión Antona Malatinského, Trnava (Slovensko) • Niké liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Michalovce dali gól! Na prízemný center z ľavej strany si najprv nabehol Zoran Záhradník, ktorého Dominik Takáč vychytal, no na dorážku v podaní DÁVIDA PETRÍKA už nemal nárok.
     
    49
    Trnava dala gól a má ďalšieho dvojgólového strelca! Rýchlo rozohraný rohový kop nakrátko od Oseniho na autora gólu ERIKA DANIELA, ktorý si obhodil brániaceho hráča a tvrdou ranou spoza šestnástky navyšuje vedenie svojho tímu. Asistencia: Azeez Oseni.
     
    39
    Trnava dala ďalší gól po rohovom kope! Oseni zvolil rozohrávku nakrátko, keď prihral Danielovi. Ten posielal loptu do ohňa, prvotne sa síce hostia dokázali ubrániť, ale loptu poslali len k Trnavčanovi ABDULRAHMANOVI TAIWOVI, ktorý dáva svoj druhý gól zápasu.
     
    14
    Trnava dala gól, keď sa blysla krásnou akciou! Spočiatku nevinné prenesenie hry Štetinu na Koštrnu sa rýchlo zmenilo na gól. Pravý obranca Spartaka poslal loptu z prvej na nabiehajúceho Ivána, ktorý sa individuálne presadil a naservíroval čistý gól pred odkrytú bránku, kde bol už pripravený ERIK DANIEL. Asistencia: Alex Iván.
     
    4
    Trnava dala gól! Exekúciu rohového kopu zaobstaral Azeez Oseni, ktorý našiel na prednej žrdi kapitána Romana Prochádzku. Ten predĺžil loptu na druhú stranu päťky, kde bola nikým nebránená až dvojica Trnavčanov. Loptu napokon hlavičkou usmernil do siete ABDULRAHMAN TAIWO. Asistencia: Roman Procházka.

    Matúš Macháč

    Branky: 4. Taiwo (Procházka), 14. Daniel (Iván), 39. Taiwo, 49. Daniel (Oseni) – 87. Petrík

    Karty:   36. Njie (MIC), 78. Kotula (MIC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 14:8.
    FC Spartak Trnava: Takáč – Koštrna, Štetina (46. Ujlaky), Čurma, Bolaji – Iván, Savvidis (59. Paur), Procházka (C) (46. de Azevedo), Oseni, Daniel (59. Baba) – Taiwo (59. Boateng).
    Náhradníci: Vantruba.

    Trenér: Michal Gašparík

    MFK Zemplín Michalovce: Száraz – Magda, Jeřábek, Kotula (81. Ranko), Mendez – Begala (C), Njie (40. Slebodník), Perez - Vico – Marcin (69. Petrík), Kanu (40. Žofčák), Jánošík (40. Záhradník).
    Náhradníci: Kožuchar – Sova.

    Trenér: Richard Höger

    Rozhodčí: Marián Ruc – Juraj Halíček, Rastislav Kuba – Martin Dohál
    thejrc.org