Mountfield HK – Mladá Boleslav 0:0 (odl.) | Plzeň – Jihlava 0:0 (odl.) | Vítkovice – HC Litvínov 1:4 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Třinec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:3 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:4 (1:2, 2:1, 0:0 - 0:1)
HC Kometa Brno
Pátek 25.11.2022, 18:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha 7–Bubeneč • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    61:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Bod navíc zamíří na jih Moravy, minutu a půl po startu prodloužení o osudu utkání přesným zakončením z rychlé akce rozhoduje NESIM HARMIM! Sparťané si hostujícího forvarda nepohlídali – 3:4! Asistence: František Němec.
     
    38:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, minutu a půl před koncem prostřední části máme ve Sportovní hale Fortuna vyrovnáno! Senčák našel mezi kruhy volného ONDŘEJE HRABÍKA, jenž následným projektilem do levého horního rohu brněnské branky definitivně vymazal sparťanské manko – 3:3! Asistence: David Senčák, Andrej Fábry.
     
    36:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pěkná souhra před hostující svatyní končí druhým zásahem Sparty! Fábry posunul puk na Senčáka a jen jej na poslední chvíli z mezikruží posunul k levé tyči na číhajícího ONDŘEJ HRABÍK, který bez váhání zakončil za přesouvajícího se Kavana – 2:3! Asistence: David Senčák, Andrej Fábry.
     
    29:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně smolný gól pro domácí, kteří na svém ledě znovu prohrávají o dvě branky! Střela ROBINA RAKUSE se od Voleveckého odrazila vysoko nad jeho svatyni a puk během následné chaotické situace před sparťanským brankovištěm dopadl za záda strážce klece – 1:3! Asistence: Matěj Bělohlav, František Němec.
     
    19:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí v samotném závěru snižují na rozdíl jediné branky, kontaktní gól je na světě! Sparta se dostala ke kotouči a Petr Hauser následně vyrazil do bleskového protiútoku s MICHALEM VITOUCHEM, který akci uzavřel nejlépe, jak mohl – 1:2! Asistence: Petr Hauser, Oto Theimer.
     
    16:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští se hned z následující akce prosazují, Šindelek trestnou opouští předčasně! Obrana Sparty teď situaci vůbec nezvládla. Zembolova odražená střela přistála přesně na čepeli volného ADAMA BOTLVANA, který zakončil za položeného a naprosto bezmocného Voleveckého – 0:2! Asistence: Jakub Zembol, Robin Rakus.
     
    10:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sparta sice dosud měla o něco málo více ze hry, jako první se ale nakonec na střeleckou listinu zapisuje jeden z hostujících hráčů! Po souhře s Fajmonem Voleveckého o čisté konto přesným zakončením obral ROBIN RAKUS – 0:1! Asistence: Patrik Fajmon, Štěpán Linka.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Vitouch (Hauser, Theimer), 37. Hrabík (Senčák, Fábry), 39. Hrabík (Senčák, Fábry) – 11. Rakus (Fajmon, Linka), 17. Boltvan (Zembol, Rakus), 30. Rakus (Bělohlav, Němec), 62. Harmim (Němec)


    HC Sparta Praha: Volevecký (Liemann) – David, Tůma, Šindelek, Böhm, Ducháč (C), Bartoň, Pavlák – Fábry, Hrabík, Červenka (A), Mácha, Theimer, Senčák, Hauser, Stepanchuk, Vašíček, Žmola, Novák, Vitouch.
    Trenér: Richard Žemlička.

    HC Kometa Brno: Kavan (Maleček) – Eich, Ulbricht, Fajmon (A), Svoboda, Němec (A), Bůžek, Řehák (C) – Horký, Harmim, Linka, Masař, Cakl, Rakus, Bělohlav, Zembol, Boltvan, Otava, Horváth, Šantora.
    Trenér: Lubomír Oslizlo.

    Rozhodčí: Zavřel, Zeliska – Dědek, Thuma.

    Diváci: 28
    thejrc.org