Boston – Carolina 3:2 (po pr.) | Nashville – Colorado 0:0 (odl.) | Chicago – Montreal 2:3 (2:3 po s.n.)
Minnesota – Toronto 3:4 (kon.) | Washington – Calgary 3:0 (kon.) | Anaheim – Ottawa 1:5 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
Carolina Hurricanes
Pátek 25.11.2022, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:56
    Tak to je hodně hloupé vyloučení hostujících, kterých bylo na ledě moc, a tak střídačka Canes dostává dvě minuty. Trest odsedí Andrej Svečnikov (CAR).
     
    58:59
    Andrej Svečnikov (CAR) dává domácím velkou šanci k rozhodnutí zápasu, protože z rohu kluziště vyhodil puk do hlediště a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    48:26
    Boston bude hrát přesilovou hru, protože za Jordan Staal (CAR) přidržel hůl Bergeronovi, a tak za své počínání dostává dvě minuty.
     
    41:32
    No jenže zde Connor Clifton (BOS) sebral puk do své ruky a domácí obránce vyfasoval hodně laciné dvě minuty.
     
    26:50
    Craig Smith (BOS) oslabuje svůj tým, protože trefil holí do obličeje Martina Nečase a za své počínání dostává dvě minuty.
     
    22:06
    Jack Drury (CAR) se vrátil zpět do hry, jenže hned putuje zpět na trestnou lavici, protože dostává dvě minuty za hákování a domácí hrají další přesilovou hru.
     
    19:52
    Do tří jdou nakonec hostující hokejisté, protože na trestnou lavici míří Jack Drury (CAR), jenž na modré čáře sestřelil Halla, a dostává tak dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:22
    Canes se domáhali dalšího vyloučení domácích, jenže místo toho přichází trest Andreje Svečnikova (CAR), jenž si odpyká dvě minuty za podrážení.
     
    16:38
    Carolina bude hrát další přesilovou hru, a to rovnou čtyřminutovou, protože dvojnásobný trest za vysokou hůl dostává David Pastrňák (BOS), jenž zasáhl holí Kotkaniemiho, jenž rovnou zamířil do šatny.
     
    13:23
    Craig Smith (BOS) musel v obranném pásmu zatáhnout za záchranou brzdu, jelikož zahákoval Jacka Druryho a za svůj prohřešek si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    05:59
    Matt Grzelcyk (BOS) hned po vhazování přelomil hůl Svečnikova a za své počínání dostává dvě minuty.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 40. Krejčí (Pastrňák, Zacha), 51. Krejčí (Zacha, N. Foligno), 64. Pastrňák (Marchand, Bergeron) – 7. Noesen (Aho, A. Svečnikov), 16. Kotkaniemi (Jarvis, Pesce)


    Boston Bruins: Ullmark (47. Swayman) – H. Lindholm, Carlo, Grzelcyk, McAvoy, Strälman, Clifton – Marchand, Bergeron, DeBrusk – Zacha, Krejčí, Pastrňák – Hall, Coyle, Cr. Smith – N. Foligno, Nosek, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Slavin, Burns, Skjei, Pesce, de Haan, Chatfield – Martinook, Aho, Nečas – A. Svečnikov, Kotkaniemi, Fast – Drury, J. Staal, Jarvis – Noesen, Stastny, Stepan.
    Trenér: Rod Brind´Amour

    Rozhodčí: Rooney, Charon – MacPherson, Alphonso

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri