Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Pardubice – Sparta B 3:2 (kon.) | Vlašim – Teplice 1:4 (kon.)
Brno – Trnava 3:1 (kon.) | Zlín – Trenčín 2:3 (kon.)
konec
FC Sellier & Bellot Vlašim
1:4 (0:3)
FK Teplice
Pátek 25.11.2022, 10:30 • Vlašim • Tipsport liga
Předzápasové kurzy
     
    Teplice zvládly papírové předpoklady a do Tipsport ligy zapisují vítězství. Skóre už v osmé minutě otevřel Yasser, jehož do poločasu dvěma góly ještě napodobil Emmer. Po přestávce se prosadil také Trubač a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Vlašim měla poměrně dost šancí, ale v brance Teplic se skvělým výkonem prezentoval Mucha. Ovšem čisté konto nezapsal, jelikož byl v koncovce prostřelen pěkným zakončením do šibenice. (12:17:44)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Krásná přihrávka mířila na hranic vápna, kde se nacházel domácí hráč, jenž mohl okamžitě zakončit. Ovšem v rozhodujícím momentu jej zradilo zpracování.
     
    86
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Krásnou akci sehrálo domácí mužstvo za šestnáctkou. TOMÁŠ RIGO si narazil míč se spoluhráčem a následně zamířil do levé šibenice, kam se Mucha nedostal.
     
    85
    Vlašimský centr mířil před branku z pravé strany, ovšem byl odklizen.
     
    84
    Solomon dobrým pohybem vytvořil akci domácího celku. Dokonce protlačil přihrávku na zadní tyčku, ovšem jeden z jeho spoluhráčů branku trestuhodně minul.
     
    84
    Pokračujeme v utkání a Vlašim se chopila míče. Domácí hráči dlouhou dobu kombinují a hledají cestičku k brance Teplic.
     
    82
    Jan Knapík je hráčem, který prožívá nepříjemné momenty!
     
    80
    Také před severočeskou brankou bylo pořádně horko! Nejprve se domácí ke střele neodhodlali, ale následně pokus přišel. Ovšem byl zastavený obličejem teplického hráče, jenž potřebuje ošetření.
     
    78
    Teplice jsou blízko pátému gólu! Z levé strany mířil Kasse do vzdálenější tyče.
     
    77
    Z hranice vápna se napřáhl Adam Čičovský, jehož pokus mířil do pravého spodního rohu branky. Avšak domácí brankář balon vytáhl na tyč.
     
    75
    Teplicím byla zablokovaná cesta na levé straně, a tak míč obehrály doprava. Jenomže ani tam pšenka nekvetla, a tak přišel centr zleva. Jenomže domácí obrana byla tentokrát připravená.
     
    73
    Domácí obrana chvíli mezi sebou kombinovala a následně vyslala pas až k ofenzivním hráčům. Jenomže severočeská obrana byla důrazná a situaci zvládla.
     
    71
    Ladislav Kodad se z levé strany hnal na branku, jenomže z ostrého úhlu trefil jen vybíhajícího brankáře, kterého se snažil přehodit.
     
    70
    Běží už sedmdesátá minuta, a tak má Vlašim jen dvacet minut k tomu, aby se alespoň jednou v duelu zaradovala.
     
    68
    Vlašim je v posledních minutách aktivnější, jenomže další střela z hranice vápna byla obránce zastavená.
     
    67
    Brankář Mucha se rozchytal k parádnímu výkonu, když kryl další nepříjemný pokus. Tím se prezentoval Jan Suchan, jehož střela letěla k levé tyči.
     
    64
    Už to vypadalo, že jeden z domácích hráčů pronikne do vápna, jenomže obrana se na poslední chvíli zavřela a míč odehrála.
     
    63
    Oba týmy střídají v průběhu hry, ovšem informace o změnách doplníme až po střetnutí.

    Michal Luxa

    Branky: 86. Rigo – 9. Yasser, 19. Emmer, 44. Emmer, 57. Trubač


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:11. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:4.
    FC Sellier & Bellot Vlašim: Kolář – Lehovec (46. Heppner), Halinský, Lehoczki, Hošek (46. Šimeček) – Randazzo (46. Solomon), Onije (46. Suchan), Langhamer (46. Rigo), Janda, Horský (46. Zinhasovič) – Toula (60. Svoboda)
    FK Teplice: Mucha – Chaloupek (46. Tsykalo), Knapík, Hybš (60. Lukáš) – Hyčka (46. Urbanec), Jukl, Křišťan (46. Čičovský), Emmer (60. Kodad) – Trubač – Vachoušek (46. Čerepkai), Yasser (46. Kasse)
    Náhradníci: Němeček – Kodad, Čerepkai, Čičovský, Tsykalo, Lukáš, Urbanec, Kasse
    ocianews.com