Litvínov – Třinec 1:2 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kladno – Olomouc 5:2 (kon.)
Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (0:0, 3:0, 1:3)
HC ZUBR Přerov
Pátek 25.11.2022, 18:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    59:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    První střelu vyrazil Novák před sebe, ale přihrávku poslal Škňouřil do rohu, kde stál ADAM DOBŘECKÝ, ten trefoval prázdnou klec. Asistence: Matěj Škňouřil.
     
    49:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po menším tlaku snižují hosté na rozdíl dvou branek. VOJTĚCH NETOPIL si probruslil do kruhu a odtud dostal puk do horního růžku.
     
    44:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jiří Novák si přeci jen z dnešního zápasu nulu neodnese. ADAM DOBŘECKÝ si najel až ke gólmanovi a vystřelil ke vzdálenější tyči. Asistence: Pavlo Lazhnevskyi.
     
    43:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOBIAS CHLUBNA prolamuje střeleckou smůlu v dnešním zápase a v přečíslení navyšuje vedení na 4:0. Asistence: Matěj Fiala a Daniel Duka.
     
    32:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle bylo hodně rychlé. Dukla jde do tříbrankového vedení. OLIVER FINK vystřelil u kruhu a propálil Ryšavého. Asistence: Vít Macek.
     
    31:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán posílá Duklu do dvoubrankového vedení. Poté co hosté nevyužili svého nájezdu do útoku se domácí rychle vrátili. ADAM OŠMERA využil přihrávky Fialy a vystřelil od modré. Asistence: Matěj Fiala.
     
    22:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Noskova střela sice neuspěla, ale poté se k puku dostal DOMINIK LÖFFLER, který poslal domácí do vedení. Asistence: Oliver Fink.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 23. Löffler (Fink, Nosek), 32. Ošmera (Fiala), 33. Fink (Macek, Nosek), 44. Chlubna (Fiala, Duka) – 45. Dobřecký (Lazhnevskyi), 50. Netopil, 60. Dobřecký (Škňouřil)


    HC Dukla Jihlava: Novák (Uhrin) – Jungwirth, Löffler, Tomica, Pražák, Tetiva, Vildomec, Ošmera – Nosek, Fink, Veselský – Duka, Kytka, Váňa – Chlubna, Macek, Fiala
    Trenér: Jakub Venc

    HC ZUBR Přerov: Ryšavý (Šejba) – Ševčík, Udovenko, Wasserbauer, Janek, Polame, Škňouřil – Dobša, Kurelović, Netopil – Šťastný, Mráček, Lazhnevskyi – Kurial, Martiňák, Šindler – Dobřecký, Červenka
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Kohoutek – Zídek, Štěrba
    thejrc.org