Litvínov – Třinec 1:2 (po pr.) | K. Vary – Pardubice 1:3 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Kladno – Olomouc 5:2 (kon.)
Sparta – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 25.11.2022, 14:55Extraliga dorostu - o účast v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    59:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se půjde do prodloužení, ovšem to velmi důrazně odmítl DAVID RÖSS, jenž obehrál obránce na modré čáře, puk mu trochu ujel, takže to měl na bekhend, to mu nevadilo a nádhernou střelou trefil mezeru mezi ramenem a hlavou. Asistence: Jindřich Habermann.
     
    46:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod srovnává krok a živý šance na tři body z tohoto utkání. Jeden z hostujících hráčů trefil tyčku, kotouč se odrazil k PATRIKU KŘÍŽKOVI, jenž se štěstím dostal puk vlastním tělem do branky. Bez asistence.
     
    31:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jsou na dostřel Kometě. Patrik Mrtka předal na modré puk TADEÁŠI KOUBKOVI, který vystřelil od modré tvrdou ránu, kterou ještě nešťastně tečoval domácí hráč do protipohybu Fajmona. Asustence: Patrik Mrtka, Patrik Křížek.
     
    26:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už je to o dvě branky. Po souboji v rohu hřiště doklouzal puk před branku na hůl DOMINIKA HALAČKY, jenž nabídnutou šanci využil a prudkou střelou k levé tyčce z jeho pohledu překonal Kamenického. Asistence: Matěj Pavlík, Michal Červenka.
     
    21:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa dala gól v závěru třetiny a druhý přidává na začátku druhé. Michal Červenka získal puk před vlastní brankou, nastartoval své nohy a dostal se s MATĚJEM PAVLÍKEM do přečíslení. Červenka před brankou předal puk na druhého brněnského útočníka, jenž puk zakončil nad levý beton brankáře. Asistence Michal Červenka.
     
    19:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa před koncem třetiny vyrovnává. MICHAL ČERVENKA se dostal za obránce, rozhodl se pro forhendovou kličku, kterou provedl skvěle a puk zakončil kolem betonu položeného brankáře. Asistence: Jakub Spanel, Matěj Pavlík.
     
    11:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z vedoucí branky se raduje Havlíčkův Brod. Střela Patrika Mrtky ještě nebyla úspěšná, ovšem puk se odrazil k přijíždějícímu MARTINU TEMLOVI , jenž procpal puk mezi betony Fajmona. Asistence: Martin Teml.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 20. Červenka (Spanel, Pavlík), 22. Pavlík (Červenka), 27. Halačka (Pavlík, Červenka), 60. Röss (Habermann) – 12. Teml (Mrtka), 32. Koubek (Mrtka, Křížek), 47. Křížek


    HC Kometa Brno: Fajmon (Matoušek) – Spanel, Antony, Jurný, Mitro, Vyhlídal, Zubíček (A) – Halačka, Červenka,Zduba, Habermann, Šebela, Hamák, Pavlík, Brabenec, Štulo, Šichtař, Röss.
    Trenér: Jan Zachrla

    BK Havlíčkův Brod: Kamenický (Račan) – Nový (A), Mrtka (C), Adam, Konvalina, Kachlíř – Koubek, Dvořák, Teml, Frühbauer, Suchhý, Kozlík, Křížek, Hospodka, Kraučuk, Adamec.
    Trenér: Miroslav Duben

    Rozhodčí: Grygera – Smetková, Viskot
    thejrc.org