Podbrezová – Wisła Plock 1:3 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
1:3 (1:2)
Wisła Plock
sk Pátek 25.11.2022, 11:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    79
    Jammeh mal dobrú šancu, našla ho lopta na prvej žrdi. Zakončenie smerovalo tesne vedľa priestoru bránky.
     
    73
    Tím Wisla Plock práve strelil gól!
    DAWID KOCYLA sa natlačil za loptou cez Bakaľu, ktorého obehol a zoči-voči Rehákovi sa strelou na zadnú žrď nemýlil. Strieľa svoj druhý zásah v stretnutí.
     
    62
    Peter Kováčik bol na konci rýchlej akcie, zvnútra pokutového územia prudko pálil k bližšej žrdi, čo Lodzinski vystihol dobrým zákrokom.
     
    59
    Martin Talakov poslal zľava prudký center do malého vápna, kde si nabehol Marcel Vasiľ a z prvej doslova trafil na čiare brankára Lodzinskeho, ktorý ani nevedel ako sa mu lopta ocitla v rukaviciach. Predviedol skvostný zákrok.
     
    55
    Rehák si nedal najlepší pozor pri rozohrávke, zle prihrával a trafil Dava, ktorý by mal veľkú šancu, keby sa mu lopta nezamotala a neušla mu.
     
    53
    Kocyla obdržal prihrávku za obranu a smeroval sám na brankára Reháka, ktorý proti nemu vyštartoval a skvele zakončenie prečítal.
     
    46
    Striedanie v tíme Wisła Plock:
    z ihriska odchádza Oskar Klon, prichádza Oskar Lodzinski.
     
    36
    Skvelý brejk Wisly zakončený nebol. Aj keď Davo dostal prihrávku do vápna a bol úplne sám, tak po spracovaní mu loptu vynikajúcim návratom zobral Derrick Bonsu.
     
    35
    Dobrý center z rohového kopu hľadal na prvej žrdi Mareka Kuzmu, tomu chýbali len centimetre, aby loptu zasiahol a skóroval.
     
    30
    Nakoniec to skúsil priamo Marek Bartoš a krásnou strelou do rohu bránky sa mohol postarať o výstavný kúsok, no ešte lepšie sa predviedol neskutočným zákrokom Klon. Skvelý moment z oboch strán.
     
    25
    Ďatko znova na krídle dobre zapracoval, narazil si loptu a poslal ju do druhej vlny. Nabiehajúci Grešák iba tesne minul bránku Klona.
     
    21
    Tím Wisla Plock práve strelil gól!
    DAWID KOCYLA bol na konci kombinácie poľského tímu, strelu z hranice pokutového územia síce Rehák pravou rukou zasiahol, ale lopta sa aj tak odrazila do siete.
     
    19
    Tím Wisla Plock práve strelil gól!
    Ivan Rehák vybehol pred šestnástku, ale neprihrával presne. Vystihol to brankár ALEKSANDER PAWZAK, ktorý poslal z 25 metrov oblúčik pod brvno, čím prehodil vybehnutého gólmana aj obrancov.
     
    18
    Už to mohlo byť o dva góly, pretože Moses Cobnan obdržal prihrávku do šestnástky a v obrovskej možnosti prestrelil bránku.
     
    15
    Podbrezová dala gól!
    Center sprava prepadol na zadnú žrď, kde Bartoš nechal vo veľkej šanci vyniknúť Klona, loptu si našiel René Paraj a zakončil od brvna na čiaru. Skvelý úsek ukončil zblízka ANDY MASARYK, ten už napol sieť.
     
    11
    Matej Grešák získal na krídle rohový kop. Center na hranicu päťky Klon podbehol, no hlavička jedného z domácich letela nad.
     
    3
    Grešák sa na krídle veľmi pekne pohral s protihráčov, prihral do päťky a takmer sme videli prvý gól, ale pred Kuzmom loptu jemne posunul v rozhodujúcom momente Kapuadi.

    Matej Kubove

    Branky: 15. Masaryk – 19. Pawzak, 21. Kocyla, 73. Kocyla


    FK Železiarne Podbrezová: Rehák – Paraj, Ďatko, Bakaľa, Bartoš, Oravec, Bonsu, Kuzma, Moses, Masaryk, Grešák
    Náhradníci: Danko – Kováčik, Pavúk, Talakov, Bariš, Vasiľ, Jammeh

    Trenér: Roman Skuhravý

    Wisła Plock: Klon – Šulek, Kapuadi, Kriwotsyuk, Pawzak, Vallo, Lesniak, Szwoch, Cielemecki, Davo, Kocyla
    Náhradníci: Lodzinski, Teclaw, Drapinski, Mazurowski, Leszczynski, Kuchko, Mokrzycki, Kondracki, Kacperski, Lesniewski, Janus

    Trenér: Pavol Staňo
    thejrc.org