Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Jihlava – Přerov 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 2:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Zlín – Pardubice B 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 26.11.2022, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:21 Martin DOČEKAL - 2:1
     
    48:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Branka nakonec platí a je tak z ničeho nic sníženo! MARTIN DOČEKAL dobruslil nahození o zadní mantinel a z velkého úhlu nahodil na Sachra. Kotouč poté vylétl na něj a Matěj Psota se snažil na hraně vysoké hole a úrovně před branku nad hlavou domácího brankáře doklenout puk do sítě. Podle všeho se však puku nedotkl, rozhodčí situaci prozkoumali a uznali gól. Asistence: Antonín Bořuta, Ladislav Bittner.
    04:39 Jan ŠTEFKA - 2:0
     
    04:39
    Vsetín právě vstřelil branku! Už je to o dvě branky. Z ničeho nic se dostal do úniku aktivní obránce Voženílek, který si nejprve sám nahodil a poté z dorážky nedokázal přehodit beton brankáře, ale kotouč ve zmatcích vyplaval příhodně pro JANA ŠTEFKU a ten jej nekompromisně nasměroval do odkryté části branky – 2:0. Asistence: Marek Voženílek, David Sachr.
    02:14 Adam HOŘANSKÝ - 1:0
     
    02:14
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí využívají aktivního úvodu a dostávají se do vedení. Kotouč se dostal na modrou čáru k Němcovi, který rychle nahodil směr branka. Před ní aktivně operoval ADAM HOŘANSKÝ a puk tečoval tak šikovně, že o tyč zapadl do sítě – 1:0. Asistence: Marek Voženílek, Jan Štefka.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 3. Hořanský (Voženílek, Štefka), 5. Štefka (Voženílek, Sachr) – 49. Dočekal (Bořuta, Bittner)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Pavlíček) – Voženílek, Ondračka, O. Němec, Jenáček, Smetana (A), Říha, Hryciow – Jonák (C), Berzinš, Rob – Sihvonen, Přikryl, Berger – Půček, Lichanec, Klhůfek – Hořanský, Štefka, Š. Bláha.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Bořuta, Tureček, Forman, Poizl, Furch, Kříž – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Holec, Vodný (A), Mat. Novák – Meluzín, D. Michálek, Krliš – Michalčuk, Šilhavý, Svoboda.

    Rozhodčí: Petružálek, Mezlík – Jindra, Štofa
    thejrc.org