Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Jihlava – Přerov 1:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 2:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Kolín 3:2 (1:0 po s.n.) | Zlín – Pardubice B 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 26.11.2022, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    A ještě jedna přesilovka pro hosty! Půček je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    58:59
    Třebíč bez brankáře!
     
    53:57
    A situace pro domácí bude ještě těžší. Jenáček si odpyká dvě minuty za držení protihráče.
    48:21 Martin DOČEKAL - 2:1
     
    48:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Branka nakonec platí a je tak z ničeho nic sníženo! MARTIN DOČEKAL dobruslil nahození o zadní mantinel a z velkého úhlu nahodil na Sachra. Kotouč poté vylétl na něj a Matěj Psota se snažil na hraně vysoké hole a úrovně před branku nad hlavou domácího brankáře doklenout puk do sítě. Podle všeho se však puku nedotkl, rozhodčí situaci prozkoumali a uznali gól. Asistence: Antonín Bořuta, Ladislav Bittner.
     
    48:21
    Tak pozor, Třebíč snižuje! Ale rozhodčí ukazuje, že půjde na video...
     
    42:49
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Michal Vodný – 2 min., podrážení.
     
    39:16
    Ondračka vyrazil vpřed a prudce vystřelil, za dorážkou se tlačil Luboš Rob, jenže nedostal kotouč přes beton ležícího Jekela...
     
    34:38
    V závěru přesilovky měl dvě velké šance zleva střílející Říha, ale nejprve branku minul a při opakování celé šance o chvíli později trefil Jekela.
     
    32:36
    Jenáček byl při rozehrávce zasažen Bittnerovou holí do obličeje a hostující kapitán míří na trestnou lavici.
     
    25:11
    Další velká šance Vsetína! Bláha a Štefka jeli úplně sami na brankáře Jekela, dvakrát si vyměnili puk, ale Bláha ranou z první nepřekonal gólmana Horácké Slavie!
     
    23:05
    Obrovská šance také na druhé straně! Jenáček vyslal do úniku Roba, ten hledal kličkou do bekhendu mezeru mezi betony Jekela, ale ten scvakl včas!
     
    22:37
    A teď už Sachr chytil jasný gól! Tureček potřetí vyslal dělovku od modré a kotouč se od betonu brankáře Vsetína odrazil před Dočekala, který střílel do prázdné branky, ale Sachr mu úžasným zákrokem lapačkou na čáře vystavil stopku!
     
    22:15
    Teď už bylo nahození Turečka daleko nebezpečnější, těsně před Sachrem tečoval Ladislav Bittner a puk vypadl kousek vedle tyče.
     
    18:48
    Teď už někteří fanoušci na Lapači zvedali ruce, když se mezi kruhy opřel do odraženého puku Rob a rozvlnil síť, k jeho smůle i všech fanoušků to ale byla pouze boční síť.
     
    11:38
    Velká šance Vsetína. Němec s Klhůfkem jeli do přečíslení dvou na jednoho, zkušený bek to vzal na sebe a střílel, jeho rána Jekelovi vypadla těsně vedle tyče.
     
    07:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Roman Půček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    04:57
    Oddechový čas hostům mohl nepomohl, protože krátce po buly se dostal do další velké šance Daniels Berzinš, na levé straně byl úplně sám, ale Jekela na bližší tyč nepropálil!
     
    04:39
    Oddechový čas pro tým SK Horácká Slavia Třebíč.
    04:39 Jan ŠTEFKA - 2:0
     
    04:39
    Vsetín právě vstřelil branku! Už je to o dvě branky. Z ničeho nic se dostal do úniku aktivní obránce Voženílek, který si nejprve sám nahodil a poté z dorážky nedokázal přehodit beton brankáře, ale kotouč ve zmatcích vyplaval příhodně pro JANA ŠTEFKU a ten jej nekompromisně nasměroval do odkryté části branky – 2:0. Asistence: Marek Voženílek, David Sachr.
     
    03:19
    Domácí i nadále zatápěli obraně Třebíče a málem vedli o dvě branky. Nejprve Sihvonen mohl u tyčky dorážet do prázdné branky, ale obránce bruslemi za minutu dvanáct zasáhl. Poté ještě dorážel nadvakrát Roman Přikryl, kotouč se překulil přes záda otáčejícího se Jekela, ale zamířil těsně vedle tyče.
    02:14 Adam HOŘANSKÝ - 1:0
     
    02:14
    Vsetín právě vstřelil branku! Domácí využívají aktivního úvodu a dostávají se do vedení. Kotouč se dostal na modrou čáru k Němcovi, který rychle nahodil směr branka. Před ní aktivně operoval ADAM HOŘANSKÝ a puk tečoval tak šikovně, že o tyč zapadl do sítě – 1:0. Asistence: Marek Voženílek, Jan Štefka.
    Marken.cz

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 3. Hořanský (Voženílek, Štefka), 5. Štefka (Voženílek, Sachr) – 49. Dočekal (Bořuta, Bittner)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Pavlíček) – Voženílek, Ondračka, O. Němec, Jenáček, Smetana (A), Říha, Hryciow – Jonák (C), Berzinš, Rob – Sihvonen, Přikryl, Berger – Půček, Lichanec, Klhůfek – Hořanský, Štefka, Š. Bláha.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Bořuta, Tureček, Forman, Poizl, Furch, Kříž – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Holec, Vodný (A), Mat. Novák – Meluzín, D. Michálek, Krliš – Michalčuk, Šilhavý, Svoboda.

    Rozhodčí: Petružálek, Mezlík – Jindra, Štofa
    bahis siteleri