Třinec – HC Litvínov 4:5 (po pr.) | Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 0:0 (odl.) | Vítkovice – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta – Jihlava 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 0:0 (odl.)
odloženo
Mountfield HK
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 26.11.2022, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Partner:
     
    50:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec na začátku posledních deseti minut definitivně láme duel na svoji stranu! Bylo to především o důrazu na brankovišti. Střelu Vološína sice Kasal lapil, liberečtí útočníci ale byli důraznější oproti hradeckým obráncům a MIKULÁŠ JENČOVSKÝ nakonec dostrkal puk za Kasalova záda – 0:4! Asistence: Tadeáš Vološín, Petr Gajda.
     
    30:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Technický přestupek je potrestán, Tygři vedou už tříbrankovým rozdílem! Jenčovský dostal přihrávku pod levý kruh a v ideální moment našel křižnou přihrávkou na pravé straně nepokrytého PETRA GAJDU. Hostující útočník nikam nespěchal, stáhl si puk optimálně na zakončení, které opřel o tyčku. Druhá využitá přesilovka – 0:3! Asistence: Mikuláš Jenčovský, Filip Kříž.
     
    24:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    O necelou půlminutu později je to navíc o dvě branky a hradecká střídačka bere oddechový čas! JAROMÍR PÉREZ táhl útok po levém křídle, zcela bez okolků vykoupal Hrbka a rázem byl sám před Kasalem. A poradil si znamenitě, střelou pod Kasalovu vyrážečku dává Tygrům nadějný náskok – 0:2! Bez asistence.
     
    24:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využívají a dostávají se do důležitého vedení! Kříž si na levém mantinelu udělal chvilku prostoru a poslal puk do předbrankového prostoru, kde byl připraven MIKULÁŠ JENČOVSKÝ. Ten se rychle zorientoval a s notnou dávkou štěstí překonal Kasala, který v první chvíli vypadal, že bude puk mít – 0:1! Asistence: Filip Kříž, Petr Gajda.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky:


    Mountfield HK:
    Bílí Tygři Liberec:
    bahis siteleri